Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Haqqus gen 5 alınır mı?

İşlemci 13 nesil i5 olacağını söyledi gerisini sen düşün
  2. ™ROOT

Haqqus gen 5 alınır mı?

Levon abi yakında yeni sistem paylaşacak beklemede kalmanı tavsiye ederim
  3. ™ROOT

GencerGaming Haqqus GEN5 Geliyor.

Reis iyi niyetli ama sistemlerinden pek indirim olmuyor
  4. ™ROOT

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

Şahsi düşüncem O paraya 6900xt zor. Böyle bir ekran kartı kullanılırsa ona göre de işlemci kullanılması gerekir. Minimum i512600 veya i5 13600 gibi ama bir umuttur yaşamak 😅
  5. ™ROOT

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Hocam tetikte bekliyoruz :)
  6. ™ROOT

6700xt mi 3070 mi

Sorunun cevabına geldiğimiz de ise iki kart da birbirine yakın performans gösteriyor. İki kartın arasındaki FPS farkı 10-15 arasında gidip geliyor. Burada bütçene en uygun kartı almak daha mantıklı ben olsam 6700 xt alırdım veya 6750xt upgrade etme şansım olsaydı onu alırdım. 2 kart da seni...
  7. ™ROOT

6700xt mi 3070 mi

RX 6800 daha iyi bir kart

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.