Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

GencerGaming Haqqus GEN5 Geliyor.

Niyeyse bu adamın yaptıkları fiyatları çok absürt oluyor veya parça kalitesi olmuyor kaldı ki Gencer gaming de yapamıyor
  2. K

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

EYW ne olursa olsun baş tacısin
  3. K

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

İkisinide alırız kral al sat işi bu kaçırmak olmaz
  4. K

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Onunda 15 civarında olabilir Orta segment olursa giriş daha uygun tabi
  5. K

21 ve üstü olur diye düşünüyorum şahsen
  6. K

Onu kıyaslama o özel bir durumdu ve mağazaya özel vs idi genel bir satışta o fiyata çıkması çok çok zordu zaten
  7. K

Yuh ne yaptın 3070ti olur anca o bütçe ile çok da abartmayın adam elinden geleni yapar ama orantılı şekilde ilerler
  8. K

Gaming gen den bende aldım böyle durumlarla karşılaşmadım çok şükür adına üzüldüm yetişir ya inşallah bakalım
  9. K

İade süreci uzun olabiliyor ama inşallah yetişir
  10. K

İnşallah bende almayı düşünüyorum param Allah'a şükür hazır bakalım ne olacak uzun zamandır bekliyorum full Asus Rog Strix sıvı soğutma Dahil bir sistem
  11. K

22k çok zor kardeşim adam zaten elinden geleni yapıyor 240mm Rog Strix sıvı soğutma var diyor full Asus diyor 25k altı diyor 13.nesil diyor daha ne olsun
  12. K

19899tl olur 13.nesil ve Rog sıvı soğutma varsa oda en az üstü olur alti olmaz
  13. K

ModArt Sistemlerinde isteyip alamadığınız ( Stok veya Maddiyat gibi sebeplerden)

Al sat işinde başarılı olunursa getiri var bende yaklaşık 3 senedir filan al sat yapıyorum şuan banka hesabımda paramı birikiyorum evimde PC yok olmaması da bana fark etmiyor para kazanmak daha yararlı geliyor bu sebeple alıp satıyorum veya kendim kurup satıyorum bu şekilde bilgisayar ile bağım...
  14. K

Yeni sistem

İkinci elde var 2060 ile

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.