Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

He o,onu alicam muhtemelen zaten babamla konusucam bugün inşallah
  2. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Abi hem daha fp vardı içime sinmiyor hem de benim bütçeyi aşıyor
  3. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Yok daha almadım da 13K ne usta ya 14.5K ya levon abi 3060ti çıkarmış hem bütçem o kadar çıkmaz çıksa belki
  4. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Beyler mert bayantemur sistem gene satışa çıkmış 5500/3050 şeklinde 10K idi şuan 11K dan satılıyor alınır mı
  5. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Aslında haklısın abi de ben o kartı sevmiyorum diyince dalga geçtin olarak algıladım bu kadar istememin sebebi hem hemen alacak olman hem de 15 yılda ilk kez upgrade yapacağım için sabirsizdim
  6. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Yok usta 580 alıp gececem muhtemelen babam aradı demin bilgisayarcinin yanındayım sen bana nasıl özellikler lazım soyle ben bundan anlamıyorum dedi
  7. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Bakmaz çünkü kendi söyledi o kartla sistem toplamiyorum diye
  8. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Son videosu için açtığı konuya yazdım hani şu beyaz kasa ile ilgili olan
  9. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Abi benim bu arkadaşta 580 vardı önermişti 6500 de h264 kodlama yok zaten 580de var youtube a short içeriği üretmeyi düşünüyorum 8GB VRAM var hem alınır mı 3380 civarı
  10. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Abi AMD kartlarda ray tracing var mı
  11. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

abi bedava olmadığı sürece almam alamam istiyorsanız ana bacı girin abi şunu alıp geçicem artık başka çarem yok Link Removed
  12. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

"Ya bozulursa?"
  13. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

1. Nesi i3 olan 2gb RAM,120GB formatlanmasi gereken bir HDD olan bir laptop var Max 100-200TL asarım değerse Abi 13K dedim eyvallah da o kadar çıkmaz gibi ya
  14. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

Allah razı olsun
  15. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

ai 5600g apu alacağıma rx6400 alırım daha iyi
  16. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

abi ikinci el alamam
  17. Nimble

Abiler 3050 sistem lazım

abiler şuan hazır sistem var mı 3050 olan monitör dahil bütçe max 12K RTX olması zorunlu
  18. Nimble

Ekran kartı hakkındaki görüşleriniz

kesinlikle alınmaz Palit NVIDIA GeForce RTX 3070 Gaming Pro 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri şunu alın
  19. Nimble

Hayalimdeki setup sizce nasıl olmuş?

yok abi be ne alması

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.