Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

İ5 12600kf için sıvı soğutma arıyorum

Sıvı soğutma zorunlu değilse yüksek fiyatlar vermek yerine 2. el bir Noctua NH-D15 veya sıfır bir NH-D15 alabilirsin Link Removed
  2. Sea

Soru 360 mm Radyatöre 6 Fan Takmak

Noctua iPPC fanlar yerine ML120 takman performantan kayıptan başka şey değil ama çok da etkilemez çalıştırdığın devre göre ml in tek artısı rgb.5000D kullandığından ötürü 6 intake 4 exhaust yapabilirsin tabi yan taraftaki intakeleri doldurmadıysan ben yinede para harcamanı önermiyorum gereksiz...
  3. Sea

Levon 7950x teki PBO2 tune olayını gördün mü algoritma niye böyle yapılmamış diye sorguluyorum + Bide bugün gelen AGESA update i
  4. Sea

Aynen öyle :D bi dene yorumunu bekliyorum push pull için para harcamaktan vazgeçersin belkide
  5. Sea

Çeşme suyu veya saf su farketmeksizin basınçlı havayı daha doğru buluyorum toz almak için ama tercih tabikide son kullanıcıya ait.
  6. Sea

pcpartpicker da top mountda sıkıntısız oluyor dediğim gibi...
  7. Sea

Evet kesinlikle görücektir ama benim önerim curve optimizer kullanman...
  8. Sea

İşlemcin ne ? genelde 3-4 derecelik bir sıcaklık değişimi gördüm bu konu ile alakalı ( pcpartpicker yorumlarından)
  9. Sea

Top mount ise eatx supportlu kasaların neredeyse hepsine sığacaktır pcpartpicker.com da çoğu örneği var.
  10. Sea

12400F için öneri?

Link Removed Noctua uzun ömürlü/dayanıklı ürünler ürettiğini uzun zamandır kanıtlamış bir marka olduğundan benzer fiyata 2. el D15 tercihi de yapılabilir benzer fiyatta alıcağın sıvı soğutucaları kolaylıkla geride bırakıcaktır.
  11. Sea

12400F için öneri?

Sıvı soğutu yerine böyle işlemciler için fiyat/performans/uzun ömürlülük için biçilmiş kaftan olduğunu düşündüğüm kule tipi soğutucu Noctua NH-U12S redux, NF-P12 redux-1700 PWM 120 mm fanlı Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu (Gri) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
  12. Sea

Selamlar sivi sogutmam cooler master 360lik

İkna mı etmem lazım açıcaksan aç konuyuda yardımcı oluyim 2 mesajdır aynı muhabbet.
  13. Sea

Konuyu açıklaman daha iyi olurdu evet var benim bilgim olmasaydı bile başkası cevap verebilirdi forumdan...
  14. Sea

5700X i stok kullanıyorsan pompa devrini sıcaklık ile birlikte artıcak şekilde değiştirebilirsin işlemcin 8 çekirdek olsada verimli ve genel olarak yüksek saat hızlarını zorlamayan veya destekleyemen 5800x lerden olduğundan genel olarak stabil çalışabildikleri saat hızları düşük olarak piyasaya...
  15. Sea

Yüksek voltajla yapılmış bir overclock kullanmıyorsanız gereksiz bir pompa devrinde sabir tutuyorsunuz.Çok fazla bilgi eksik sistemde kullandığınız işlemci ne ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.