Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. M

Son Dakika Türk Futbolunda Kara Gece! Göztepe Ve Altay maçında adeta savaş çıktı.

Hocam maç sonu bıçaklananlar olmuş paylaş istersen
  2. M

1660Ti li sistemde gta 5 de aşırı şekilde drop

Tam sistemi atarmısın Hdd mi kullanıyorsun gpu ve cpu kullanımları nasıl
  3. M

Son Dakika Türk Futbolunda Kara Gece! Göztepe Ve Altay maçında adeta savaş çıktı.

Ayakkabısına veya başka bir yerine koyup geçiyorsunki çok rahat .Görevliler aramıyor bile
  4. M

Bilgisayar parçalarının programlarını rgb şekillendirme olsun nerden bulabilirim?

hocam biraz daha anlaşılır şekilde yazarmısınız
  5. M

Hangi sistem tercih etmeliyim

Üstteki 6800 lü sistem baya götürür
  6. M

Oyun içinse 6800 alabilirsin . Ama şunu bil rekabetçi oyunlar daha çok işlemci kullanır .
  7. M

Ne için alacaksın
  8. M

ABD’den Huawei ve ZTE’ye Ambargo

ABD beş Çinli şirketin yeni iletişim ekipmanlarının satışını ve ithalatını yasakladı. Listedeki şirketler şöyle: Huawei / ZTE / Hikvision / Dahua / Hytera Komisyon üyelerinin açıklamaları Karar alınmasının nedeni hem ekonomik hem de güvenlik olarak açıklandı. ABD Federal İletişim Komisyonu...
  9. M

GPU-Z Nasıl Kullanılır ?

GPU-Z Nasıl Kullanılır ? Nedir ? GPU-Z Tüm işletim sistemlerinin desteklediği , ekran kartınız bilgilerini detaylı olarak görebildiğiniz küçük boyutlu bir uygulamadır. Boyutu son gelen güncellemeyle beraber 9.0 mb olmuştur . Uygulama ücretsizdir . Kullanımı oldukça kolay . Fake ekran...
  10. M

Evet ,az kişi var zamanla gelişir umarım

Evet ,az kişi var zamanla gelişir umarım
  11. M

Oyyyyy hoşgeldin reis .Burda da 40k mesaj yaparsın artık

Oyyyyy hoşgeldin reis .Burda da 40k mesaj yaparsın artık
  12. M

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Teknoloji forumunda lütfen din veya inanç konuşmak olmasın . Hoş değil .Herkes neye inanırsa ınansın sanane .Konuşmak isteyenler teknoloji forumu olmayan bir forumda konuşssunlar
  13. M

Öneri Yazılıma Nerden Başlamalı?

Web geliştirmeye girin , bir daha çıkamıyorsunuz
  14. M

Hoşgeldin hocam .Ben de DA dan geldim

Hoşgeldin hocam .Ben de DA dan geldim
  15. M

Evrim Teorisi Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir ?

Dönemi biraz incele istersen . Devrim kolay yapılmıyor .Yavaş yavaş olur
  16. M

Hocam geldiği döneme göre yargılaman lazım .O devirdeki insanları tanımak lazım.
  17. M

Bu ayetleri dönemin arap dünyasını düşünerek anlamaya çalış 1669217107 Konu konuyu açsın .Bir şey sorayım dünya nasıl var oldu sizce ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.