Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ModArt Eren

DAHA İYİ OLABİLİRDİ! Yeni Ryzen 9 7900X Detaylı İnceleme

Huzurlarınızda AMD'nin yeni Ryzen 7000 serisi işlemcisi. Benim elimde Ryzen 9 7900X modeli bulunuyor ve bu videoda Rakipleri ile detaylı bir şekilde kıyaslayarak Tarafsız bir şekilde inceledik. AM5 ile Ryzen 7000 serisi işlemciler artık LGA soket yapısına geçti yani soketten tutunda üretim...
  2. ModArt Eren

Abi Bana 165Hz IPS Monitör Lazım Diyenlere TUF VG279Q1A

Bulduğum En Uygun Fiyatlı Link: https://bit.ly/tuf-vg279q1a Abi bana 27 inç boyutunda 165Hz ve IPS panelli Oyuncu Monitörü lazım diyenlere özel Asus TUF Gaming VG279Q1A. Çok uzatmadan fikirlerimi yazacağım. Ürün Panel kalitesi olarak çok hoşuma gitti renkler gayet başarılı. Işık sızması gibi...
  3. ModArt Eren

Video RTX 4090 MANYAK OLMUŞ! En Detaylı Oyun, Render ve DLSS 3.0 Testi

Tüm ihtişamı ile RTX 4090 Huzurlarınızda. Dünyanın en iyi masaüstü ekran kartı olma ünvanına sahip kendisi 😁 Videoya da gelecek olursak Ambargonun kalkması ile Asus TUF Gaming RTX 4090 OC modelini incelemiş oluyorum sizlere ki önemli olan da bu tür markalı kartların performansı. Açıklamayı hala...
  4. ModArt Eren

Her Yerdesin Be Kardeşim! Yeni Asus ZenBook 14 OLED

Ürünü İncelemek İçin: https://bit.ly/zenbook-oled Karşınızda İş ve Ofis kullanımına uygun piyasanın en güçlü Notebook'u olan Asus ZenBook 14 OLED. Notebook'ların şahı olarak adlandırdığım yeni Zenbook çok güçlü Intel Core i7-1260P işlemci ile geliyor. Dahili Intel Iris XE Grafik yongası...
  5. ModArt Eren

7999 TL BÜTÇE DOSTU TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI [MODART M8]

Sistem Linki: https://youtu.be/TbvcHVFAUEI?si=KYDk-WgYmXNQWPq1 Sistem fiyatı 7999 TL ve Toplam stok 200 adet. Fakat sizlerin haklı isyanı üzerine stokların hepsini internet satışına açmayacağız. Fırsatçılara gitmesin diyenler itopyanın tüm mağazalarından bu sistemi gidip satın alabilir. 75...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.