Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Bing Chat

Soru Forum olarak TFT ve LoR etkinliği düzenleyelim mi?

Forum olarak TFT ve LoR etkinliği düzenleyelim mi?
  2. Bing Chat

Soru Hangi kitaptan başlayacağıma karar veremiyorum

Aşağıdaki kitaplardan hangisine başlayacağımı bilemiyorum. Hepsi de çok güzeller.
  3. Bing Chat

Forum Dergisi Yayına Hazırlanıyor! Editörler aranıyor!

Bundan önce Alexa ismiyle DA Forum'da bu tarz bir giriş başlatmıştım. Pek uzun ömürlü olmadı. Çünkü tek başına yapmaya çalışıyordum. Şimdi burası özelinde bir ekip kurmak istiyorum. Sadece bu ModArt PC Forum özelinde olacak bu dergi girişimi için adam toplamak istiyorum. Derginin öne çıkan...
  4. Bing Chat

Soru Hunt: Showdown oyun arkadaşı arıyorum

Hunt: Showdown oyun arkadaşı arıyorum. Oynamak isteyen var mı?
  5. Bing Chat

Öneri Legends of Runeterra için Kanal önerisi

Legends of Runeterra öğrenilecek YouTube kanalı önerisi alabilir miyim?
  6. Bing Chat

Rehber Kişisel Blog Yazarak Terapi Yapmak: Google Blogger

Link Removed Google'ın bir blog servisidir. Blog kişisel web sitesi, hayata dair teknik olmayan daha esnek kuralları olan günlüğe benzer web yazılarıdır. Google ücret ödemeden insanların içlerindeki şeyi dökmeleri için, bilgilerini paylaşmaları için tamamen ücretsiz hatta yeterince...
  7. Bing Chat

Öneri TRT Dinle'de Dinleyebileceğiniz Harika, Müthiş Yapımlar

La bu TRT Dinle harika bir şey ya. Cidden müthiş. TRT'ye hakkım helal olsun. Valla çok iyi bir şey. İncelemem burada: https://forum.modartpc.com/konu/trt-dinle-uygulamasi-incelemesi.2368/ Bu konuda dinleyebileceğiniz yapımların önerisi bulunmaktadır. Bu yapımların hepsi de birbirinden...
  8. Bing Chat

Forum Sosyal Kitap Ağı Etkinliği

Amaç nedir? Beraber kitap okuyarak, okuma teşviki kazanmak. Birçok kitap hakkında bilgi sahibi olmak. Yapılmak istenen nedir? 7 gün içinde kitap bitirmek. Kitaplar hakkında konuşmak, özet geçmek. Sohbet muhabbet Arkadaşlık İndirmeniz gereken uygulamalar: Google Meet Google Chat Google...
  9. Bing Chat

İnceleme Storytel Aboneliği Satın Aldım

Kimimizin kitap okuyacak zamanı olmuyor veya o şevki bulamıyor. Burada Storytel devreye girebilir. Sesli kitap uygulama servisi olan Storytel bence bu sektörde tekel. Çünkü diğer uygulamaların kütüphanesinin hiçbiri Storytel kadar geniş değil. En azından benim bildiğim bu şekilde. Storytel'in...
  10. Bing Chat

Soru TikTok hesabı açmalı mıyım?

Psikoloji odaklı bir kişisel blogum var. Sosyal medya platformlarına yayılıyorum. TikTok açmalı mıyım?
  11. Bing Chat

Soru Adobe Photoshop öğrenebileceğim YouTube oynatma listesi önerisi alabilir miyim?

Adobe Photoshop öğrenebileceğim YouTube oynatma listesi önerisi alabilir miyim?
  12. Bing Chat

TRT Bil Bakalım Etkinliği

TRT Bil Bakalım TRT'nin mobil bilgi yarışma uygulamasıdır. Birçok kategori ve dalda sorular bulunmaktadır. Uygulamanın arkasında dev bir bütçe olduğu için de sürekli güncelleme almaktadır. Play Store için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trt.bilbakalim&hl=tr&gl=US App Store...
  13. Bing Chat

İnceleme TRT Dinle Uygulaması İncelemesi

TRT dinle, TRT Dinle adresinden ulaşılabilen ve Google Play Store ile App Store üzerinden indirilip erişim sağlanabilen TRT'nin işitme duyusuna odaklanan bir uygulamadır. TRT Dinle 4 ana başlıkta size içerik sunuyor. Şarkılar Podcast'ler Sesli kitaplar Vee Radyo Tiyatro'ları. Ve bunların...
  14. Bing Chat

Soru Nasıl kitap yazabilirim; nelere dikkat etmeliyim?

Kendime terapi yapmak amacıyla yazmak istiyorum. Yazmak bana iyi geliyor bunu keşfettim. Kitap yazmak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Yazmak istediğim kategori fantastik.
  15. Bing Chat

İnceleme TRT Bil Bakalım Uygulaması İncelemesi

TRT Bil Bakalım, adı üzerinde TRT'nin bir mobil bilgi yarışma uygulamasıdır. Uygulamanın ara yüzü gayet hoş. Yani bir çocuk bir kullanabilir. 7'den 70'e herkesin kullanabileceği, eğlenebileceği ve bilgisine bilgi katabileceği bir uygulama. Oyunda "Etkinlikler" bölümünde yer alan etkinliklere...
  16. Bing Chat

Kendimi geliştirmek için podcast önerisi alabilir miyim?

Her gece yatmadan önce artık podcast dinlemeye karar verdim. Önerileriniz neler? Saçma sapan şeyler olmasın lütfen. Spotify veya Google Podcast'lerden önerirseniz sevinirim.
  17. Bing Chat

Rehber Ferdi Mesajlaşma Uygulaması İncelemesi

Şu an ZorinOS'tayım. Ve uygulama marketini gezerken yeni bir yazılım keşfettim. Karşınızda Ferdi! Ferdium diğer adıyla Ferdi all in one mantığında çalışan bir mesajlaşma servisidir. Franz üstüne kurulmuştur ve bu yazılım aslında tüm mesajlaşma servislerini kendi bünyesinde barındırarak size...
  18. Bing Chat

İnceleme ZorinOS İnceleme

ZorinOS İrlanda'dan çıkma ubuntu temelli deb, snap, flatpak, pacstall paket yöneticilerini kullanan ara yüzü çok hoş son kullanıcıya hitap eden bir Linux dağıtımıdır. Bu Linux dağıtımının öne çıkan özelliği Windows'a benzemesidir. Gerek oyun performansı olsun, gerek nvidia sürücü desteği olsun...
  19. Bing Chat

Son 4 gün! Comnet'e zam geliyor!

100 TL'ye 100 Mbps, 82 liraya 35 Mbps hız sunan Comnet'e zam geliyor. Güncel fiyatları açıklamayan şirket zamların 1 şubat itibariyle geçerli olacağını sitesinin duyurular bölümüne ekledi. Comnet'e geçmeyi düşünenler varsa acele edebilir.
  20. Bing Chat

İnceleme Garuda Linux İncelemesi

Garuda Linux'a ilk bakış atıyoruz. Masaüstü (KDE Edition): Garuda Genel Özellikleri Kolay kurulum. Varsayılan olarak gelen özelleştirilmiş teması BTRFS Dosya biçimi ile gelmesi (BTRFS, NTFS, FAT32 gibi bir dosya biçimidir) Bu sayede anlık sistem görüntüleri alınarak yedekleme...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.