Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. D

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

abi alamıyoruz ki; sepete bile atamıyoruz. modart blue sistemden beri uğraşıyorum. belki bir usulu var, ben bilmiyorum. ya da sistemim çok yavaş, başaramıyorum...
  2. D

yooo nasılsa yine alamıcaz. uzaktan yalanıp duruyozzz
  3. D

çok dedin ustam. vatan 15999₺ ye 3070 verdi... çok büyük ihtimal İtopya...
  4. D

modart blue yap abi. alamadık . hala onun gibi bir şey bekliyorum. 12400F/RTX3060 = 12999₺ nooooooooollluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
  5. D

alsatçılar her türlü alıyor zaten. stok çok olursa belki bize düşer. kaç aydır sistem yakalayamadım...
  6. D

heyecanla bekliyoruz. bize de bi M9 nasip olur inşallah...
  7. D

ekran kartı ne olabilir acaba ? RTX / GTX
  8. D

bunu biliyorum. aklım hala o sistemde kaldı. ben de hala öyle bir sistem bekliyorum. Umut dünyası... yap bir güzellik...;)
  9. D

12400F / RTX3060 olsa tadından yenmez. bu sistemi 11499₺ ye çıkarmıştınız. çok istedim fakat stok kalmadı. o günden beri sürekli takip ediyorum fakat onun gibi bir f/p denk gelmedi. (RTX3060 olarak). bol stoklu dediğinize göre 12100F/RTX3050 veya 12100F/RTX2060 diye tahmin ediyorum... F/P olursa...
  10. D

En İyi Google Chrome Eklentileri #2

teşekkürler, güzel bir çalışma olmuş. emeğine sağlık...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.