Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. muqo

Yardım Pc ekran kartını görmüyor

Msi burner yukle gorucekmi karti
  2. muqo

Altarnatif yazilim kullan
  3. muqo

Goruntu ekran kartindan mi aliyorsun
  4. muqo

Cevabı Bulunamayan Sorular

Ölümden sonra ne olacak? "Kıyamete kadar istirahat edicez" Zamanda yolculuk mümkün mü? " Görelilik Teorisi" uzun uzadıya yazmıcam :D Işınlanmak mümkün mü? "Hayır" Dünya'nın sonunu getirecek varoluşsal varlık nedir? " İnsan" açmak gerekirse Home(yuva) belgeselini izlerseniz anlamış olursunuz
  5. muqo

Güç Kaynağı(PSU) tavsiyelerinizi beklemekteyim

Onlar güç tuketmez diye dusunmekteyim 4 dfan birde m2 ssd var
  6. muqo

Şoyle yapalim en dusukten ve en yuksekten 1 er adet oneri alabilirim
  7. muqo

Arkadaşlarım Merhaba ; Reyzen 7 3800x Gigabyte 3080 oc ekran kartı ikisini kaldırabilecek bir güç kaynağı önerisi olan yazarsa sevinirim...İyi Forumlar...
  8. muqo

Youtube shorts videosu nasıl yapılır?

Cektigin videoyu 1080x1920 olarak duzenlemen gerek bir diger boyut ise 1080x1080 de deneyebilirsin ondan sonra instagram,tiktok,shorts vs salla gitsin
  9. muqo

Osmanlı Devleti ile Atatürk Cumhuriyeti Arasında ki Fark

kral Tarih Tarihçilerin Söylediği Yalanlar Deyip senin yazdıklarına bir kaç şey söylemeden edemicem. "Zorla Hakimiyet ten kasıt" Tarih kitapları ne der Osmanlı Büyüme yoluna geçtiğinde yanındaki KARAMANOĞULLARI (1256-1487) ... GERMİYANOĞULLARI(1299-1429) ... KARESİOĞULLARI (1304-1360) ...
  10. muqo

Soru Oyun için VA mı IPS panel mi kullanmalıyız?

yan ekran olarak bunu kullanıyorum ASUS 27 VZ279HEG1R 75Hz 1ms VGA HDMI IPS Ultra İnce Freesync Gaming Monitör normal kullandığım ise hp x24ih markalı monitor bence ikiside muhteşem oyun için kullanmamaktayım arada bir cs, gta 5 atmaktayım bana ikiside yetmekte internetten araştır VA ekranda...
  11. muqo

Yardım 13900K oyunlara girerken 3.0 GHz'de sabit kalıyor

anakartın modelini yazarmısın
  12. muqo

Yapay Zeka İle Slayt Sunum Hazırla !

Tome, gerçek zamanlı veriler ve esnek düzenlerle slayt destelerini canlandırıyor. Tome'un kurucu ortakları Keith Peiris ve eski Instagram ve Facebook ürün liderleri Henri Liriani, yaratıcı dönüşlerini korkunç slayt destesine uyguluyor. Peiris, TechCrunch'a "Bu beni her zaman gerçekten hayal...
  13. muqo

Chat GPT Nedir?

Chat GPT veya Chat Generative Pre-training Transformer, kullanıcı girişine yanıt olarak insan benzeri metinler oluşturmak için tasarlanmış bir tür doğal dil işleme (NLP) modelidir. Chat GPT, OpenAI araştırmacıları tarafından geliştirilen GPT (Generative Pre-training Transformer) mimarisine...
  14. muqo

Mobil Geliştiricilere Yönelik Döviz Bazlı Kamu Destekleri

Güncelleme: Bu yazıya konu olan “Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkında Karar“ 19.04.2022 itibariyle yürürlükten kaldırıldı.Bunun yerine ise, 20.04.2022 itibariyle Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Ve E Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı yürürlüğe girdi...
  15. muqo

Rehber TÜBİTAK Tarafından Desteklenme İhtimali Yüksek Proje Fikri Nasıl Bulunur?

1. ARBİS Veritabanını İnceleyin: 1995 yılı itibariyle kar amacı güden şirketlere Ar-Ge projeleri yürütmeleri amacıyla hibe desteği vermeye başlayan TÜBİTAK, 2 Mart 2021 tarihi itibariyle, 1995 yılından bu yana hibe desteği verdiği tüm kuruluşları ve kuruluşların desteklenen projelerini ARBİS...
  16. muqo

ASUS TUF RTX 4080 32.018 TL

Olay şu hiçbir ticari mal olmaksızın babam Almanyadan bana koli yolladı koliyi yollarken üzerine içindekilerin değeri yazması gerekliliğinden cüzi miktar 50 euro yazdı lakin içini açıp gümrükte sorma ver parası olarak tarafıma vergi çıkarıldı bence senin yazdıklarını okudum tamamen şans gibi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.