Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Bu karta hangi işlemci gider

Anakart belirtmediğinden ötürü elinde anakart yoksa İnceleme - i5 13600K OC Potansiyeli (5.6 GHZ P_Core) i5 13600K tercihinde bulunabilirsin. 7.250Tl ye satışta var.
  2. Sea

Video HANGİSİ KRAL? Yeni i9-13900K, i7-13700K, i5-13600K İncelemesi

K varyantları haricinde örnekleri yok eğer intel k varyantı olmayan modelleri stoklayıp k ifadesi olmadan 12. nesil deki gibi satmayı düşünmüyorsa önümüzdeki aylarda kesinleşir zaten ama o zaman i9 13900k = daha yüksek saat hızı garantisi verebildikleri , i7 13900k = bu saat hızını veremeyen i9...
  3. Sea

i9 13900k vs i7 13700k da cache miktarlarının i9 un ekstra e core cachi haricinde aynı olması herhalde yeterli frekansa çıkamayan ( bin ) li cpuların e core deaktif edilip satılması gibi geliyor.
  4. Sea

i5 13600K İntelin fiyat politikasının zorda kalınca ne kadar düşebildiğinin en güzel örneğidir i5 12400f ne ise 13. nesilde karşılığı budur.
  5. Sea

Yardım Bunları neyle soğutacağız ?

Nesi balon hangi AIO ile Sub zero elde edebiliyorsun mesela inovatif bir çözüm ve işe yarıyor balon kısmını anlamadım.
  6. Sea

@ModArt Levon Ya bu Sub Zero soğutuculara ne oldu bi çıktılar şimdi piyasada adları geçmiyor bile aşırı övüldü teknoloji şimdide yok oldu.
  7. Sea

https://www.amazon.com.tr/Cooler-Master-MasterLiquid-SUB-ZERO-So%C4%9Futucu/dp/B08NCSF11M Şuanlık akustik anlamdaki en iyi çare ^^
  8. Sea

Safe operating tempeature olarak geçtiğinden mantıken bu sıcaklıklarda çalıştırmanın bir zararı yok ama gittikçe Custom soğutma daha çekici olmaya başladı yerinde olsam kenara para koydukça custom soğutma parçalarını radyatörü pompasıydı sırasıyla almaya başlardım.
  9. Sea

Video İntel 13. Nesil İşlemciler Çıktı

TSMC ye para kaptırmak yerine kendisi üretiyormuş ve 4 core zamanında intel uyurken TSMC o yılları günü gününe inovasyona harcadığını düşünüyorum.
  10. Sea

İstesede yok. https://techwireasia.com/2021/08/the-5nm-and-3nm-chips-by-tsmc-are-maxed-out-what-happens-next/
  11. Sea

TSMC tam kapasite çalıştığını uzun zamandır söylüyor yanlış değilsem ve fabrikalarının kullanımını %% yıl oranlı sattıkları için İntelin tercih edemiyor olabilmesi mümkün TSMC 12 Milyar dolarlık yeni bir fabrika inşaatını açıklamasından aylar geçiyor elbette TSMC kullanmak isteyen var Samsunga...
  12. Sea

İnceleme 13. Nesil Intel ile Ryzen 7000 İşlemci Test Skorlarını Paylaşıyorum

Cinebenchi,renderları,oyunları tekrar tekrar başlatıp bunları tabloda grafik haline getiren Levonun zamanı...
  13. Sea

İnceleme 13. Nesil Intel ile Ryzen 7000 İşlemci Test Skorlarını Paylaşıyorum

7800X3D ler gelince İntelin cebinden çıkacak olan 6GHZ İ9 13900KS şakası...
  14. Sea

@ModArt Levon Gen 5 Nvme SSD lerle alakalı bi tarih var mı yada medyaya bilgi verme ambargo tarih kalkma zamanı vesayre ? Üstte belirttiğim Direct Acces hazır varken Gen 5 ssdlerin bizim gibi insanların eline geçebilcek olması...
  15. Sea

Hazır bu yenilik yapmama ve kullanıcılara yeniliği gram gram verme mevzusuyla alakalı konuşuyorken bahsetmeden geçmek olmaz: 1: Nvidia 4090 Zorunlu Voltaj Limiti 2: 5800x3D max clocku 4.5Ghz belirlenmesi 3: 7000 serisinde CPU soket güç limiti belirlenmesi 4: 7000 serisinde DDR4 chipi...
  16. Sea

İntelin Amd ile konuşup tatlı rekabet yapalım günün sonunda 2 mizde benzer kazançlar elde edelim diyip demediğini bilemeyiz tabikide ama nasıl İntel 4 çekirdek işlemciyi bize seneler boyunca zorla satınca Amd parladıysa günümüzde ARM işlemciler tam gaz geliyorlar uzun süremez ve sürmeyecek Apple...
  17. Sea

Amd yi tebrik edebildiğimiz birkaç konu var aslında ve dediğin olayın 7000 3D işlemcileri çıkarabilcekken çıkartmamak ve bunu bir yenilik gibi sunacak olmasından şikayetçi olduğunu anladım ama bir amaç uğruna termal tasarım yeniliğindense AM4 soğutucularıyla uyumlu olmak için çaba vermeleri ve 5...
  18. Sea

İntel tarafı için bunu diyebiliyoruz evet ama AMD ye baktığımızda daha az güçle benzer bir performansı yakalayabiliyorken İntelin bu soruna tek çözümü (uzun zamandır böyle) daha fazla E-Core üretmek oldu eğer İntelin de fabrikasyon sürecinde AMD kadar başarılı 16 çekirdekte bu 5ghz üzeri...
  19. Sea

Levon GPU demişken bir sorum var Msi 4090 Suprim Liquid 240lık AIO da 400Watt ı evcilleştirebiliyorken 360mm AIO neden 300 wattlık işlemciyi 100c den aşşağıda tutamıyor ? Gpu die ının daha geniş vapor chamberlar için uyumlu olması mı tek açıklama ?
  20. Sea

@ModArt Levon 13.nesilde sadece P Core ları kullanarak Oyunlarda stabil kaç GHZ OC görebilceğini denemek ister misin şuanlık yabancı medyada yok. Bunuda stok algortima ile fps / grafik şeklinde paylaşırsan güzel bir video olabilir. Asus anakart kullandığından dolayı işlemcinin SP değerini...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.