Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Menczz

Nintendo Switch serisi alınır mı size göre mi diye düşünenler toplansın

Nintendo switch almayı düşünenler bu başlığa bakmadan almasınlar. Nintendo switch serisi 2 çeşit olarak satışa sunuldu ve en son aileye Nintendo Switch OLED eklenerek 3 sınıfa ayrılmış durumda. Öncelikle sizlere cihazlardan bahsedeceğim daha sonrasında oyunlarının fiyatlarından Nintendo Switch...
  2. Menczz

HAZIR SİSTEM İÇİN TAVSİYE

Parçalar kaliteli ve Asus ağırlıklı bir sistem olmuş. Asus gerçekten başarılı 3000 serisinde de tavsiye ederim alınabilir şuan.
  3. Menczz

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Benim moniti göremedim ya vg259qm 😂
  4. Menczz

İndirim Steam Halloween İndirimleri

Allahtan almak istediklerimi almışım sırayla cod mw2 i de aldım daha bişey almak istemiyorum yeter 😂
  5. Menczz

Ekran kartı önerisi

o bütçe ile ikinci el 3060 bulabilirsiniz ya da 1080ti Modart PC Ailesi Alış Satış facebook grubuna bakın derim
  6. Menczz

Çözüldü 5800x3d sıcaklık problemi

MX4 piyasada sahtesi çok mevcut. türkiye distrubitörü teknobiyotiktir o site harici satım alıp yaparsanız elinize sahte gelmesi büyük ihtimal bilginiz olsun.
  7. Menczz

Retro atari arayanlara öneri Sup 500in 1

Arkadaşlar öncelikle bu ürün Retro el konsoludur Eskiden yıllar önce oynadığınız veya görüpte oynayamadığınız çoğu sega 32bit oyunlarını destekleyen bir üründür. içerisinde bir kaç supermario serisi oyunlar olsun,Nekketsu firmasının efsane oyunları olsun Mortal Combat,Pacman tarzı bir çok retro...
  8. Menczz

Steam den alacağınızı alın. Steam güncel döviz kurunu yansıtacak!

Ben öyle zamlanacağını düşünmemiştim abi mecbur aldım bugün :D
  9. Menczz

Yardım Rampage flash rm-244 solarak kaybolma sorunu

Display port ile alakası olduğunu zannetmiyorum ama Display port ile deneyin sorun devam ediyorsa panel arızalı demektir iade edin hızlıca zaman geçirmeden fazla
  10. Menczz

Monitör önerisi

VA Panel olması sadece eksi görebileceğim yer ama Gigabyte kalitesi gerçekten başarılı arkadaş zaten önceden IPS Monitör kullanmıyorsa çok memnun kalır VA farkını anlamaz bile
  11. Menczz

Monitör önerisi

Link Removed
  12. Menczz

Yardım monitör

güzel monitör alınabilir 2k çözünürlük HDR destekli fiyatına göre güzel özellikler şuanki piyasada
  13. Menczz

Yardım Anakart güç sağlamıyor.

Öncelikle sistemden komple güçü kesip (PSU kablosunu çıkartıp PSU kapattıktan sonra) eliniz ulaşabiliyor ise Anakart bios pilini çıkartıp (eliniz yetmiyorsa ekran kartınızı söküp çıkartabilirsiniz) daha sonrasında 10dk pili kenara koyup 10 dakika Kasa güç tuşuna 10 saniye boyunca sürekli basıp...
  14. Menczz

Yardım Ryzen 5 5600 ile rx570 4 gb DARBOĞAZ YAPAR MI 16 GB RAM VAR 3200 MHZ

Darboğaz işlemcinin gücü ekran kartını beslemeye yetmemesine denir. sizin işlemciniz rtx 3070e kadar rahatlıkla besleyecek bir kapasitede. Valorant, csgo, Lol tarzı işlemciye dayalı oyunlar oynuyorsanız ekran kartınız fazlası ile yeterli. Raminizde gayet yeterli
  15. Menczz

Steam den alacağınızı alın. Steam güncel döviz kurunu yansıtacak!

Cod mw2 almak istiyordum zaten 1100tl daha da çıkarsa hayatta almam :D Teşekkürler bilgilendirme için
  16. Menczz

Boşta 50-55 derece bana biraz fazla geldi açıkçası 5800x3d için. soğutucu bloğu tam oturttuğunuza emin misiniz güzelce sıkıştırdığınıze vidaları. termal macunda önemli bu faktörde fıs bir işlemci kullanmıyorsunuz ona göre termal macun tercih etmeniz gerekli ve güzelce uygulamanız gerekli...
  17. Menczz

soğutucusu marka model nedir sıvı soğutma mı kullanıyorsunuz kule tipi mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.