Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. F

Rtx 3080 en uygun işlemci hangisi

Rtx 3080 hangi işlemci besler aklımda 4 işlemci var 5600x 5800X3D 5900X i7 12700k Bide. Şu sıvı soğutma performansı nasıl gider Arctic liquid frqzer 2 360
  2. F

Bu karta hangi işlemci gider

Reis Ryzen 7 5800X3D aldım ya
  3. F

Arkadaşlar sizce hangisi? Ryzen 7600x mi yoksa Intel 12600kf mi?

Merhaba arkadaşlar 3090 ekran kartı aldım geçen günlerde ama bunu besleyecek işlemci arıyorum Sizce Amd 7600x mi almalıyım yoksa İntel 12600kf mi Not Amd alırsam anakart para kalmıyo
  4. F

Adam söyledi zaten mining yapıldı diye ama baktım test baktım sıkıntı yok hiç
  5. F

Peki 13600k ya da 12600kf nasıl gider
  6. F

Anakart b660 serisinden alıcağım Ya msı bozoka Ya da Asus tuf 4500₺ bütçe var anakarta
  7. F

2. El aldık ama kutu tozluydu kanka 😀😀😀
  8. F

Arkadaşlar alırım hayırlı olsun 3090 sahibi olduk ama amd mi intel mi alayım kararsızım nasıl bir işlemci alabilirim bütçe 8k
  9. F

İ5 13600k alınır mı

Bana grafik işlemci lazım kanka 1-2 ay ekran kartsız kullanıcam
  10. F

İ5 13600k alınır mı

Valla böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum 13600k B660 motar anakart Hyperx 6000 MHz ram 3070-3080 kartlarından birisi 512 gb ssd ilerde yikselticem Corsair 5000d kasa Corsair 750w psu Cooler master masterliquid ml360R sıvı soğutma
  11. F

İ5 13600k alınır mı

Arkadaşlar merhaba sizce 13600k işlemci alınır mı idarelik uhd770 grafik kartı kullanınca sonra 3070-3080 almayı düşünüyorum sizce nasıl yapmalıyım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.