Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Kürşat

Büyük boyutlu hava akışı iyi olan kasa önerisi?

Diğer parçalar ekstrem parçalar mı
  2. Kürşat

https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-haf-700-evo-argb-tempered-glass-siyah-usb-32-e-atx-full-tower-kasa-p-43144?utm_campaign=cpcSmart&gclid=CjwKCAiAl9efBhAkEiwA4ToriqbWv3iLO8271S6cCWZkoMCP3u72gnHWZZpnPYWxJUKwRtT7lcfE5xoCOaAQAvD_BwE
  3. Kürşat

He öyle desene 😂 o zaman herşey olur Link Removed
  4. Kürşat

Kral 15 bine de kasa var misal bütçe belirt bence
  5. Kürşat

Şu Ters Kasaya Da Bakın Hele 😃

Evet güzeldi ama tek eksi yönü bana göre solda olması
  6. Kürşat

Şu Ters Kasaya Da Bakın Hele 😃

Eski toplamış olduğum sistemlere bakarken şunu gördüm kasaya bakar mısınız zamanında almıstim acayip ilgi çekmişti satarken performans olarak da güzeldi özellikle ekran kartı serin çalışıyor du yapısı itibariyle var mı sizinde böyle ilginç kasanız atabilirsiniz bakalım
  7. Kürşat

MODART M9 Sistemi aldım kasa camı kırık geldi

İtopya ile iletişime geçebilirsin ama bu durumda firmanın aklına şu gelir kargoyu aldı evde açarken düşürdü kırdı vs bunu nasıl bilebiliriz derler burada kargoyu bekletip kutuyu açıp bakmak gerekiyor her ihtimale karşı
  8. Kürşat

Yeni NZXT Kasası Gelmiş H9 Flow

Ben alayım 😃 nzxt bu kalitesinden asla şüphe etme
  9. Kürşat

Ayn flow güzel
  10. Kürşat

Dediğim fiyat çıktı 3500 filan demiştim güzel fiyat
  11. Kürşat

5 bin TL verilmez ona ama flow güzel duruyor bende 3500 dedim zaten olur diye
  12. Kürşat

Mükemmel ya şuna bak
  13. Kürşat

Ee tabiki o kadar olur ama ben sorun yaşamadım öyle aman aman ısınmıyor zaten abartılıyor ya bazen 😃
  14. Kürşat

P500A yi da biliyorum mesh tabiki daha serin çalışır hava aldığı için ama nzxt önü kapalı olanları da uff yanıyor Alev Alev ısınıyor diyenleri de gördüm bence hiçte öyle değil Ayn onu bende fark ettim 😁 işte markalar birbirine özenir zaman zaman teknoloji de ozentilik var haklısın telefonlar...
  15. Kürşat

Kullandım 3 model ısınma yoktu Valla reis markalar birbirine özeniyor zaten ya 😃 ama benim hoşuma gitti valla bilmiyorum
  16. Kürşat

ZATEN düzgün su önü kapalı denilen o kasalar var ya onlarda ısınma yok algı olmuş öyle
  17. Kürşat

Galiba bu kasa yeni geliyor kasayı çok beğendim hatta aşık oldum diyebilirim mükemmel duruyor zaten nzxt ye ayrı bir sempatim var sizce nasıl fiyatı sanırım 3 bin TL civarında olacak
  18. Kürşat

Öneri Lian Li Evo vs Asus GT502

İyi forumlar
  19. Kürşat

Öneri Lian Li Evo vs Asus GT502

Kendinle çelişiyorsun sen neyse kal sağlıcakla

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.