Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Youtube Üstte yeşillenme ve pembelenme

Adguard ücretsiz ve eklentisi engellenirsa uygulamasınıda kurabilirsin. tabi Opera GX köşeden gülümsüyor.
  2. Sea

Çözüldü Ağ bağdaştırıcısı Sorunu

Kendi sitelerinden destek talebi oluşturmak için yazı yazıp 3 tane ekran kaydı yükledim metin şiir yazdım resmen ama en son "GÖNDER" butonuna tıkladığımda BİR HATA OLUŞTU diyince hissettiklerimi anlatamam.........................................
  3. Sea

Youtube Üstte yeşillenme ve pembelenme

Bu yüklediğin fotoğraf bir ekran alıntısı mı yoksa monitörden kamera ile çekilmiş bir görüntü mü? Çözünürlük düşük geldiğinden anlıyamadım...
  4. Sea

Birdaha taşınırsam inadına Türk net vesayre altyapılı bir yere taşınıcam daha ucuza simetrik veriyorlar üzerine böyle bir müşteri hizmeti görmem herhalde.
  5. Sea

smurfün elmas 4 e çıkış seri maçlarını atıcaktım güya bugün tam tersine süperonline a gıcık olup günümü geçirdim site yetkilisi diye kendini tanıtan eleman mesajlarıma görüldü atıyor ilk bağlattıklarında tam hızı alamadığımdan bahsettim güya kablo yollucaktı yarın bıraktırırım dedi tüm gün evde...
  6. Sea

Hiçbir halt olmadı 19 dakika bekledim istedikleri her şeyi yaptıktan sonra... canım sıkıldı 19 dakikadan sonra zaten yaklaşık günümün 4 saatini ayırmıştım daha da ayıramam dedim. Yapcak bir şey yok ya ben gece çözmek için uykumdan olucam ya da bu **** larla uğraşıcaz o kadar beklet o kadar soru...
  7. Sea

Ortak İp verseler bi sıkıntı yok ki yinede sanmıyorum sebebi ise daha önce mc sunucusu hostladım ip sabitdi.
  8. Sea

hepsini denedim biliyon mu :D Superonline ı arıyorum şimdi 3 duvarıda kapayıp denedim bi 20 dakka önce falan.
  9. Sea

Port forwarding baya yok. :D veya ip yönlendirme . port tetikleyici falan var mc sunucusu hostlarken kullandığım o ayarlar da zaten sıfırlayınca gitti.
  10. Sea

Modem sıfırlandı denendi olmadı. Ağ ayarları sıfırlandı denendi olmadı. Ağ bağdaştırıcısı baştan kuruldu denendi olmadı. Ağ başdaştırıcısı kurulduktan sonrada olmayınca tamir et butonu denendi olmadı. Microsoft w10 firewall undan 8080 e vesayre hep izin verdim ayrı kural yazarak ondan sonrada...
  11. Sea

Güvenlik duvarından kural atayarak ICMP haricinde hepsine izin verdim ama problem devam ediyor.
  12. Sea

Realtek de onarıp sildirtip falan onda değilmiş sıkıntı.
  13. Sea

https://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=180961 Şunu nasıl yapıcağımı anlamadım çarem bu gibi. I've seen this happen if TCP/8080 is blocked. You need to permit: TCP/80 TCP/443 TCP-UDP/5060 TCP/8080 ICMP
  14. Sea

Şimdi resetledim modemi ağ bağdaştırıcımı kaldırırsam interneti kullanamıyıcağımdan nasıl tekrar indiricem ki?
  15. Sea

Müsaitsen 2 dakika ağ ayarlarını bi karşılaştıralım basit ve göremediğimiz bir şey olduğunu düşünüyorum. ayrıca 198.182 ye giremiyorum tuhaf olsada ama telefondan girebiliyorum :D
  16. Sea

Merhabalar Ağ bağdaştırıcımı sıfırladıktan sonra çıkan bir sorun yüzünden artık Speedtest de sunucu bulması 30saniye falan sürüyor ve Lol Clientine girmiyor direkt ama VPN i açtığımda şak diye her şeyi yapıyor sadece kendi kullandığım ağ bağdaştırıcısı ile alakalı ve DNS imi değiştirdiğim halde...
  17. Sea

Görüntü Gidiyor Fanlar Hızlanıyor

Ekran kaydı ile Msi Afterburner açık bir şekilde kayıt al Msi Afterburner istatistiklerini aç ve ne koyabiliyorsan koy ekran gidince kısayolu ile kayıdı kapat bilgisayarı tekrar başlat videoyu youtube a yükel sonra buraya linkini at.
  18. Sea

Yeni sistem görüntü vermiyor

Ram i 1. slota takmayı denedin mi anakart manuelinde single için ne diyor ?
  19. Sea

Başka bir ekran kartı ile deniyebilir misin ?
  20. Sea

Görüntü gelmemesi ekran kartı sebebiyle olmalı en kötü hata aldığını vesayre gösterirdi anakartında post code yok mu hata kodu göster miyor mu ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.