Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Yardım Fps drop ve windows açılma süresi

Bu Ekran Kartı ile 1080p oyun oynuyorsan fps kaybın olur oyunları 4080 ila 4k ayarlarda aç şümkü bu ekran kartı 1080p için değil en ideal 4k moda oynamaktır üsteki önerim 4kda geçerli değil 4k da sıkıntısız oynarsın işlemci aşırı ısınıyorsa eco moda al fps kayıpları eco modda 5 ila 10...
  2. JOKER

Yardım Fps drop ve windows açılma süresi

Sizin Oyun ayarlarınız nasıl bilmiyorum bu yüzden oyun içi veya sistemde bir kaç değişik yaparak sorunu çözebilirsin 1080p de oyun oynuyorsanız ekran kartı tam güç alamıyor yada işlemcinin ani ısınması sebebiyle bu sorunu ani fps kaybı yaşatabilir işlemcinizi biostan eco moda alıp deneyin 4k...
  3. JOKER

"Memory Code 55" hatası görüntü gelmiyor

Güzel haber gözün aydın 20 gün bekleyecenmi yoksa yeni rammi alıcan ?
  4. JOKER

Estağfurullah ne demek kardeşim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize bir sorunun olursa çekinmeden bizimle paylaşabilirsin buradakiler yardımlarını esirgemezler
  5. JOKER

şanslısın kardeşim allah daha çok versin herkesin gıpta ile bakacağı sistem kazasız belasız güle güle kullan
  6. JOKER

120k mı çok iyi almışsın bence
  7. JOKER

locasyon neresi sizin ? yakınsam ben gelir bakabilirim sıkıntı yoksa tabiki yada bir bilgisayarı varsa yakınızda ona götürün baksınlar bu kadar uğraşma geri dönülemeyecek hata durumunda sıkıntı çıkabilir bileşenlerde fazla kurcalamaya gelmez
  8. JOKER

smh32 kardeşim bak yine ramleri yanlış takmışsın videonda belli oluyor bu işlemciye yakın a1 deki rami çıkar dım 2 yuvasına tak a1 boş işlemciye yakın olan yuva b1 dolu a2 boş b2 dolu 2 ram için resimde işaretledim doğru ram sırasını sıralayı doğru tak anakart üzerinde bios sıfırlama varsa...
  9. JOKER

Arkadaşım Daha önceki konuda sana söyledim sanırım ram veya işlemci demiştim ram sağlamsa sıvı soğutucunu sistemden sök işlemcini çıkar anakartaki pinleri bir kontrol et sağlammı sağlamsa sıvı soğutucunu tekrar yerine sağlam yerleştir çalıştır bu seferde 55 hatası alırsan senin sorunun...
  10. JOKER

Oyun Sırasında Yaşadığım Garip Durum

Bios dahil tüm sistemi güncelleştirin ve Oyun içi vsync açık konuma alın Windows 10 güç seçeneklerinden nihai performansı seçin
  11. JOKER

Oyun Sırasında Yaşadığım Garip Durum

bendede bu problem sık sık oluyordu aniden donuyor ekran bunun sebebide windows 10 ve windows 11 işletim sisteminin güç tüketininden kaynaklı olduğunu anlamıştım güç seçeneklerinden nihai performansa alınca düzeldi ben böyle aştım sorunu Hangi işletim kullanıyorsun sistemin hakkında bilgi...
  12. JOKER

Çözüldü Ağ bağdaştırıcısı Sorunu

sorunun kaynağı servis sağlayıcıymış bağlıyorlar 1 porta 2 3 kişiyi ilk aşama böyle geçiyor sonra müşteri arayana kadar düzeltmiyorlar ilk vdsl bağlattığımda bende aynı sorunları yaşamıştım 2 hafta sürmüştü sonra aradılar başka bir porta bağlantınızı yaptık artık sorun olmaz demişleri o gün...
  13. JOKER

Yardım Samsung 980 Pro SSD aldım, fakat BİOS'da gözükmüyor

11. nesil işlemciniz olması gerekiyor 10 nesil işlemciler 4.0 desteklemiyor M2 1. soket PCI-e 3.0 veya 4.0 çalıştırmaz, Alttaki M2 2. soketini kullanmak zorundasın
  14. JOKER

her şeyi yapmışsın eee geriye bir tek şu aklıma geldi acaba ortak ipmi veriyorlar sana ortak kullanım için aynı ipse geçmiş olsun araki yapsınlar sürekli sorun yok deyip dururlar umarım yanılıyorumdur
  15. JOKER

flaş bellek varsa modem driverini ve eternet ağ bağdaştırıcı driveriniona indir ordan pcye kurabilirsin
  16. JOKER

önce modemi resetle ve kısa yoldan gitmek istersen ağ bağdaştırıcını kaldır tekrar kur en garantisinide istersen bilgisayarını önceki bir tarihe geri yükle modem ayarlarını tekrar yap baktın hiç birisi işe yaramıyor o zaman donanım arızası olduğu kesinlik kazanır
  17. JOKER

Yardım Windows 11 pin kaldıramıyorum

selamlar öncelikle bu işlemi windows 11 parola ile kurulu bilgisayardan yapamasınız microsoft windows 11 ila beraber artık hesap girişini mecbur tutuyor ancak pini kaldırmak için microsoft.com hesabından ayarlaman gerekiyor hesabınız varsa aşağıdaki anlatıklarımı uygularsanız pini ve...
  18. JOKER

BİOS Güncellemesi

ne demek kardeşim sorunun çözülsün yeterli yapamaz veya yardım almak istersen levona sor o bizden daha iyi anlar yardımcı olur sana
  19. JOKER

BİOS Güncellemesi

tabiki yuklenebilir anakart boş haliyle flash biostan guncelleme yaparsın sıkıntın olmaz
  20. JOKER

BİOS Güncellemesi

ha unutmadan aklında bulunsun sadece anakarrta flash bios butonu var usb yardımı ile bios atabilirsin nasıl yapıldığı ile ilgili video var izle uygula sıkıntın kalmaz video için tıkla

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.