Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Alınır Gaming laptopu bakıyorum varmı tavsiye verecek olan

Gaming laptop önerisi veren olur mu ya? Çok muallakta kaldım.
  2. A

PES 2013 Güncel Yama Bilgilendirme

Teşekkür ederim
  3. A

Hafif ve performası yüksek bir bilgisayar arıyorum

Malzeme kalitesi ve güvenlik özellikleri nasıl sizce
  4. A

Isınma ya da fan sesi durumu nasıl
  5. A

İşlemci ve ram tavsiyesi alabilirmiyim

Aga bu kombinasyon şu an en mantıklısını bana sorarsan fiyat+ performans iyi olsun diyorsan İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 RAM: 16 GB (2x8) 3200 MHz tavsiye ederim çoğu oyunu rahat kaldır bak
  6. A

Performans tarafı nasıl peki excel tarayıcıda çok sekme toplantı vs. kasma yapıyor mu
  7. A

Merhaba arkadaşlar şirkette yeni laptop arayışındayım arkadaşlarım casper önerdiler kullanan var mı, ağılırlı olarak ofis içerisinde kullancağım işlerde kullanacağım bir laptop arıyorum bana önerebileceğiniz model varmı bir kaç yerden fikir aldım birde sizden alayım
  8. A

Soru Telefon Takası

bence olmaz telefonun bir gözü toprağa bakıyor ancak yaptırsan takasa girersin fiyat yada teklif al bence
  9. A

Şehirler arası tatil için otobüs-ucak sizce hangisi

Teşekkür ederim tavsiyene uyup bilet bakıcam şimdi
  10. A

Mouse um CS2 de flick atarken hareket etmiyor

Arkadaşım benden sana kötü haber Mouse pedi çöpe attt
  11. A

Evet maalesef ki öyle uzun yol otobüsünün ayrı bir kafası oluyor ya camdan dışarı bakıp düşün düşün bitmiyor 😂
  12. A

Pes2013 - PesTürk13 2025-2026 Transfer Yaması

anılarım depreşti pes 13
  13. A

Oyuncu koltugu

Fashcolle Dynamic Grey Masajlı Oyuncu Koltuğu - Fiyatı, Yorumları ben bundan almıştım ytavsiye ederim kral
  14. A

Peki hangi firma ile gidip geliyorsunuz
  15. A

En kaliteli F/P Oto bakım seti hangisi?

merhaba kardeşim Araç & Oto Bakım Seti Fiyatları ve Malzemeleri - Trendyol. bu sete bak
  16. A

Siz yolculukta daha çok otobüs mü tercih ediyorsunuz yoksa uçak mı ailecek şehir dışına tatil yapmaya gidicez kararsız kaldık
  17. A

Araba aksesuar önerisi?

HIZLI TESLİMAT Spigen MagSafe Araç içi Telefon Tutucu 2in1 Air Vent ben bundan aldım araca baya iyi tavsiye ederim

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.