Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Yardım Kasa fanları, ışığı yanıyor ancak fan dönmüyor

Kullanım kılavuzu gibi birşey çıkmadı mı ? En iyi çözüm olarak performax ile iletişime geçerek kurulum kılavuzu gibi birşey talep edin veya satın aldığınız yer ile iletişime geçin
  2. ™ROOT

ZOWIE XL2546K Outline crosshair sorunu

ek olarak monitör ayarlarını sıfırlayarak denermisin tekrardan
  3. ™ROOT

format atıp denyebilirsiniz.
  4. ™ROOT

Deneyebilirsin. Bu arada görsellerde pek belli olmuyor kırmızılık
  5. ™ROOT

Yardım Laptop Ekranındaki Dikey Çizgi Sorunu

En iyisi garanti varsa göndermek
  6. ™ROOT

Garantisini varsa garantiye göndermek iyi olur. Ekranların ne olacağı belli olmuyor eğer darbeden değilse birden bire oluştuysa ileride büyüyebilir
  7. ™ROOT

Elinizle kontrol ettiğinizde çizgi üzerinde ininti çıkıntı varmı ?
  8. ™ROOT

Hocam bu sorunlar genel olarak kronik oluyor. Attığınız görselde ki büyük ihtimalle klavye izi ve tozlama sonucu oluşan bir çizik laptopların genel sorunlarından biri
  9. ™ROOT

Çözüldü Ağ bağdaştırıcısı Sorunu

Kimse malını kötülemek istemez taki bir bilen gelene kadar
  10. ™ROOT

ISS yüzündendi çünkü senin yapabileceğin başka birşey kalmamıştı.
  11. ™ROOT

Evet oyuncuların config dosyalarını cs go dosyaları içine ekle youtube da config dosyalarının nasıl enjekte edildiğine dair videolar var.
  12. ™ROOT

https://prosettings.net/cs-go-pro-settings-gear-list/ Bu sitede ki profsesiyonel CS-GO oyuncuların config dosyalarını indirip deneyebilir misin ?
  13. ™ROOT

Youtube Üstte yeşillenme ve pembelenme

Chrome beta sürümünü yükleyip denermisiniz
  14. ™ROOT

Süperonline da senin yaşadığına benzer sorun çok yaşanıyor. Çalıştığım şirkette kep adında bir sistem var devlet dairelerinin kullandığı mail sistemi gibi birşey Superonline kullanıcıları erişim sağlayamıyor du
  15. ™ROOT

Süperonline mı kullanıyorsun? Sorun çözüldü mu ? Müşteri hizmetleri ne dedi ?
  16. ™ROOT

CS go oyununda aynı sorunu yaşadım. Nasıl çözdüğümü anlatayım. Modem arayüzünden güvelik duvarını devre dışı bırakın ve Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakın antivirüs varsa devre dışı bırakın Windows kendi antivirüs programınıda devre dışı bırakın sorun çözülmesi gerekiyor
  17. ™ROOT

Eğer bütün bunlara rağmen sorun çözülemiyorsa ISS arayarak sorunu çözebilirsin. ISS kullandığı port ile sizin portunuz çakışıyor olabilir
  18. ™ROOT

80 portuna modem arayüzünden ıp yönlendirme kısmından izin vermelisin.
  19. ™ROOT

Dediğim gibi modemi sıfırlamayı deneyin ilk olarak. Adım adım ilerleyelim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.