Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

Rehber Silinen HDD'den veri kurtarma

Öncelikle format kısmında biçimlendirdiğimi fark ettikten sonra yeni bir bölüm oluşturmadım bunun nedeni bir mekanik disk ve hala oraya erişebilir olma durumum. Yeni bir alan oluştursaydım gelecek veriyi onun üzerine yazabilirdi. Bir veri kurtarmak istiyorsanız ilk önce buna dikkat edin, silindi...
  2. Umut Nas

Huawei P30 Lite BootLoader Unlock

Huawei cihazlarımızın Bootloader'ini açmak için bir koda ihtiyaç duyarız bu kodu elde etmek zor olduğundan ve Huawei bunu desteklemediğinden dolayı cihazımızın arka kapağını açarak başka yöntemlerle kilidi kaldıracağız. İlk olarak cihazınızı HiSuite kullanarak EMUI 9.1 sürümüne düşürün. Daha...
  3. Umut Nas

TCG Anadolu Göreve Hazır

Türk Donanmasının yeni bayrak gemisi L-400 Anadolu havuzlu çıkarma gemisi hakkındaki tüm bilgiler ve son gelişmeler burada.
  4. Umut Nas

RTE’nin Teslim Aldığı TOGG’da Sahte Plaka Rezilliği

RTE’nin bugün teslim aldığı 2 tane TOGG’dan birisi Opel Astra araca ait ve 4 adet kazaya karışmış. Bahsedilen araç kırmızı TOGG: Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
  5. Umut Nas

Burak Yılmaz Geriye Kalan 7 Maçı Oynamayacak!

Sözleşmesi gereği takımı ligde tutan Burak Yılmaz geriye kalan 7 maçı oynamayacak.
  6. Umut Nas

Discord Nitro Basic Geldi!

Yeniden düzenlenen Discord Nitro Classic, yeni adıyla Nitro Basic olarak karşımıza çıkıyor. Nitro Basic Avantajları: 50 MB Yükleme sınırı Bulunmuş Olduğunuz Sunuculardaki emojileri her yerde kullanma Profilde Nitro rozeti Nitro Basic Dezantajları: Özel Etiket Yok. İsim sonundaki #0001 gibi...
  7. Umut Nas

ChatGPT Tehlikeli Mi?

Chat GPT4'ün gelişiyle birlikte tartışmalar yeniden alevlendi. Peki nesir bu Chat GPT? Nasıl çalışıyor? Benzer başka uygulamalar var mı? Yapay zeka insanlığı nereye götürüyor?
  8. Umut Nas

Avro Vulcan Bombardıman Uçağı Hakkında Her Şey

İngiliz V bombardıman uçağı serisinin en ünlü modeli Avro Vulcan hakkında merak ettiğiniz her şey bu videoda
  9. Umut Nas

Rehber IOS Beta Programına Katılma!

Selam, Bugün IOS’ta Apple Beta Programa Kaydolmayı Göstereceğim. Adım 1: Bu siteye giriş yapın. https://beta.apple.com/sp/betaprogram/guide Adım 2: Bu yazıya tıklayın. Daha sonrasında Profili Yükle diyorsunuz: Buradaki işlemlerimiz bitti. Şimdi Ayarlar’a girelim. Adım 1: Adım 1.1...
  10. Umut Nas

TEDxIzmit Konuşmam | Algoritma Tanrıları Seni Seçti

Geçtiğimiz Kasım ayında TEDxİzmit etkinliğinde yaptığım konuşmayı umarım beğenirsiniz.
  11. Umut Nas

Rehber Counter-Strike 2'den Görüntüler

CS2 oyunun kapalı betasından almış olduğum ekran görüntüleri ile sizleri baş başa bırakıyorum: Acilis ekrani: Oyun acilis ekrani: Oyun ici goruntuler Dust 2: Kazanma ekrani: Su anlik sadece Dust 2'den fotograf paylasabiliyorum, daha diger haritalari denemedim. Ek olarak oyunda su anlik...
  12. Umut Nas

Tuttu Tutmadı Oyunu!

Tuttu tutmadı oynayalım! Ben başlıyorum. Alttakinin bilgisayarı var.
  13. Umut Nas

Yeni Altay Tankını Yakından İnceledim

BMC Savunma'nın yeniden ele aldığı "Yeni" Altay tankında nihayet sona gelindi. Sizin için üretim sürecini bizzat yerinde gidip inceledim.
  14. Umut Nas

Milli Muharip Uçak Çok Değişmiş!

Milli Muharip Uçak sonunda hangardan çıktı ve görünüşe bakılırsa kısa sürede prototip ciddi değişikliklere uğramış. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
  15. Umut Nas

B-1B Lancer Bombardıman Uçağını Tanıyalım

ABD Hava Kuvvetlerinin en yetenekli ama en underrated uçağı olan Rockwell B-1 hakkında merak ettiğiniz her şey bu videoda
  16. Umut Nas

Rehber Xbox Veriler Eşitleniyor Sorunu Çözümü (3 Adımda)

Merhaba, Bugün Xbox Veri Eşitleniyor sorunu nasıl çözülür onu anlatacağım. Adim 1: Ayarlara girin ve Uygulamalar kısmına tıklayın. Adim 2: Yüklü uygulama yazısına tıklayın ve arama kısmına Oyun Servisleri veya Gaming Services yazın. Adim 3: Uygulamayı onarın ve sıfırlayın. Artık oyunları...
  17. Umut Nas

Lightning Kablo Önerisi

Selam, Hemen bozulmayan kablo onerilerinizi bekliyorum. Butcem maksimum 150 TL.
  18. Umut Nas

Pervitin ve Nazilerin Süper Asker Projesi

2. Dünya Savaşı sırasında Alman askerlerin korkmadan ve yorulmadan günlerce savaşmalarını sağlayan Pervitin nasıl bir felakete sebep oldu? Pertivin dışında savaşta hangi benzer ilaçlar kullanıldı?
  19. Umut Nas

Huawei Cihazlarda Google Servislerini Kullanma

Bunu öğrenmek çok basit aslında ama düzgün çalışmayacağını düşünen çok arkadaş var. Ben açıkçası 6 aydır kullanıyorum ve oyunlarda dahil performans tabletle aynı oluyor. Adım 1; App Gallery'e girin. Arama kısmına gspace yazın. Gspace'i indirin. Adım 2; Uygulamaya girin, hesabınızı girin...
  20. Umut Nas

PC Hocası Vega 2 Tanıtıldı

Yeni tanitilan PC Hocasi Vega 2 sistem hakkinda ne dusunuyorsunuz? Link Removed

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.