Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Evrim Teorisi Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir ?

Yukarıda bahsettiğim hatalar hakkında ne diyeceksiniz ? Ek olarak size bir ara geçiş canlısıda sundum
  2. ™ROOT

Kuran kutsal bir kitap Allah kelamı. Kuranda bir hata olması Kuranın doğruluğunu düşürür çünkü tanrı hata yapmaz. Size bir kaç hatayı gösterebilirim. . En çok tartışılan ve aslında en bariz hatalardan birisi olan şey miras ayetlerindeki matematiksel hatadır. Kısaca tanıtayım. "Kardeşleri...
  3. ™ROOT

Zaten ülkemizde bilim olmadığı için bu halde değil miyiz ? Yıllarca insanları din-kitap diye kandırdılar bilimden uzaklaştırdılar. Günümüz Avrupasına bakın din artık geri planda ve bizden daha gelişmişler ve hiçbir dine inanmayanların oranı yarıdan daha az 1669137152 Gayet güzel acıkladınız...
  4. ™ROOT

Konuya uzak olduğunuz buradan belli. Öncelikle şunu bir kenara yazalım insanlar maymundan gelmiyor sadece ortak bir atadan geliyor. Bence Evrim ayın ortadan ikiye bölünmesi olayından daha mantıklı 😉 1669136896 Kusursuzluktan kastınız nedir ? Ben size birden çok kusur gösterebilirim. Örnek...
  5. ™ROOT

Din ve bilimin biryerden sonra bir arada uyum içerisinde olmadığını düşünüyorum. Yıllar geçtikçe bilim daha çok gelişiyor. Geçmişe dair daha çok bilgiler ve geleceğe dair daha tutarlı varsayımlar yapabiliyoruz. Bilimde ispata dayanır ama dinde böyle birşey yok bu yüzden verilen cevaplar beni...
  6. ™ROOT

Merhaba dostlar bugün böyle bir konu belirledim. Çoğumuz az çok evrim konusunda hakkında bilgi sahibidir diye düşünüyorum. Kısaca tanımını yapmak gerekirse. Evrim, popülasyondaki gen ve özellik dağılımının nesiller içerisinde seçilim baskısıyla değişmesidir. Ben evrim teorisine inanan birisiyim...
  7. ™ROOT

Ebola Virus Nedir ? (%90 Ölme Garantili)

Yıl Ülke EVH Vakalar Ölümler Vaka ölüm Oranı 2018-2019 Demokratik Kongo Cumhuriyeti Zaire Devam ediyor 2018 Demokratik Kongo Cumhuriyeti Zaire 54 33 % 61 2017 Demokratik Kongo Cumhuriyeti Zaire 8 4 % 50 2015 İtalya Zaire 1 0 0% 2014 ispanya...
  8. ™ROOT

Ebola Virus Nedir ? (%90 Ölme Garantili)

Merhaba dostlar bugün okumaktan çok hoşlandığım bir konudan bahsedeceğim sizlere. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de bir ebola virüs vakası açıklandı ve bende sizlere ebola virüs hakkında bilgi vermek istedim. Ebola virüs insanlık tarihinin gördüğü en ölümcül virüslerden biridir. Bu virüse...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.