Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Öneri RTX 3090 ekran kartı için darboğaz yapmayacak AMD işlemci

Am5 mı Am4 mü fark eder mi
  2. K

Öneri bu sistem sizce nasıl

Performans alırsın sıkıntı yok ama bütçen nedir belki başka öneride bulunabiliriz
  3. K

Ötv İndirimli Telefonlardaki O Şart

Ne bekliyordunuz ki iPhone lardan vergi mi almayacaklarda buradaki cihazlar için geçerli olacaktı elbette hatta belli bir bütçe de gelir bence
  4. K

Ekran kartına güç gelmiyor Modart Arc 1

Gözüm kapalı montaj bile yapıyorum o kadar da olsun ya 😄 kendime hakaret olur onu görmezsem
  5. K

Ayn abi demek ki gözden kaçırıyorlar artık heyecan mı diyim başka bişey mi bilmiyorum sağlık olsun sen yine göz kırp istersen dediğin gibi 👌
  6. K

Kesinlikle katılıyorum Ayn öyle boş yere gitmiş oldu zaten bu sistemlerin Sistem parçaları seçilirken montajı yapılırken bütün herşey düşünülüyor yani uyumsuz parça olmuyor
  7. K

Sizle birlikte çoğu kişi bu sistemi aldı onlarda böyle bir sorun yoktu neyse artık göndermişsiniz gereğini onlar yapar
  8. K

Tm da güç kablosunun hepsini takmadan görüntü gelmez bunu da bilmiş olmanız lazım 😊 sebebi o zaten gerekli kablo PSU da olması lazım emin misiniz olmadığına onlar geçirmeli yapıda çıkarıp takabilirsiniz olmazsa işlemci 12v pinini çıkarın onda ayırım varsa onu ayırıp yakın diğer 12v kablo dan...
  9. K

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum sizlere gerekli tüm yardımlari yapmaya hazırım ne zaman isterseniz 😊
  10. K

Sorun belli zaten ekran kartı güç girişini eksik takmissin diğer boş olanı da takman gerekiyor
  11. K

RTX 4090 Suprim X Sisteme hangi işlemciyi almalıyım?

Direk 7950x3d alırdım ve almadıysan suprimx almana gerek yok bence daha kaliteli daha uygun fiyatlı modeller var performans yerine markaya para basmak bana garip geliyor
  12. K

Video Almadan Önce Muhakkak İzle! Asus'un Gizli Konnektörlü Sistemi

Güzel bir sistem kablo olmasını bende sevmiyorum sırf bu yüzden montaj işlerim uzun sürüyor 😁 ama fiyatların daha düşmesi gerekiyor tabi bizim ülkemizde bu biraz zor ama neyse güzel sistem ve inceleme olmuş emeğine sağlık reis
  13. K

Güç kaynada cızırtı geliyor

Eğer ki güç kaynağından geliyorsa yine de sıkıntı olmaz coil whan sesi çok fazla gelmiyorsa fazla sıkıntı edilecek bir durum değil
  14. K

Güç kaynada cızırtı geliyor

Güç kaynağından olduğunu düşünmüyorum fanlardan olabilir emin misin PSU olduğuna
  15. K

Uygun Fiyatlı Psu önerisi

Bütçe nedir
  16. K

Bulunduğum bölgede Fiber var mı?

Binada kutu var mı fiber aşağıda
  17. K

Bu bilgisayarı almaya değer mi? HAQQUS-GEN XIV

Video çekeceğim diyorsun kesinlikle nvdia al video performansı çok iyi kendi programları da çok stabil çalışıyor AMD seni üzer yayında

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.