Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. WesterN

Fırsat XPG ınvaderx mini 5X ARGB fan USB 3.2 siyah 850W 80+Gold ATX kasa | 4.999 TL

Yani kasadan ziyade tier listte olmayan bir PSU kumar oynamakla eş değerdir. Hele ki sistem high-end ise Aktif PFC, Korumalar, Japon kapasitörler vs. gibi unsurlar bir PSU'nun olmazsa olmazıdır.
  2. WesterN

Fırsat Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 ATX Anakart | 10.999 TL

Eğer oyuncu anakartı bakılıyorsa şayet B850 chipset veyahut dahada F/P olanı aranıyorsa eğer B650 chipsetlere vs. bakılabilir. Tabii burdaki en önemli husus PCB katmanıdır. 4 slotlu anakartlarda minimum 8 PCB layer kafidir. Malum bilhassa AM5 platformunda boşta kalan RAM slotları dolu olan RAM...
  3. WesterN

Msı e870x anakart ve 9070xt ekran kartı 360mm sıvı sogutucu için mesh kasa öneriniz nedir

Ne demek. Sırf bir USB4 için 7K'yı çöp etmek mantıksız bir hareket olurdu.
  4. WesterN

Msı e870x anakart ve 9070xt ekran kartı 360mm sıvı sogutucu için mesh kasa öneriniz nedir

Anakartı X870E chipset yerine direkt B850 almanı öneririm. Çünkü X870/X870E gibi yongasetleri daha çok profesyonellere hitap ediyor diyebilirim. Kasa konusu ise opsiyonel. Modern kasalar bu konuda iyi durumda üsttede denildiği gibi.
  5. WesterN

Odam ve Bilgisayarım İçin Öneriler

Eğer imkanın varsa şayet elindeki mevcut anakartı iade etmeni öneririm. Çünkü AM5 platformunda nedendir bilinmez bu platformda başarısız kaldılar her nedense. Bilhassa steel legend serisinde işlemciyi yakıyor diye bir takım yorumlar okudum. Önerim ise Gigabyte'ın Aorus serisi veyahut MSI'ın...
  6. WesterN

Soru Enermax Platinum Psu Nasıl

Üsttede önerildiği üzere 850 Watt oldukça yeterlidir. Zaten bu PSU'nun kapasitörleri tamamı japon malı. Yani uzun ömürlüdür diyebiliriz.
  7. WesterN

Fırsat AMD Ryzen 5 7600 Tray İşlemci | 5.999 TL

APU sistem kullanılmayacaksa eğer Ryzen 5 7500F tercih edilebilir direkt. Zaten aralarında 100 MHz kadar saat hızı farkı var. Oyunlarda anca 3-4 FPS ya eder ya da etmez.
  8. WesterN

Soru Enermax Platinum Psu Nasıl

Enermax Platimax II'nin iç ünitesine bakıldığında kondansatörlerinin tümünün japon malı olduğunu görmekteyiz. Bu uzun ömürlülük açısından müspet bir hususdur. Ancak şu ki 1200 Watt fazla gelir bu sisteme üsttede denildiği 850 Watt oldukça kafidir.
  9. WesterN

Yardım Dram Işığı Yanması Ve Rgb Işıklarının Yanmama Sorunu

Yani enteresan bir durum gerçekten. Üsttede denildiği gibi öncelikle BIOS'u güncellemeye bakın. Sistem bu şekilde yanıt vermezse şayet ürünü garanti servisine yollamaya bakın.
  10. WesterN

Yardım Ryzen 7 9700X için sıcaklıklar normal mi?

Eğer BIOS'tan işlemcinin 105 Watt modu açıldıysa şayet bu değerler normal.
  11. WesterN

Yardım Sistem önerisi

Yani 18K'ya sıfır olarak Ryzen 5 5600'lü sistem bulunmuyor ne yazık ki. 2. el olarak bunu bulabildim. Yalnız PG ile satışı yok. Eğer ki istanbuldaysan elden gidip satın alabilirsin bu sistemi...
  12. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Yani sonuçta render alınmayacağı için bana pek makul gelmiyor phantom spirit. Tabii arkadaşın içine sinmediyse ilk atılan tercih edebilir.
  13. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Mahalle bilgisayarcılarına fazla itibar etmemek lazım. Çünkü onların bilgisayarcılığı astığı tabeladan ibarettir en fazla.
  14. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Korkulacak bir durum yok. Attığımız kule tipi soğutucu gayet yeterli. O arkadaş her kimse artık bişey bilmediği kesin. :)
  15. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Dostum uyumlu olmasına uyumluda neden boş yere para saçasan ki maximum 105 Wattlık olan bir işlemciye? Yani halihazırdaki işlemcin fazla watt tüketmeyen bir işlemci anakartın mATX üsttede denildiği gibi anakartını yersiz yere postür etmenin gereği yok bence. Önerdiğimiz soğutucu bu işlemci için...
  16. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Japon kapasitör var olmasına var ancak benim attığım PSU'da full japon kapasitör bulunduruyor. Deep coolda yine çin kapasitörler mevcut. Karma kullanmışlar. Japonla çini. Videoda ki adam bu işin ehli olan bir adamdır. Çin malı kapasitörlü PSU'lar 2-3 seneye anca dayanır sonra denildiği gibi...
  17. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Ne demek. :) Yardımcı olduysak ne mutlu bize. Tabii ki setup'ı görmekten memnuniyet duyarız.
  18. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Dostum başka alternatiflere bakmamanı öneririm. Şuan piyasada nerde kaliteli bileşen var hepsi sende mevcut. İlerde bir 16 GB daha bellek takıp önüne bakarsın. Böylelikle uzun soluklu bir sistem olmuş olur.
  19. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Bizim topladığımız sistem daha iyi bundan. Kasa/PSU ve RAM'ler olmamış sadece. Orda Kingston marka bellek mevcut ancak boykot listesinde olduğu için o yüzden önermek istemedim.
  20. WesterN

Yardım Sistem Toplama

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11303

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.