Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Kürşat

Askerlik anısı

İkinci elle işim pek yok ben tavsiye de bulunurum kenara çekilirim 😄
  2. Kürşat

Askerlik anısı

1 ay Zaten ya ne masası geldikten sonra kafamda değişik planlar var 😁
  3. Kürşat

Askerlik anısı

Ben geçen sene yatırdim 55 bin mıydı neydi şimdi 105 bin Geçen sene bedelli öyle oluyor bir sene önce yatırıyorsun seneye gidiyorsun misal şimdi yatıranlar seneye gidecek
  4. Kürşat

Askerlik anısı

Teşekkür ederim hepimizin yolu bahtı açık olsun Dur la Eylül de gideceğiz kısmetse daha çok var 😃
  5. Kürşat

Askerlik anısı

Eylül de gidicem bedelli bakalım inşallah gelince anlatırım 😃
  6. Kürşat

Soru Sevgililer gününde hediye tavsiyesi

Ben belli güne bağlı kalınmasıni garip buluyorum sadece istersen her gün hediye al sıkıntı yok illa o günlerde mı anmak lazım bana o saçma geliyor
  7. Kürşat

Her görüşe saygım var illa bişey almaya gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen bu benim fikrim
  8. Kürşat

Ne alakası var kardeşim ben anneler gününde anneme bişey yapmak veya almak zorunda mıyım ben öyle günlere inanmıyorum hatta doğum gününe bile biz kutlamayiz ne yılbaşı ne doğum günü sevgililer günü vs bunların diğer günlerden farkı yok benim gözümde değerli insan her zaman değerlidir istediğin...
  9. Kürşat

Amerika'nın oyunları bunlar doğum günü sevgililer günü babalar günü kapitalist düzene ayak uydurmayin en güzel hediye seni seviyorum Demektir
  10. Kürşat

Boyle insanlar nasil nefes alabiliyor?

Herkesin düşüncesi kendine saygı duymak gerekiyor bence gereksiz tartışma olmuş bu devlet e herkes bişey kattı hepsini de söylemek gerekiyor o zaman bu ülkeye bu millete bu topraklara değer katan her bir kişiye saygımız var başta ŞEHİTLER olmak üzere
  11. Kürşat

Ankarada oturan anakart ve sıvı soğutma montajında yardımcı olacak var mı ?

Valla İstanbul da olanlara yapıyorum ama uzaktan olanlara anca canlı bağlantı ile destek oluyorum
  12. Kürşat

Ankarada oturan anakart ve sıvı soğutma montajında yardımcı olacak var mı ?

Ben yardımcı olurum detaylıca hatta canlı bağlantı ile de gösteririm öğrenmiş olursun
  13. Kürşat

Merhaba MODARTPC Forum! Ben kimim? | Sosyal Sorumluluk Projem

Ruh sağlığımız düzelmez bizim Alexa kardeş
  14. Kürşat

Soru 3 Tane Dilek Hakkınız Olsa Misal Ne Dilerdiniz?

Önce sağlık diliyorum Sonra iPhone 14 pro Max 1tb SONRA Apple watch ultra bu kadar kâfi dileğin bile gerçekçi payı olmalı diye düşünüyorum 😂
  15. Kürşat

Hobileriniz nelerdir?

En büyük hobim iyilik yapmak insanlara yardımcı olmak
  16. Kürşat

Soru Yeni yılınız nasıl geçiyor?

Yeni yıla yeni zamlar ile girdik nasıl geçecek daha da girecek gibi gire gire yer kalmadı
  17. Kürşat

Duyuru Tüm ModArtPC Forum üyelerimize iyi seneler! Mutlu yıllar!

Allah tan dilegim sağlıklı huzurlu olalım birde şu vergiler fiyatlar artık düşsün yeter be valla yeter
  18. Kürşat

Hangi ünlüyle 1 gün vakit geçirmek istersiniz?

Onlar benle geçirsin ben niye geçiriyorum 😁

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.