Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Şimdi spordayım diye pek okuyamadım ama kanıt olarak sunuyorum. Eren Bülbül'ü şehit eden teröristin cenazesine HDP'li bakanlar ve Sur Belediye Başkanı gitti ve devlet onları görevden aldı. İşte Kılıçdaroğlu onları görevine iade edeceğiz diyor. İstersen kendin de araştırabilirsin bunu set...
  2. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Ben iyi yöneteceklerini düşünmüyorum, 6 farklı görüşe sahip kişi var, yakın zamanda dağılır zaten. Aday belirlerken bile kavgaya tutuştular. Geçmişte Kılıçdaroğlu SSK'yı batırmıştı :) Oslo görüşmesinde olanlar bir iddiadır ve öyle olduğu öne sürülmektedir. Kılıçdaroğlu demedi mi "HDP'ye 2 adet...
  3. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Türkler olarak nasıl Türkçe görebiliyorsan Kürtler de Kürtçe görme hakkına sahip olmalı, biz yüz yıllardır kardeşiz, CHP döneminde hep zulüm gördüler. Bakanlığı da Ahmet Davutoğlu vermiştir. Şu anda da 6'lı Masa üyesidir kendisi.
  4. cinaryasar

Kemal Kılıçdaroğlu Speedtest.net'e Reklam Verdi!

Ha öyle miymiş? Hemen bahane bul, o borcu kapattı ve fabrika falan satarak olmadı. Üretim yapıldı, ekonomi düzeltildi şu anda ne kadar kötü olsa da. Hatta şu anda Kızılelma var, aynı teknoloji ABD bile üretemedi hala (Bayraktar firmasında bir yetkiliye sordum.) ve uçuşunu gördüm, harika bir şey...
  5. cinaryasar

Hayır aslında kriz bitmemişti. 2000 yılında IMF'den 16 milyar Dolar'lık kredi alındı. 21 Şubat 2001'de başlamıştı kriz. Bitirmek için borç alındı fakat o borç alınmak için bizim aleyhimize 19 adet kanun çıkartıldı, bunlar bizi kısıtlayan yasalardı. Kriz bitmiş gibi görünse de o borç ve yasalar...
  6. cinaryasar

Haklısın abi kusura bakma. Yanlız umarım "En büyük aşklar kavgayla başlar" lafı devreye girmez yanlışlıkla dosttan sapıp :D
  7. cinaryasar

Abi ben saygı çerçevesinde tartışıyorum fakat ikide bir "Allah akıl fikir versin, beynin var anlayabilirsin." gibi bir çok şey söyledi bana, hem de ben saygımı bozmamama rağmen.
  8. cinaryasar

Ha öyle miymiş? Yapmak zorundasın diye bir şey mi varmış ya, öncekiler niye kendisi üretmeyip İsrail'in Huron'larını kullanıp bilgi bile alamıyordu? Yapmak zorundasın dediğin şey Dünya'nın en F/P İHA'larından yapmaya başladık, üstelik teknolojisi sadece Amerika gibi devletlerde bulunan jet...
  9. cinaryasar

@Şizofren00, Bu arada, bana başka bir konuda "hüda sakın savunma bir daha bazı şeyler duymaya ve görmeye başladım rızkı veren hüdadır diye" Demiştin. Yani bunu bile anlayamıyor musun? Sence o Hüda, Hüda Par mı? Hüda demek tanrı demektir. Yani Bunu bile araştırmadan bana söylüyorsun, bir de...
  10. cinaryasar

Ben şu anda Hüda Par'lı halini falan savunmuyorum fakat bu ülke için az buz bir şeyler yapmadı nankör olmamak lazım. 22 yılda bu kadar savunma sanayi yatırımı, altyapı sorunları, yol sorunları vs. derken ve ülkeyi ekonomik krizden çıkartırken nasıl bir para harcanmasını bekliyordun 1-2 poğaça...
  11. cinaryasar

Dans yapmasın demiyorum zaten dans etsin ama bu kadar abartılı değil, sen cumhurbaşkanlığı gibi ciddiyet isteyen bir iş yapacaksın yahu ciddi ol biraz. Yahu Kürtler'e yapılan ırkçılığı bitirdi zaten, ayrıca bana doktora görün falan diye alay etmemelisin. Bence siyaset eğlenceli olmamalı...
  12. cinaryasar

Bence 1 sene bile dayanmaz patlar bu masa. Hepsi ayrı bir görüşte. Birisi milliyetçi diğeri Türkler'e Kürtçe öğreteceğiz ve İHA'larınıza dokunacağız diyor, diğer farklı bir şey söylüyor falan çok ayrı kafadalar. Ülkede düzgün bir aday da yok, İnce var diyorduk o da dansla falan kafayı bozdu...
  13. cinaryasar

Acaba internetteki o Yükleme, İndirme veya MBPS'nin ne olduğunu biliyor mudur. Yahu sen onu bunu boşver her zaman yaptığın gibi çekirdek çitleyen eşek heykeli yap, musluk açılışı yap falan yani.
  14. cinaryasar

siyasete hoş geldin

KK yanlışlıkla kazanırda patladım MDMDKFMDMDM
  15. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Zafer Partisi'nin kazanabileceğine gram ihtimal vermiyorum ben. Bence Recep Tayyip Erdoğan az bir farkla kazanır, sonraki seçimde de AKP'nin başına Selçuk Bayraktar gelir diye düşünüyorum. Eğer öyle bir şey olursa Bayraktar'ın çok iyi yöneteceğine inanıyorum. Teknolojiden, gençlerden, ekonomiden...
  16. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Teşekkürler cevap için. Hiç araştırmamıştım ama MHP'li olduğunu gördüm. Hangi partiden katılıyor ve seçime katılmaya oyu yetiyor mu?
  17. cinaryasar

siyasete hoş geldin

RTE kazanırsa ekonomi yine kötüleşir fakat savunma sanayi arşa çıkar, en büyük silah üreticilerinden birisi oluruz, muhtemelen Türk Birliği kurulur ve farklı bir para birimi ortaya çıkar. KK kazanırsa ilk 1 yıl ekonomi bir tık iyileşir, sonra 6'lı masadaki herkes farklı görüşte olduğu için masa...
  18. cinaryasar

Kemal Kılıçdaroğlu Sahibinden.com'a Reklam Verdi!

Baya inandırıcı yahu (!)
  19. cinaryasar

bu ürün size pahalı mı geldi ? düşünceleriniz

Tutuklanmak için resmen yapılmış geldi bana ama haklı. Cidden fiyatlar çok arttı özellikle bir sporcu olarak söylüyorum bunu. Dün Migros'a gittim tavuk göğsü almak için 113TL fiyat çekmişler. 5 tane market gezdim anca buldum o da 95TL kilosu. 3-4 ay önce 70TL civarıydı 1 kilosu, Allah'tan ne...
  20. cinaryasar

KK'nin , RT'ye koz vermesi hakkında düşünceleriniz

Valla eğlenceli bir program olmuş. Ben Kılıçdaroğlu'nun gaflarını izlerken çok gülüyorum arada.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.