Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

Nereleri Ziyaret Ettin?

İstanbul'a ben 3 aylıkken gitmişiz. Konya'da 3 saat. Yozgatta 1.30-2 saat kaldık. İzmir'de yaşıyorum. Kayseri ve Siirt'e giderken üstünden geçtiğimiz illerle böyle oluyor; Bu da babamın gezdiği yerler; İlkokul ve ortaokulu Yozgatta okumuş, lisede Kayseriye geçmişler. Mesleğini Samsunda okuyup...
  2. Baldiback

Kılıfımın Arkasına Koymak İçin Fenerbahçeli Resim Tavsiyesi

Ben bacağımı dövüyorum en azından bacak beleş
  3. Baldiback

Şu anda ülke puanını sırtlayabilecek tek takım Galatasaray dua edelim de Avrupaya gidebilsinler.
  4. Baldiback

Sadece Süper Ligde kötü performans sergilesek gene iyi avrupada da kötü performans sergiliyoruz ve ülke puanı düşüyor.
  5. Baldiback

İstifa etmezse sezon sonu gidemez hocam. Fenerbahçede seçimler 3 senede bir oluyormuş giderse 2024'te gider.
  6. Baldiback

Ali Koç başkanlığında süper ligdeki tüm takımlar şampiyonluk görür ama maalesef Fenerbahçe şampiyon olamaz. Ayrıca şu an Fenerbahçe en uzun şampiyon olamadığı dönemi yaşıyor. Bundan önceki 6 seneymiş.
  7. Baldiback

Bi Galatasaray olamadık başarısız başkanlarını hemen yolladılar.
  8. Baldiback

Fenerbahçe kapatılır Ali Koç gene istifa etmez maalesef. Ve kulüpte hala Ali koç'u savunanlar var.
  9. Baldiback

Umarım diğer seçimlerde kulüp Ali Koç'u yollar camia cidden sıkıntı çekmeye başladı. Artık kendi içimizde kavga edicek düzeye geldik.
  10. Baldiback

Aziz başkanın üstümüzde maalesef ahı var hocam Ali Koç'ta pek istifa edecek gibi değil maalesef.
  11. Baldiback

Hocam ben burada durumu açıkladım affedip affetmemek sizin kararınız boynum kıldan ince.
  12. Baldiback

11. Sınıf olduğum doğrudur hocam Fenerbahçenin 8-9 yıldır şampiyon olamaması notlarımdaki düşüş vs vs. İstemeden beni agresifleştirdi. Eğer istemeden kalbinizi kırdıysam özür dilerim.
  13. Baldiback

Pardon hocam. Ben zaten bir forumda galatasaraylı birisiyle kavga ettiğim için 3 Hafta 4 Gün ban yemiştim o yüzden akıllandım. Hakkım geçtiyse helal edin.
  14. Baldiback

Google'dan baktım ve beğenmedim belki başka birisinde güzelleri vardır diye açtım google kullanmayı bilmeyecek kadar aptal değilim ayrıca beni engellemenize çok memnun oldum aptal beşiktaş taraftarlarını akışımda görmemek beni mutlu eder. Bu fotoğraf daha çok yakışır hocam.
  15. Baldiback

Çok komik "şaka"ymış dostum. O kadar komikti ki gülmekten elim yoksay tuşuna çarptı.
  16. Baldiback

İsteğim başlıkta çıktı çıkarttırıp kılıfımın arkasına koyacağım kamera yerine denk gelen kısmı keseceğim.
  17. Baldiback

Zaman Geçirmek İçin Film Tavsiyesi.

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Yarın iftara kadar hepsini izlemeye çalışacağım.
  18. Baldiback

Zaman Geçirmek İçin Film Tavsiyesi.

İftara kadar vakit öldürmek için film arıyorum. Korku, gerilim veya animasyon olabilir.
  19. Baldiback

Tarafını Seç

Yeşili aldım kaçtım.
  20. Baldiback

Hayatınızda yaptığın en iyi ekonomik yatırım

430'ken gram altın almam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.