Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

i5 13600K OC ve 13.Nesil

İ5 13600K 5.6 GHZ stabil OC yi şimdiden gördüğümüze göre R.I.P 7700X ve 7600X
  2. Sea

ModArt Sistemlerinde isteyip alamadığınız ( Stok veya Maddiyat gibi sebeplerden)

Alakası yok performansla ama peki z790 alıcaksan da sen bilirsin Z790 Asus Rog un biosu Aurous unkine göre daha iyi diyebilirim şimdide hayırlı olsun.
  3. Sea

Gpu vram sicakliklarini ogrenme

Sen ikna et ozaman ne diyim ben 1060 i7 6700 ile odamı ısıttığımı idda ediyorum adamın kasası sıcak geldi diye vram sıcaklığından şüphe ediyor
  4. Sea

ModArt Sistemlerinde isteyip alamadığınız ( Stok veya Maddiyat gibi sebeplerden)

Z790 ın Z690 ile arasında Fps ini etkileyecek bir fark yok. En iyi anakart nedir diyorsan z690 godlike ı alıcak bütçen de varsa hayırlı olsun ama yerinde olsam z690 unify X alırdım sebebi ise en stabil ram overclocklarını başarı ile gerçekleştirmesi ve genel olarak diğer anakartlara kıyasla...
  5. Sea

Eğer halen daha kasanın sıcak olduğunu kasanın sıcaklığıyla ölüceksen 20Watt lık bir silikon tabancasına elini deydirdiğinde ne oluyorsa bir ekran kartınında 100W gibi bir değerin üzerine çıkabildiğini ve ısının dönüşmediği sürece kaybolmıyıcağını ve bu yüzden ya konveksiyon ya da iletimle...
  6. Sea

Kafanı çok takmışsın Vram aşırı ısınınca bunu hafıza tam kullanımdayken dengesizlik olarak belirtir ve bu ekran kartını tam yüke soktuğunda crash verdirmiyorsa sıkıntı olmadığını anlıyabilceğin bir olaydır.
  7. Sea

Sistemin ne ? i7 6700 1060 kullanırken bile egzoz fanına elimi yaklaştırdığımda saç kurutma makinesi sıcaklığı hissediyordum ayrıca corsair carbide 02 içerisindeydi bu sistem kasanın üst radyatör yerleştirme yerine elimi dokundurduğumda elim yanıyordu ama dereceler normaldi mesela..
  8. Sea

Öneri Jbl 510 VS TaoTronics SoundSurge 85

JBL gibi daha bilindik firmalar ile herhangi bir sıkıntı yaşandığında anlaşmak daha kolay olucağından JBL.
  9. Sea

Kasaya temas ettiğinde işlemcin 60 derece üzeriyse işlemcin temasla ısıyı ilettiğinden ve kasa metal olduğundan bazı yerlerin ısınması normal ben halen daha problemi anlamadım...
  10. Sea

Sorun diye belirttiğin nedir ? 70 derece yüksek değil ki?
  11. Sea

Memory junction Asus Gpu Tweak de gözüküyor Asus strix kullandığımdan OCCT de bu veriyi gösteriyor ama ayrıca Gpu memory hotspot olarak da gösteriyor.
  12. Sea

Yardım Sistem Tavsiyesi ( RX 6750 XT)

Ayrı topla en iyi arkadaşların akakçe ve google alışveriş sekmesidir bu konuda
  13. Sea

Forum İçin Öneriler

@ModArt Levon Düz Siyah arkaplan eklerseniz güzel olur Amoled ekranlarda işimize gelir ayrıca simsiyah seven tek kişi ben değilimdir herhalde. Gece modunda ekranın sağ ve solunda kalan boşluk tam siyah olabilir mavi tonu yerine...
  14. Sea

Kasa kablolama hizmeti vericek teknik servis arayışı

Düzen için kablolama ise herhangi bir bilgisayarcıya götürürseniz herhalde bi 100tl maks a yapar...
  15. Sea

Yardım Sistem Tavsiyesi ( RX 6750 XT)

Ekran kartları fiyatları hem 2.el hem sıfırda acayip teklifler olabiliyor tek tek toplamayıda gözden geçirebilirsin.
  16. Sea

Öneri Valorantta 300+ fps alıcak pc onerisi

100 fps geliyor mu ya 3060 dan ? High Extreme harici tabi de
  17. Sea

pwm den de mi kıstılar geldiğimiz duruma bak :D
  18. Sea

Yeni sistem

Artık sistem gelmeden önce söylediğinden daha kolay oluyor :P ama tarihi bilmek güzel olurdu tabi
  19. Sea

Öneri AMD Ryzen 7 5800X3D 9.237 TL ! 499 TL Değerinde Uncharted: Legacy of Thieves Collection Hediyeli

axess e +3 taksit veriyor ve fiyat harbiden iyi eğer multitasking yerine gaming focus ise hemen alınır...
  20. Sea

Harcadığı enerji mağlum kasaya yayılması normal eğer konu kasanın ısınmasıysa tek çare daha çok exhaust intake veya egzoz fanın rpmini arttırmak gibi... eğer bunu anlattıysan.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.