Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Kürşat

Soru Display Port Kablo Önerisi

Link Removed
  2. Kürşat

Bulunduğum bölgede Fiber var mı?

Evet gpon fiber var binada yani ftth tipi fiber
  3. Kürşat

B650 uyumlu ram tavsiyesi

Link Removed
  4. Kürşat

Video 10.999 TL Dolara İnat Sistem Böyle Olur! F/P Kralı ModArt ARC 1

Bu dolar kuruna rağmen gerçekten güzel fiyat eline emeğine sağlık reis 👌
  5. Kürşat

Öneri Toplama bilgisayar önerisi 45 bin TL

41235tl Link Removed Link Removed https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-cg540-650w-80-tempered-glass-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-44338?gclid=Cj0KCQjwz8emBhDrARIsANNJjS4ymkXQsiK1VgK2lHC6gC5frk4xIbRwvcxdfFN1qQmwne3HLkthL4QaAt-6EALw_wcB Link Removed Link Removed Link Removed...
  6. Kürşat

Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazından Sistem Toplama?

Hiçbir zaman tek yerden toplama hiç avantajlı ve iyi olmuyor en iyisini en kalitesini bütçen dahilinde parça parça seçmek en akıllıca hareket olur
  7. Kürşat

CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5 RAM alınır mı?

Bütçe nedir daha iyileri kesinlikle var düşük Cl almaya özen gösterin benim önerim öyle olur
  8. Kürşat

ABD'de mi polis olmak yoksa Türkiyede mi?

Olabilir Ayn zor meslek Allah korusun onları
  9. Kürşat

Birazda korku var evet şimdi yetkiyi tamamen verirsen geri tepebilir aslında dengeyi yakalamak lazım dur ihtarı var uymazsa ayağına sikarsin bana bu en mantıklısı geliyor he çatışma halı başka tabi orada artık o an nasıl gerekiyorsa o yapılır ama kaçan biri varsa durmuyorsa ayağına sikarsin...
  10. Kürşat

Ya kullanılıyor da karşılık gelmesi lazım bütün yetkileri de veremiyorsun belli kurallar var Amerika da da adam kaçıyor öldürüyorlar direk ayağına da sıkabilirsin ama direk öldürmeye vuruyorlar Amerikan polisleri bana itici geliyor bilmiyorum
  11. Kürşat

Geçen bir kavga gördüm knka adamlar geldi direk herkes dağıldı çok iyiler ya Allah ayaklarına taş değdirmesin var olsunlar
  12. Kürşat

Yunus polisi ve özel harekat mükemmel ben çok beğeniyorum askerlerimiz Zaten dünya çapında çok iyiler
  13. Kürşat

Evlenme masrafı🤯

Sonuna kadar katılıyorum 👌
  14. Kürşat

Evlenme masrafı🤯

Bende katılıyorum düğün çok para gerçekten yazık ama isteniyorsa mecburen yapılıyor bencede gereksiz hadi onun yerine giderim tatile yurtdışına vs en azından daha iyi olur ama gelde ailelere anlat bunu
  15. Kürşat

Erkeklerde Mastürbasyon: Olumlu ve Olumsuz Etkileri Nelerdir?

Sağlıkta cinsiyet ayrımı yoktur hiç farketmez Valla bu sağlık açısından zararlı sende araştır Belki duyunca okuyunca azaltirsin
  16. Kürşat

Erkeklerde Mastürbasyon: Olumlu ve Olumsuz Etkileri Nelerdir?

O ayda bile yaptıysan cidden senin sorunun sıkıntılı belki bir kız arkadaşın olsa daha yapmazsın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.