Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. B

Sizce Sistemimdeki Eksikler Nedir ?

Bütçe 6.500TL Civarında. Fakat DDR4 - DDR5 Hangisini tercih etmeliyim bunu araştırmasını yapıyorum şimdilik
  2. B

Link atabilir misin rica etsem
  3. B

Eğer önerseydin intel i5-13600K için B660 serisinden hangi anakartı önerirdin ?
  4. B

Evet okudum teşekkür ederim.
  5. B

https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-b660-f-gaming-wifi-model/ olması gerekiyor eğer yanılmıyorsam
  6. B

Tam olarak bunu anlamadım
  7. B

Bunun sebebi nedir peki ?
  8. B

Süper Buradan Anladığım kadarıyla Kingston Fury Renegade 1TB Daha iyi doğrumudur ?
  9. B

Teşekkürler. Link Removed BU SSD Hoşuma gitti. Fakat okuma / yazma kaç onu göremedim.
  10. B

Furry ve Samsung'un okuma/yazma kaçtır? Bulamadım. Birde önerdiğiniz soğutucu yerine rgb li önerebilir misiniz ?
  11. B

Merhaba SSD için 3000TL Ayırdım. Sıvı Soğutucu ve Kasa İçinde 6000TL. Kısacası 3 Parça için 9000TL. Eğer güzel bir kasada önerirsen çok sevinirim.
  12. B

Önerdiğin kasaya bakacağım. Maks 3000TL Olacak şekilde bana 2 adet soğutucu önerir misin ?
  13. B

Nzxt Kraken X73 Rgb 360mm Işlemci Sıvı Soğutucu nasıldır ?
  14. B

x280 diye bulamadım 240 olabilir mi ?
  15. B

Sitemin Son hali bu.. Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT 16GB GDDR6 PCI-Express 4.0 İşlemci: Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Anakart: Asus Rog Strix B660-F Gaming WiFi 6000mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX Anakart Ram: G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 5600mhz CL30...
  16. B

Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT 16GB GDDR6 PCI-Express 4.0 İşlemci: Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Anakart: Asus Rog Strix B660-F Gaming WiFi 6000mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX Anakart Ram: Kingston Fury Renegade RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL32 Power Supply...
  17. B

40.000TL Bütçe İle Kasa Toplamayı Düşünüyorum.

Aslında Bir çok video izledim. R7 5800X3D Ryzen 5 7600X Den ve İ5-13600K dan daha iyi performans veriyor. Yanlış bilmiyorsam R5 7600X De 13. nesil işlemci

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.