Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

13900KF + RTX 4090 Sistem Toplama

Valla bende asus cu oldum iyimi. Rog 4080 bekliyorum çılgınlar gibi :) rog x670e-e gaming wifi aldım rüyamda rog logosu görmeye başlarım yakında
  2. A

Haqqus gen 5 alınır mı?

Evet kesinlikle aklımdakilere tercüman :)
  3. A

Haqqus gen 5 alınır mı?

Bence beklemekte fayda var gözüme pek hoş görünmedi sistem sanki bi uyumsuzluk var gibi
  4. A

İnceleme Corsair Sabre Pro Champion Series

Hayır mokro değil oyundan sesli iletişim için gerekli tuşları yan click tuşlarına ayarlıyorsun ya orda sorun oluyor tanımıyordu yoksa mouse, mousepad ve kulaklık hariç herşey corsair kasa ve bileşenlerde dahil ayrı bir sevgim var bu markaya :) hiç üzmediler sağolsunlar
  5. A

Finalmouseden işlemci ve Grafik Arabirimine Sahip Klavye

Yok mouse 190$ dolardı. Klavye için dedim 250$ dan aşağı olmaz diye. Sınırlı üretim olduğu için bu kadar değerli aslında bence overrated bir ürün en azından mouse u öyle. Klavyesini bilmiyorum çıkınca göreceğiz artık :)
  6. A

Cahil, Kendini Beğenmiş Birisi Bilgisayar Alırsa!

Herşeyi bilemiyoruz. Bildiğimiz konularda bile danışmalıyız bence illa ki eksiğimiz oluyor. Kendisi kaybetmiş..
  7. A

İnceleme Corsair Sabre Pro Champion Series

Güzel mouse. Bende kullandım bu mouse’u ama enteresan bir şekilde oyunda mikrofon tuşlarını yan click lere atadığımda çalışmıyordu. Garantiden 2 defa değiştirdiler sağolsunlar ama olmadı. Sonunda vazgeçtim :)
  8. A

Finalmouseden işlemci ve Grafik Arabirimine Sahip Klavye

250$ dan aşağı olmaz bence. Starlight pro mouse almıştım ama ilk partiyi alanlar discord sunucusunda mouse hatalarını video olarak atınca korkup iptal etmiştim :)
  9. A

Monitör seçimi hakkında yardım eder misiniz

Bende bakıyodum linkleri atayım incelersin modelleri. Fikir olur sanada. https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/4k-144hz https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/by-size/32-inch
  10. A

GencerGaming Haqqus GEN5 Geliyor.

Kendisi Kahramanmaraş Vatan bilgisayarda çalışıyordu baya ilgiliydi hatta severek yapıyor :) şimdi bırakmıştır tabi vatan bilgisayarı
  11. A

Hangi Takımın Taraftarısınız ??

Galatasaraylıyım ama artık biraz lafta kaldı. Eskiden kaçırmazdım maçlarıda yıllar geçtikçe bıkıyor insan
  12. A

Yeni 13. Nesil Intel mi Yoksa Ryzen 7000 mi ucuz?

Benim düşüncemin sana mantıklı gelmemesi saçma olduğunu göstermez. Sadece sana göre mantıklı olan intel veya amd dir. 2025 değil en az 2025 yani 2027-28 de olabilir. 2025-27 de çıkan yeni nesil amd işlemciyi alıp 2028-30 a kadar anakart değiştirmeden devam edebilirim ? İntel aldıysam 2025 de...
  13. A

Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold 2349 TL

Daha gelmez heralde ATX 3.0 destekli yeni seri
  14. A

Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold 2349 TL

GF 3 yok mu GF 3 :) :)
  15. A

Corsair AMD EXPO Ram

varyantları var derken şuan 6000 mhz Cl30 AMD EXPO Ram olarak bulunabilirse G.Skill de vardır sadece birde bu model onun haricinde stoklarda daha hızlı ve CL si düşük ram yok hemde bu ram de araştırdığım kadarıyla Samsung B-die kullanılmış yani hynix a-die dan iyi
  16. A

Corsair AMD EXPO Ram

Tüm parçalar Corsair olduğu için ve 6000mhz CL30 almak istiyodum görünce direk aldım ama haklısın fiyatlar fazla maalesef
  17. A

Video Taş Gibi 144Hz IPS Oyuncu Monitörü ViewSonic XG2405-2

Bu serinin birde XG2431 240 hz 0.5 ms modeli var çok beğendim ama hiç ülkemize gelecek gibi durmuyor :) XL2546K ile karşılaştırmasına bakmıştım çok başarılıydı.
  18. A

Corsair AMD EXPO Ram

Nerden nasıl baktınız bilmiyorum ama CMH32GX5M2B6000Z30K kodu google'a yazarsanız Corsair sitesinde bulunan ürün çıkacak veya Link Removed burada ki ürün koduyla karşılaştırabilirsiniz
  19. A

Corsair AMD EXPO Ram

Uzun süredir beklediğim Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram'ler stoklara gelmiş. Belki bekleyenler vardır diye linki bırakıyorum. https://www.sinerji.gen.tr/corsair-32gb-2x16gb-vengeance-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-ram-cmh32gx5m2b6000z30k-p-44272
  20. A

Kripto da Kaybedenler Kulübü 😁

Borsada yatırım yapıyorum kısa-uzun vadeli arkadaşlarıma da önermiştim ama duramadılar hisseleri satıp kriptoya girdiler halbuki borsadan çok güzel kazanıyorlardı sonrasında battılar. Yaklaşık 1.5 yılda 5-6 ya katladım pörtföyümü. O arkadaşlar şimdilerde yeniden hisse alalım diyolar. Kriptoya...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.