Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Kilicdaroglu'ndan Maclari Sifresiz Izleme Vaadi

Tamam bunları vaat etmesi güzel, ama o kadar çok şey vaat etti ki sanki 5 senede bizi Almanya yapacak. Batıya gidiyor ülkücü, doğuya gidiyor Kürtçe şarkılar. Dopuya gidiyor kandildeki dostlarımız, batıya gidiyor kandili başlarına yıkacağım. Ayrıca KK'nın soyunu araştırdınız mı? Bence soyunu bir...
  2. cinaryasar

Kilicdaroglu'ndan Maclari Sifresiz Izleme Vaadi

Ulan adam her kitleye oynuyor harbiden. Adam her şeye dönüştü.
  3. cinaryasar

İndirim 144HZ VA Samsung 2400TL!

Ready Or Not'ta etkili oluyor mu bu?
  4. cinaryasar

Bu sistemi aldım

Hocam az önce The Dark Night filmini bitirdim, şu anda sizi göz ardı edesim var :D bir kaç gün önce de Joker bitirdim o zaman da sizi takip edesim vardı ama zaten takip ediyormuşum :D
  5. cinaryasar

Bu sistemi aldım

Cooler Master monitör mü çıkartmış hocam yeni gördüm.
  6. cinaryasar

Nays ile 2100TL. Ghosting tam olarak ne oluyor? Bilgisizliğimden dolayı kusura bakmayın.
  7. cinaryasar

Monitör nasıldır bilemem fakat Samsung monitör kullanan arkadaşım herhangi bir sorun yaşamadı ve kullandığım monitör de Samsung panel. Bunun dışında en ucuz 144Hz 2800TL'den başlıyor. VA panel olması da avantaj, 4ms sizi yanıltmasın bu farkı göremezsiniz zaten. Samsung Türkiye satıyor. Monitör...
  8. cinaryasar

Haklıyken Azar İşittiğim Servis

Yahu senin hala kinin bitmemiş. Olay bana değil arkadaşıma oldu zaten. Yazıklar olsun, sağ sol kavgası olduğu zamanlardakilerden farkınız yok.
  9. cinaryasar

Abi başka bir olay da şu; Birisi doldurmuş onu servisten.
  10. cinaryasar

Yahu abi o an servisçi de güldü biz de güldük eğlendik. Olay o değil, bize hakaret niteliğinde bir şey demesi ve biz de hakaret etmeden "Sen de aynısını yap abi o zaman dememizdir." Ayrıca CHP binası ile alakası yok, sonuçta burası okul servisi, okulda niye öyle yapsın?
  11. cinaryasar

Merhaba, bugün aynı servisçi ile bir olay oldu. Baştan anlatmak gerekirse; 2 gündür araca CHP bayrağı asıp bizi bırakıyordu, biz de dün şakasına AKP bayrağı getirip Dombra açtık güldük eğlendik. O sırada abi bize dedi ki: "Kılıçdaroğlu kazanırsa o bayrağı götüne sil tamam mı?", bunu diğer...
  12. cinaryasar

Sinan Oğan ERDOĞAN dedi!

Belliydi. Muhalefeti desteklese kaybı zaten kesindi. En azından akıllı davranarak Cumhur'u seçti ve vaat olarak belki bakanlık bile alır.
  13. cinaryasar

Soru Sayısaldan EA'ya geçmeli miyim?

Üniversitede okumayı düşündüğünüz bir bölüm var mı?
  14. cinaryasar

Mekatronik Mühendisi iş imkanları nelerdir?

Ben geçen sene bu bölümü okuyordum. Türkiye'de pek bir iş bulamazsın ve maaşı da düşük fakat Almanya'da maaşı güzel ve iş bulabilirsin bu alanda.
  15. cinaryasar

r5 5600 mı i3 12100f mi i3 13100f mi

Kesinlikle 5600.
  16. cinaryasar

Ryzen 5 5600x Stok Fan Yeterli Mi?

Rica ederim.
  17. cinaryasar

Bence gerek yok o zaman. 80 derece ve üstüne çıkmamasına dikkat edin, arada sıcaklığı takip edin.
  18. cinaryasar

Peki kasa nasıl bir konumda? Odanızın sıcaklığı ve hava alışı nasıl. Yaz geliyor, odanız da havasız ise alın bir soğutucu bence.
  19. cinaryasar

Seçime Doğru

Hiç de bozuntuya vermiyor çok güzel gülerdim de saat geç :D
  20. cinaryasar

Hava akışın güzel ise oyunlarda yeter bence. Fakat pek de iyi olmayan bir hava akışın var ise ortalama-güzel arası bir soğutucu al bence.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.