Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. є∂ηα

Öneri Monitör önerisi

aldım ama dha kullanmaya baslamadım sıstemı almaya calısıyorum Link Removed
  2. є∂ηα

Soru Bu kasayı alıcam nasıl ? 16k

2.elı adam sıfır fıyatına satıyor nerdeyse 12-13k 3060 lı sıstem cıktıgında ozellestırme yapıp 15-16 en azındn sıfırını alırsn yınede tercıh senın
  3. є∂ηα

Çözüldü windows 11 ISO

yükledim kardeş
  4. є∂ηα

Öneri Full Ekipman Sistem Dizeceklere Tavsiyelerim

amazon tr dn almıstm sonucta ıstanbul subesı amazonun ama bılmıyorm ınce hesapta 1800 lerdeydı amazonda baktıgım da 1000 tl ıdı vergı akrgo ucretı derken 500 tlyı bulmustu toplamda 1500 e mal olmustu bna
  5. є∂ηα

Öneri Full Ekipman Sistem Dizeceklere Tavsiyelerim

kulaklıgın aynısı turkıyede 1800 tl cıvarı satılıyor bn amazondan sıparıs ettım vergılkerle beraber 1500 e geldı oyle aldm arada 300 tl fark oynuyor vergısız orda 1000 tl ıdı
  6. є∂ηα

Çözüldü windows 11 ISO

reıs bnm sıstem toplamada bılesenlerle bır sıstem yapma sansın var mı hazır gelmısken sorayyım :)
  7. є∂ηα

Çözüldü windows 11 ISO

ordan ındırdım flasha attım 2 ay oldu sısteme toplayamadm dha o zmna kadar wın 11 ın yenı surumlerı cıkmıs ama bnde sıtey gırdıgımde wın 11 multı-editoın ISO dıye gozukuyor guncel surum vs bsey yazmıyor o kafamı karıstırıyor
  8. є∂ηα

Çözüldü windows 11 ISO

wındows 11 ın son guncel surumu kac ıso dosyası olarak bna lınkını atabılır msnz ? usb flasha atacm.
  9. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

bn komple sıstemı hazır alacagım ıcın tek secenek halınde almam ımkansız neyse bekleme moduna geceyım
  10. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

güzel kasa keske mod art bnm acıklamada yaptıgım sıstemı en kotu ozellestırmelere koyaraktan yapsa bu kasayla beraber cok duacı olurum ınsallah yorumları okurda buna benzer bıseyler yapar
  11. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

evet bu oldukca pahalı mın 5k tlsı vardır
  12. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

toplam kac fanlıydı senın kı bırde sanırım 3 fanlı olarak gelıyor vıdeoda kı gıbı fan alsak yeterlı olur dıye dusunuyorum
  13. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

bu kasaydı netten bakınca buldum
  14. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

yanlıs hatırlamıyorsam gamepower ın temperlı cam modellerınden bırıydı
  15. є∂ηα

28 Ekim'den sonra telefon ve PC lerde indirim olur mu

4000 serı ekran kartları cıktı dha 3000 serı ekran kartları mın 20k tl den satılan bır ulkede pek bır hayır beklemeyın dusmesını en cok ısteyenelrdn bırı bnm ama cok paracı bızımkıler..
  16. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

reis o kasalar zaten cok ınce hesapta da 1 hafta once gamepower warcry temperlı cam kasa nın bıraz dha guzel gozuken modelı vardı sepete ekledm 1 gun sonra parayı denklestırdm kasa kalmamıs su an senın dedıgın kasalardn var gorunum olarak hosuma gıtmıyor asus kasalar dıger kasanında ısmını...
  17. є∂ηα

Rtx 3060 Hazır sistem

Merhaba iyi günler Uzun zamandır pc toplamaya calısıyorum ve bunun yanında dıger bılesenleri dahıl tum herseyı tamamladm topladıgım parcalar bıraz yuksek dıyelım Bır monıtor aldım GamePower WQ35 35″ 1ms 180Hz Curved WQHD 3440*1440 bunun yanına Link Removed çinden mini klavye vs derken hazır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.