Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

Herhangi bir donanımda markaya bakılmaksızın teste tabii tutulmalıdır. Modelden modele sıkıntılar çıkabilir. :)
  2. Furkan Karagülle

Yardım Redmi Note 10S Ön Kamera Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Koruyucunun sebep verdiğini sanmıyorum. Kamera uygulamasını sıfırlayıp cihazı yeniden başlatabilir misiniz?
  3. Furkan Karagülle

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Makale ve blog sistemi getirilebilir.
  4. Furkan Karagülle

UKT testi. O henüz gerçekleştirilmedi.
  5. Furkan Karagülle

ModArt-M7 Sistem de Mavi Ekran Hatası alıyorum

Mavi ekran gelene kadar bekle. CMD, mavi ekran sebeplerinin onarıldığını ve değiştirdiğini belirtiyor. Bu kodun amacı da bu zaten. :)
  6. Furkan Karagülle

Yardım Redmi Note 10S Ön Kamera Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Ön kamera kısmının fotoğrafını çekip atabilir misin?
  7. Furkan Karagülle

Muhtemelen sorun çözüldü. :)
  8. Furkan Karagülle

600 tl m2 ssd

Bütçenizi arttırmanızı öneririm.
  9. Furkan Karagülle

Dediğim test onlar değil. :)
  10. Furkan Karagülle

Sorunun ana kaynağı donanım veya yazılım hatasıdır. CMD'yi yönetici olarak açın ve "sfc /scannow" komutunu çalıştırın. Daha sonra aynı sayfadan SS rica ediyorum. 3. parti yazılım kullanarak sürücüleri güncelliyorsanız kendiniz tüm sürücüleri güncelleyin. Bunlar çözüm olmazsa sorun donanımsaldır.
  11. Furkan Karagülle

Sizce Sistemimdeki Eksikler Nedir ?

A2000 serisi iyi bilinirken onda da erken sağlık kaybetme sorunu keşfedildi. A400'den bahsetmiyorum bile. :D
  12. Furkan Karagülle

Örneklemeniz mükemmel! :D IOPS değeri stabil olmadığını gösteriyor aslında ve maksimum hızlarında fazla kalamadığı da bir gerçek. Tabiri caizse kullandıkça şişer.
  13. Furkan Karagülle

"Memory Code 55" hatası görüntü gelmiyor

Estağfurullah. Evet, çok acı bir durum. Hallolmayan hiçbir şey yoktur neredeyse. Firmalar geri iade alacaktır eğer arızalı çıkarlarsa. Bunun için canınızı sıkmanıza gerek yok. :)
  14. Furkan Karagülle

Evet, öyle. Bazı kullanıcılar Fury Renegade'in daha iyi olduğunu savunuyor ancak. :)
  15. Furkan Karagülle

RAM geri size gelince daha net belli olur. Bir sorun olunca olmadık donanımları bile kontrol etmek gerekiyor. CPU, zor arızalan bir donanım mesela. Daha önce 6 tane bozuk CPU ile karşı karşıya kaldım. :D
  16. Furkan Karagülle

Yardım Gigabyte g24 f2 monitör

Evde herhangi bir bilgisayar yoksa evde testini gerçekleştiremezsin. İnternet kafede veya bir bilgisayarcıda test edebilirsin.
  17. Furkan Karagülle

Evet, daha iyidir. Şöyle bir durum var ancak: Ben kendim almış olsaydım Samsung'u tercih ederdim. :)
  18. Furkan Karagülle

Sistemin donanımları oldukça güzel. Ancak sorun CPU'dan dolayı gözüküyor.
  19. Furkan Karagülle

@undefined, Samsung 980 Pro 1 TB Kapasite: 1 TB Ön Bellek: 1 GB Ön Bellek Tipi: LPDDR4 Sıralı Yazma: 5000 MB/s Sıralı Okuma: 7000 MB/s Rastgele Yazma (QD32): 1.000 K IOPS Rastgele Okuma (QD32):1.000 K IOPS Veri Yazma Garantisi: 600 TBW Kingston Fury Renegade 1 TB Kapasite: 1 TB Sıralı...
  20. Furkan Karagülle

Anakart bahsettiğiniz RAM ile tam uyumlu aslında. Bence işlemcide üretim hatası var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.