Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. B

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

@Sea @Furkan Karagülle Link Removed Sizce kurduğum sistem için aldığım ilk iki parça Fiyat ve Sistem uyumu nasıldır ?
  2. B

Bide sanırım aldığım kasaya üst tarafa 2 li takılıyor diye bunu aldım. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Yoksa sıvı soğutucu için bir tık üzülürüm :D
  3. B

Kasa ve Sıvı Soğutucu Fiyatları Sizce İyimi Kurmak istediğim Sisteme Gidermi ? @bybarisss @™ROOT @Astronot
  4. B

Öneri Gaming Gecesi Sorularınız Buraya !

Sizce Fiyatı İyimi ? Satın aldım ama iptal edebilirim. Kurmak istediğim Sistem Bu ! Ekran Kartı: PALIT RTX 3090 GameRock (15.000TL) İşlemci: i5-13600K (7.000TL) Anakart: Asus PRIME Z690-A Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart (5700TL) Ram: Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2X16) 5600 MHz DDR5 CL36...
  5. B

Fırsat Samsung 980 Pro 1Tb SSD Amazon Germany 2054 TL

Yorumlarınız için çok teşekkürler
  6. B

Pc İçin hangi seçeneği seçiyorsunuz ? İnterness SSD // Heatsink
  7. B

Amazonda garantisi olup olmadığı nerede yazıyor ?
  8. B

İncehesap Gaming Gecesi sizleri tatmin ediyor mu?

Valla eskiden gerçekten çok iyiydi buna hiç itirazım yok. Fakat son 6 aydır fırsat dediği hiç birşeyin fırsat olduğunu görmedim. Tek gördüğüm 80 TL lik Mousapad'i 1 TL Ye satmıştılar :D
  9. B

Umarım Bu hafta veya Haftaya Black Friday adına güzel işler çıkarır
  10. B

Valla eskiden gerçekten 10 Numaraydı fakat son 6 aydır özellikle hiç tatmin edici değil be reis.
  11. B

Sadece merak ediyorum hiç içimizden biri gerçekten karlı bir alışveriş yaptı mı ? Çünkü gerçekten incehesap piyasaya göre çok farklı fiyat politikası izliyor.
  12. B

''İnceHesap Gaming Gecesi'' sizleri tatmin ediyor mu ? Ben Bir kaç kere indirim yaptıkları malzemelerin anlık fiyat artışı yapıp sonra indirimdeymiş gibi gösterdiklerine şait oldum. Aramızda gerçekten piyasanın çok altında malzeme yakalayan oldu mu ?
  13. B

Msi PRO Z690-A İle Asus Z690-A Arasında hangisi daha iyi peki ona göre şanşımı denicem :D
  14. B

İnternet üzerinden alacağım bunu belirttiğimde paket açılışı yapamıyoruz gibisinden bir cevap alırsam diye diyorum. Başka bir anakart öneriniz varmı ?
  15. B

Valla bro al-sat yapmayı düşünmüyorum. Beni 3 yıl idare etsin yeterli. 3 Yıl sonra en iyi ekran kartını alırım. Zaten tak-çıkar yapacak biri değilim. Sağlam bir kasa ve güzel bir kablolama - montajlama yapıldıktan sonrada beni rahat 5-6 yıl götürür.
  16. B

45.000TL ile nasıl bir sistem toplardınız ? (Sadece Kasa)

Evet şimdi kontrol ettim. Ben gerçekten baya uyguna anlaşmışım. Umarım ekran kartında herhangi bir sorun çıkmaz. Bu fiyata çok efsane olur
  17. B

Aslında 0 Ürün Jelatini bile açılmamış. Sarı Orıjinal Yapıştırması bile duruyor jelatininde. Sadece YurtDışı ürünü garantisi yok. Normalde 18.000TL Fiyatı vardı biraz pazarlık ile 15.000TL 'Sıfır ama Garantisiz' olarak teslim alacağım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.