Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. N

İçimi Güzel ve Kafayı Çok Yormayan Alkol Önerisi

İçkiye tek konuda anında merak salan birinin alacak parası olacağını sanmıyorum. (Çocuktur büyük ihtimalle.)
  2. N

Haftaya pazar İzmir'e geliyorum. Bekle beni. 😎

Haftaya pazar İzmir'e geliyorum. Bekle beni. 😎
  3. N

kendinizi nasıl hissediyorsunuz

Sahte çiçek veriyorum sonra fakir olduğumu anlamasın diye "Gerçek çiçekler seni kıskanıp solmasın diye sahte çiçek getirdim." diyorum.
  4. N

Kız olsan güzel olurmuşsun demek istemiş galiba. 😎 Ben hiç reddedilmedim abi bi kızzı sevmiştim o açıldı kendisi zaten. 🕊️
  5. N

Üzülmene gerek yok o zaman, denemişsin ve olmamış kafan rahat olsun. O kaybetmiş, Baldiback hayranı bir herif reddedilir mi??? 😔
  6. N

Açıldım Red yedim. Ben kötü hissediyorum, neredeyse 3 aydır huzursuz duruyorum, kafayı yastığa koyunca düşünceler yüzünden uyuyamıyorum. Hem Fenerli hem muhalif olmak çok zor.
  7. N

Sigaraya 5TL ZAM!

Süleyman beyin OHHH sözleri yankılanıyor kafamda.
  8. N

Yok ya Ne ısınması

WebTekno sağlamlık testi.
  9. N

LGBTQ Onur Ayı!

Gideyimde arkadaşlarımla dalga geçeyim.
  10. N

böyle rüyalar gördüm

Annem rüyasında Erdoğanın 1 Ağustos günü öleceğini görmüş. (Doğum günü) 😳🙄
  11. N

Nereleri Ziyaret Ettin?

Ölmüşüz gömenimiz yok ya la...
  12. N

Soru Unrecord Hikayeli Fps Oyunu(?)

Öyle olursa emeklerine yazık olur, oynayacak belirli bir kitle bulunur. Bunları düşünmüşlerdir tabi. 😅
  13. N

Max 500 TL olur diye düşünüyorum. Oyunu dar alanlarda kapalı koridor tarzı yerlerde geçireceğimiz belli, UE5 ile bunu yapmak yapımcılar için kolay zaten. Sistem gereksinimleri uçuk olabilir ama.
  14. N

IGN Oyun olduğunu doğrulamıştı. Arkadaşlar UE 5 ile beraber artık grafiklere pek şaşırmayın, ancak karakter hareketleri vs. şaşırtıcı durabilir. Videoları incelerseniz karakter yüzlerinin blurlu olduğunu görebilirsiniz. İstediğiniz kadar grafik kasın ancak insan yüzüne duyguları aktarmak...
  15. N

dolar napan la sen

La AKP liler bunu mu kutladı dün? 🤬
  16. N

13. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan

Noldu beyler 21 yıldır başta olan adama bir 5 yıl daha verip geleceğimizi mi mahfettiniz? 😀 Noldu beyler karınıza kızınıza göz dikip, videoya alan Suriyeliyi göndermem diyen adama yine oy mu verdiğiniz? 😀 Noldu beyler noldu? Olan bize oldu, bi kaldırın kafayı dışarı bakın. Hayatınız mı...
  17. N

Umut hocam galiba konuyu açıp mesajları taşıdınız, saat bakımından benim mesaj önde geldiği için konuyu size yazmış. Mesajlar karışmasın diye ekliyorum.
  18. N

Geçmiş olsun arkadaşlar. Yarın yine aynı işlere gidecek, aynı rutinlerimizi tekrarlayacağız bu milletin 5 yılını daha çürütmesine üzülerek.
  19. N

Kilicdaroglu'ndan Maclari Sifresiz Izleme Vaadi

30 Mayıs sabahı okula giderken olayı yanlış anlayan arkadaşım. 🤪
  20. N

Kilicdaroglu'ndan Maclari Sifresiz Izleme Vaadi

Akşam çok uçan olmasa bari. 🙄

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.