Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Bilgisayar Düşük FPS Veriyor

Prime95 ile yaklaşık 15 dakika test yaptım, işlemci maksimum 86 dereceye çıktı. 3.8GHz'da çalıştı. Apacer: İntenso:
  2. cinaryasar

Bilgisayar Düşük FPS Veriyor

RAM GoodRam 8x2 16GB 3600 MHz SSD İntenso Premium 500GB + Apacer Panther 240GB Ekran kartı XFX RX 6650 XT Speedstar SWFT 210 Anakart Asus B450M K2 İşlemci Ryzen 5 5600 Sistemimde sadece Valorant düşük FPS veriyordu bildiğim kadarıyla, ayarları en düşüğe de alsam, en yükseğe de alsam 90-150FPS...
  3. cinaryasar

Arkadaş izleyecek kişilerin duygusal olmaması konusunda uyarmak istiyorum, ağlatabilir çünkü...

Arkadaş izleyecek kişilerin duygusal olmaması konusunda uyarmak istiyorum, ağlatabilir çünkü.
  4. cinaryasar

İtopya şubeleri hakkında ne düşünüyosunuz ?

Ben Beylikdüzü'ne bir kaç kere gittim gayet güzel yerler.
  5. cinaryasar

Osmanlı Devleti ile Atatürk Cumhuriyeti Arasında ki Fark

Çok üzüldüm ya gitme lütfen yalvarırım senin için Osmanlı'dan vazgeçerim lütfen gitme. 😭😭😭😭😭
  6. cinaryasar

Ben de hakaret etmedim, cahil senin gibi bir konuda bilgisi olmadan konuşanlara denir. Tarih bilmiyorum ha, geçen sene tarih ortalamam 99'du, LGS'te İnkılap'tan full çektim. Soruna gelirsek, Kişi kendinden bilir işi. Merak etme koskoca Ecdadımız, Peygamber (S.A.V) övgüsü almış, savaş dehası...
  7. cinaryasar

Cahillik böyle bir şey işte. Osmanlı'da Yıldırım Beyazıt Ankara Savaşı'nda Timur'a esir düştü en büyük oğlu ile birlikte. Osmanlı'da baba ölünce veya esir düşünce en büyük kardeş başa geçer ve bunun dışında kanun yoktu. Bu yüzden kardeşler aralarında savaşa girdi ve 11 yıl Fetret devri başladı...
  8. cinaryasar

İnce de CHP'yi destekliyor ama. Hatta 2. turda CHP'ye destek vereceğini açıkladı.
  9. cinaryasar

eyvAllah gardaşım benim.

eyvAllah gardaşım benim.
  10. cinaryasar

Hocam bayağı komikmişsin sen, ayrıca tam racon adamısın galiba az uzakta oyna falan.
  11. cinaryasar

Atatürk'ün Şanlı Osmanlı İmparatorluğu'na böyle dediğini ilk defa duyuyorum. Bana böyle dediğini gösterdiğin için teşekkürler, şahsen Atatürk'e daha da uzaklaştım :)
  12. cinaryasar

2023 Seçimlerinde Hangi Partiye Oy Vereceksiniz? (ANKET)

Şu anda bana bunu dediğin için kendi yorumunu işaretlemen gerekiyor, bakalım yapacak kadar görevine sadık mısın.
  13. cinaryasar

Senin zihniyetin ne? Hastanede yatan PKK'lıları ziyarete giden, HDP ile iş birliği yapan, teröristi hapishaneden çıkartacağız diyen, Eren'i şehit edip utanmadan cenazesine giden HDP'lileri görevden devlet aldığı için görevini iade edeceğini söyleyen CHP mi yoksa?
  14. cinaryasar

Tamam sana göre benim zihniyetim bozuk olsun. Gaffar Okkan'a hakaret ettiği söylenen MHP'li bir isim paylaşımın linç yememesine rağmen paylaşımı kaldırıp, haber sitesine de kendisinin yapmadığını belirtti.
  15. cinaryasar

Benim dediğimle ne alakası var hocam? Ayrıca Hüda Par terör örgütü destekçisi değil ki. Siz karıştırmışsınız, terörist olan Lübnan Hizbullahı'dır, Hüda Par'ın savunduğu; PKK'ya karşı savaşan, İslam'ı savunan, devletçi olan Kürt Hizbullahı'dır. Hatta PKK'ya karşı devlete karşı savaşırken bir kaç...
  16. cinaryasar

Zaten gizli ittifak olduğu söyleniyor HDP'nin. Masadaki milliyetçi Meral da iş birliği yapıyor yani :)
  17. cinaryasar

Soru Ryzen 7 3700X RTX 2070 Sistem Uyumluluğu

Ben de yazdıktan sonra gördüm abi 😅. Ne demişler en büyük aşklar .... şaka şaka iyi ki tatlıya bağlanmış olay.
  18. cinaryasar

Soru Ryzen 7 3700X RTX 2070 Sistem Uyumluluğu

16K paraya bundan çok daha sağlam ve uzun ömürlü sistem alırsın. İşte insanlar bunu gördüğü için sana soruyor ki senin paran heba olmasın. Hala tavırlarınız böyle ise bence kimse size yardım etmemeli. İyiliğinizi isteyenlere söylediklerinize bakın lütfen, sence durduk yere kötülüğünü ister miyiz...
  19. cinaryasar

Valorant Düşük FPS ve FPS Drop

Fark etmedi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.