Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Yavuzkagan42

Soru Ekran kartında transistör fazla oldugunda performansa etkisi varmı

Transistör sayısı değil toplam akım (amper) önemli.örneğin birinde bir i 3a'lik 6 transistör var(18a),öbüründe biri 2 a'lık 7 (14a)transistör var.6 olan daha iyi.
  2. Yavuzkagan42

Hangi kulaklığı alayım?

dip ses var diyolar.
  3. Yavuzkagan42

PC toplama için özel hesap makinesi

Merhaba,C# öğreniyorum.Pratik olsun diye kullanışlı birşey yapmak istedim.PC toplama için özel hesap makinesi yaptım.Parça adlarını,fiyatlarını txt dosyası içine kaydediyor ve toplam fiyatı da yazıyor.Linkleri de ad yerinde saklayabilirsiniz.
  4. Yavuzkagan42

Yardım Bakmadan 10 parmak yazamıyorum

yazılım tarafında ilerlemek istiyorum.Arduino kullanıyorum şu an da c# öğreniyorum ve gerçekten hızlı yazmaya ihtiyacım oluyor.
  5. Yavuzkagan42

Teşekkürler,monkeytype devam.Hayırlı olsun klavyeniz.
  6. Yavuzkagan42

Öneri Windows 11 vs Windows 10

Sevindim,hayırlı olsun.
  7. Yavuzkagan42

Öneri Windows 11 vs Windows 10

Pttaem'den iade talebi oluşturun.
  8. Yavuzkagan42

hangi monitörü alıyım

https://www.trendyol.com/aoc/24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-379905753?boutiqueId=61&merchantId=322515&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.68...
  9. Yavuzkagan42

Oyun İndir Vip güvenilir mi ?

half life 2'de virüs var sanırım edge ile indirirken virüs, çıkarırken erişim engellendi hatası alıyorum.
  10. Yavuzkagan42

Q klavye kullanıyorum ama alıştım artık.iki tuş arasında kalıyorum.Teşekkürler.
  11. Yavuzkagan42

Nereleri Ziyaret Ettin?

en az %70 nem ort 80.40 derece sıcak.0 yağmur,ukala,yavaş,atarlı insanlar.
  12. Yavuzkagan42

Nereleri Ziyaret Ettin?

Lanetli şehir Osmaniye'ye neden geldiniz?
  13. Yavuzkagan42

30 bin TL sistem önerisi

@necmikivi,35K'ya 4070'li buldum.
  14. Yavuzkagan42

Hangi SSD'yi almalıyım yardım eder misiniz ?

Link Removed Bunu tavsiye ederim bunda DRAM de olduğu için windows için 980'den daha iyi.
  15. Yavuzkagan42

30 bin TL sistem önerisi

Bunu alacaksanız Rami 32gb,soğumayı da ml240 seçin.gainward rendera dayanır mı emin değilim.
  16. Yavuzkagan42

30 bin TL sistem önerisi

DDR5 render tarafında hiç fark etmiyor.bence şu anda farka değmez. VRAM de önemli evet ama testte rtx3060 12gb 24.000 alırken 3060ti 8gb 30.000 puan alıyor.renderda vram de önemli ama çekirdek gücü daha önemli.Bütçe 40bin olabilirse rtx4070 12gb alabilirsiniz.
  17. Yavuzkagan42

30 bin TL sistem önerisi

Hocam şimdi kesinlike amd almayın.pro uygulamlarda çok kötü. https://www.phoronix.com/benchmark/result/blender_33_nvidia_vs_amd_linux_performance_benchmark/d1834659046d.svgz Render bilgisayarı alacaksanız performanstan çok kalite ve soğutmaya odaklanmanız gerekli...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.