Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. elrodh1337

Satılık Yarı fiyatına sıfır nitelikli "ASUS" (hazır sistem) bilgisayarım

dostum 50k üzerinden bence biraz fazla olur çünkü şuan 50k nakiti olan adam gelip bu pc'yi almaz sıfır toplar ücret skalasında biraz düşmen gerektiğini düşünüyorum
  2. elrodh1337

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

990 pro alınır ya yazma okuma olsun ve pc express 4.0 özelliği olsun baya iyi tavsiyedir
  3. elrodh1337

17 Bin TL Hazır Sistem Tavsiyeleri

Link Removed hazır sistem bunu bulabildim dostum
  4. elrodh1337

Kılıfımın Arkasına Koymak İçin Fenerbahçeli Resim Tavsiyesi

kardeşim bende fenerliyim ama kanser olduğumuz bir takımın kılıfını koymasan daha iyi olur bendede vardı maç izlerken iki defa duvara vurdum telefonu daha önce
  5. elrodh1337

Hadi Biraz Kafa Dağıtıp Muhabbet Edelim :)

2 gündür video atacaktım fakat aşırı derecede artçı sarsıntılarla uyanıyoruz ve dışarıya atıyoruz hemen kendimizi bugün ssd yandığını farkettim videoların hepsi gitti malesef videoları yükleyemedim ve umarım bir daha depremle karşılaşmayız forumdaki herkesten özür dilerim. :( konum (şanlıurfa)
  6. elrodh1337

abim 2 saat uyku oruçluk eritti beni ilk topladığımda hiç rgb bağlantısını yapmayı bile unutmuştum :) şimdi biraz uğraştım rgb'ler yandı ama fanda çok ses geliyor yani soğutma mükemmel bu arada f/p ürünü ama ses yüksek biraz onuda fanın rpm' değerlerini kısıp bir ayar vermeyi düşünüyorum :)
  7. elrodh1337

Soru knight online itemlerini kim alıyor ve neden pahalı?

Pay to win oyunudur paran varsa daha güçlüsün paran yoksa fakirsen güçsüzsün ilanda gördüğün her item elit itemdir ayrıca 50-60k lık itemlarda mevcut yeni serverlara göre :)
  8. elrodh1337

2 saat uykuyla gelen parçaları topladım ve yanlış bağlantı yaptım abi çok zor gerçekten kafa kaldırmıyor oruçta şuan herşey tamam ama sıvı soğutmanın sesi çok yüksek 30 db 2000 rpm hızda dönüyor ve nasıl düşüreceğimi bilmiyorum araştıramadım daha ayrıca radyotöre bağlı olan fanların rgbleri...
  9. elrodh1337

FSP Hydro 750W Full Modüler PSU Hakkında İncelemesi Gelsin Mi?

teşekkür ederim bugün videoları çektim biraz kesintili oldu yani pc yarı toplayarak çektim yarısında çekemedim çünkü sıvı soğutmayı bağlamak gerçekten çok ama çok zordu 2 saatlik uykunun üstündeyken bir daha asla pc toplamayacağıma dair kendime söz verdim kablolar aşırı kafamı karıştırdı ama...
  10. elrodh1337

Youtube'a merhaba

Merhaba arkadaşlar ben ahmet; 24 yaşındayım şanlıurfa'da ikamet eden bir kardeşinizim depremden dolayı askerden 1 ay erken gelmek zorunda kaldım (afet izni) nedeni ile kıbrıstan erken dönmüş oldum. Evime geldiğimde malesef abimin evine ailem geçmek durumunda kaldığını ve evimizin hasar...
  11. elrodh1337

yalnız o konuda 4000 serisinin kabloyu eritmesi kadar saçma bir durum görmüyorum burada gpu üreticilerinin bir hatası olduğunu düşünüyorum
  12. elrodh1337

Onu araştırdım iyice aparat ile alınca sorun olmadığına dair yani alıp aparatla kullanabiliyorsun
  13. elrodh1337

sanırım yok dostum kargo elime ulaşmadı henüz ulaşınca detaylı kontrol edeceğim ben am4 sistemi topladım depremden dolayı kırılmayan parçalarda vardı ram vs gibi onları aldım yanıma yani bir nevi sistem upgrade yapmış oldum birazcık sıfırdan sistem toplamadım ama upgrade açık bir durum olması...
  14. elrodh1337

Furkan dostum urfa'da ikamet eden biriyim ve askerliğim erken bitti depremden dolayı eve döndüğümde ailemden sonra bilgisayarın başına geçmek istedim ve odama girip bilgisayara bakmak istediğimde ne odam kalmıştı nede bilgisayarım bu durumun ne kadar kötü olduğunu ancak yaşayarak görebiliyoruz...
  15. elrodh1337

Yeni PC Toplama Tavsiyelerinize Açığım.

günaydın dostum öncelikle konuyu 09:19'da gördüm fiyat aralığın nedir işlemci ve ekran kartı içn?
  16. elrodh1337

Yardım Alınabilecek En iyi VGA Monitör Önerileriniz

vga girişi için çevirici aparatlar var hdmi to vga bak istersen böylelikle istediğin monitörü alabilirsin
  17. elrodh1337

Soru 144Hz 2K Monitör almayı düşünüyorum yardım edebilir misiniz ?

Link Removed bunu al geç dostum bende şimdi gördüm bu hoparlörü olan versiyonu

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.