Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Tatile hangi ülkeye gitmek istersiniz

Akdeniz ülkeleri ve Latin amerika ülkeleri.
  2. ™ROOT

Son Dakika İsveç'te tekrar Kur'an-ı Kerim yakılacak!

İsveç’te Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan, 12.30’da Danimarka’da bir camii önünde yeniden Kur'an-ı Kerim yakacağını duyurdu. Link Removed
  3. ™ROOT

Rehber Gökkuşağı Saldırısı Nedir?

Bilgisayarlardaki şifreler sadece düz metinler olarak saklanmaz, aynı zamanda şifrelenmiş karmalar (hash) halinde tutulurlar. Bir karma fonksiyonu, deşifre edilemeyen tek yönlü bir fonksiyonu temsil eder. Kullanıcı ne zaman bir şifre girişi yaparsa, şifre karma değerine dönüştürülür ve önceden...
  4. ™ROOT

Rehber İnstagram Silinen Verileri Getirme

Öncelikle instagram hesabınıza masaüstünden giriş yapınız - Login • Instagram bu bağlantıya giriniz - Veri indirme adı altında > indirme talep et diyiniz Daha sonra 24 saat içerisinde mailinize indirme bağlantısı gelecek oradan (Story geçmişi , beğenmeler , yorumlar , eski profil fotoğrafları)...
  5. ™ROOT

Asus VG249Q1A alınır mı?

Bu bütçede alınabilecek güzel monitörlerden birisi
  6. ™ROOT

Video EFSANELER KAPIŞIYOR! Lamzu Atlantis, Ninjutso Sora, Razer & Rog

Tasarımlar gayet güzel ve sade
  7. ™ROOT

Hyperx oyuncu monitörleri

Bütçeye göre değişir
  8. ™ROOT

Yardım Laptop internet hız sorunu

Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN network kartını kullanıyor. Bundan dolayı sorun yaşıyorsunuz. Çözüm olarak network kartını değiştirebilirsiniz veya bir adet 1000mps destekleyen usb to network dönüştürücü alabilirsiniz.
  9. ™ROOT

Mobil operatör sorunu

Bendede kurumsal vodofone var. 85 tl fatura geliyor 30gb internet var ama interneti kullanamıyorum adam akıllı çünkü çekmiyor
  10. ™ROOT

Yardım Laptop internet hız sorunu

Kullandığınız laptop nedir ? ek olarak cat 6 kablo kullandığınızdan eminmisiniz ? cat 5 kablolar max olarak 100 mps destekliyor
  11. ™ROOT

Mobil operatör sorunu

Vodofone mu ?
  12. ™ROOT

Sistemim 240 hz desteklermi

Cs go ve valorant dışında ki oyunlarda o kart ile 240 fps alamazsın
  13. ™ROOT

Rx580 4gb alınır mı?

İleride rx6700xt almayı düşünyorsan bu ekran kartı için alman gereken en ideal işlemci ryzen 5600 veya i5 12400f. rx580 cs go ve valorant için iş yapacaktır ama almanızı pek tavsiye etmem. piyasadki çoğu rx580 serisi kartlar mining için kullanıldı bu yüzden pek tavsiye etmiyorum.
  14. ™ROOT

Atlantis Net İSS nasıldır?

İlk defa duydum
  15. ™ROOT

Soru Xiaomi 12T Pro

Alınır
  16. ™ROOT

Rehber Keylogger Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Yapılır?

NEDİR BU KEYLOGGER? Genellikle tuş günlüğü veya klavye yakalama olarak adlandırılan tuş vuruşu günlüğü, klavyede basılan tuşların genellikle gizlice kaydedilmesi eylemidir, böylece klavyeyi kullanan bir kişi eylemlerinin izlendiğinden habersizdir. Veriler daha sonra kayıt programını çalıştıran...
  17. ™ROOT

Rehber SSID Flood nedir?

SSID Flood nedir? SSID Flood, bir saldırı türüdür. Bu tür saldırıda, bir kullanıcı veya saldırgan, bir kablosuz ağın SSID (Service Set Identifier) adını sürekli olarak değiştirerek ağın özelliklerini ve güvenliğini zayıflatır veya ağın çalışmasını engeller. Örneğin, bir saldırgan bir kablosuz...
  18. ™ROOT

Rtx 3070 Ti Sistem Vs Rx 6800 Sistem

3 aya yakındır rx6700 xt kullanıyorum bir kere bile wattman sorunu ile karşılaşmadım
  19. ™ROOT

R5 5600 için soğutucu önerisi

İşlemciniz nedir ? Kasanıza 240mm sıvı soğutma sığar mı ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.