Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Türk Bayrağını Ayaklarıyla Çiğnediler

Kim neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ülkemiz devletimiz toprak bütünlüğümuz milli manevi egemenliğimiz için hayırlısını diliyorum
  2. K

Moderatör ne yapsın kardeşim bir konu açılmış tartışıyoruz ne var bunda hakaret etmiyoruz bişey yapmıyoruz herkes görüşünü belli ediyor abartmayın bu kadar
  3. K

Tm siz verin buyurun sizi tutan yok
  4. K

Adamlar PKK ya çukur kazacak hendek kuracak HDP belediyeleri PKK ya açık açık destek verecek CHP da onlarla görüşecek hapisten çıkaracağız diyecek yerel yönetimlere özerklik verecek devlet içinde devlet kurmalarına onay verecek bende onlara oy basicam o ellerim kırılsın basarsam Ya neyse senin...
  5. K

Asla kardeşim AKP propagandası ile hiç alakası yok adamların konuşması var ya ne propagandasi aç bak görmek istemiyorsan o ayrı tabi askerime kurşun sıkani destekleyeni desteklemem bu kadar basit bu konu tarafımca tartışmaya kapalı çok netim
  6. K

CHP ye bastığım her oy kendime hakaret etmiş sayarım benim görüşüm net terör benim kırmızı çizgim terör ile mesafe koymayani tanımam bu kadar basit ben akp yi de savunmuyorum CHP ye de asla oy vermem başkan aponun heykelini dikeceğiz diyen biz sırtımızı PYD ye YPG ye PKK ya yasliyoruz diyeni...
  7. K

Ya ne alaka başka iktidar olsaydı CHP gibi aynısını onun için derdin CHP ye basıyorsun diye işte önce algı değişmesi lazım CHP ye bizden bugüne kadar tek oy çıkmadı çıkmaz terör ile kim el ele kol kola ise onu tanımayız bu akp olsa da aynı CHP olsa da
  8. K

Gitmicem bu kadar basit
  9. K

Ben ampule basmıyorum bak yine dayatılani seçmek zorunda hissediyorsun kendini sadece CHP AKP mi var ben AKP li de değilim ben milliyetçiyim
  10. K

Yardım Modart M9 sistem kullananlar bakabilir mi?

Ben w10 öneriyorum sürekli nedense bilmiyorum bana çok stabil geliyor
  11. K

Ben yemedim sen yemiş olmalısın hapishane de yatan terör örgütü üyelerini Selo dahil Öcalan dahil serbest bırakacağını malum şahsiyet kendi ağzıyla söyledi bunlar hiçbir zaman bu topraklarda barinamayacak gerçek Atatürkçü ve milliyetçiler buna izin vermeyecek vermeyeceğiz
  12. K

Zaten bunu herkes biliyor şuanki CHP = PKK / HDP
  13. K

muhrrem ince umut bildirgesi

Göreceğiz ama dengeler çok değişecek bugün olmazsa ileriki yıllarda bunu göreceğiz inşallah
  14. K

O Eki dediğiniz kişinin iyi olduğuna milli olduğuna Atatürkçü olduğuna mı inanıyorsunuz 😃
  15. K

Ülkeme hangisi faydalı ise onu seçerim o zaman Muharrem İnce yi destekliyordum iyice baktım konuşmalarına baktım he yine iyi adam ona lafım yok ama ülkeyi yönetecek kafada değil babala TV de konuşma tarzı hoş değil di bir devlet adamı öyle her yere kusmaz yapıcı ağır başlı olur sevmek ayrı...
  16. K

Siz bilmiyorsunuz bilenler var Muharrem de boş yapıyor artık bu saatten sonra bu gidişatı biz değiştireceğiz adam prim peşinde değil kimse çıkarmadı bunu her kanala gitti beni çıkarın dedi kimse yanaşmadı ta ki babala TV yayınina kadar ondan sonra her kanal tek tek çıkardı ve bu adam için tek...
  17. K

İşte bu yüzden gelişmeyiz o oy almaz bu oy almaz diye diye bu partiler kazık çakıyor ben kendi adıma söylüyorum Sinan Ogan a vericem on numara adam valla
  18. K

Size dayatılani seçmek zorunda mısınız sadece AKP CHP MHP HDP vs mi var yeni insanlara yeni görüşlere yeni düşüncelere neden fırsat veremiyoruz her seçim aynısı AKP mi CHP mı geliyor artık bu kafadan bu görüşten çıkmamiz lazım bunlar zaten yaşlandı Erdoğan kaç yaşında Kemal kaç yaşında bahçeli...
  19. K

4000 TL Monitör önerisi

Al geç özellikleri çok iyi Link Removed

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.