Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Soru BenQ XL2566K 360hz

Oyuncu mağazası 0 MS olarak reklamını yapıyor ve ön siparişte şuan ama benim izlediğim ve gördüğüm incelemelerde 0.5 ms olarak geçiyordu :) Sizin bir bilginiz var mı ?
  2. A

Yardım Asus 27" IPS panel hangisini tercih etmeliyim?

O pikselleşme konusunda pek bir bilgim yok fakat arkadaşım 27'' 1080P monitör kullanıyor bende deneyimledim öyle bir sorunla karşılaşmadım. Monitörün modelini hatırlamıyorum ama ASUS markaydı. Yinede 1 kişiye göre değil de monitör modelinden aratarak forum sitelerinde ki yorumlara bakabilirsiniz...
  3. A

Sizin Monitör Tercihiniz ne olurdu ?

Sisteminiz 2K da akıcı bir şekilde oyun deneyimi sunacaksa HZ'den feragat edip çözünürlüğü seçmenizi öneririm. Bende 2K 240 hz monitör düşünüyorum fakat bulamadım :) Birde g-sync veya freesync olması farketmiyor display port kablo ile bağlantı yaparsanız freesync monitör de g-sync aktif...
  4. A

Yardım Asus 27" IPS panel hangisini tercih etmeliyim?

Aslında ikiside farklı monitörler 27'' IPS ve 23.6'' VA+Curved. Burda kararı sizin vermeniz daha sağlıklı olur çünkü temel farklar var fakat ben olsam IPS monitör tercih ederim tabi 27'' olduğunu göz önünde bulundurarak. Size karşılaştırmasını bırakayım inceleyin
  5. A

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

Güzel inceleme. 2K 360 hz olan modelin 1050 dolar dan satıldığını görmüştüm neweg'de şimdi bu kaç dolar olacak kim bilir. 2K 240hz bekliyorum ama gelmemekte ısrarlı :)
  6. A

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Maalesef parlaklıkta durum öyle
  7. A

Soru Freesync Premium Monitör'e Nvidia Parçalar

Estağfurullah tabi forum bunun için var :)
  8. A

Tabi onu kullanabilirsin Nvidia masaüstü ayarlarında çıkar G-sync ayarı istersen ordan aktifleştirirsin
  9. A

Uyumlu display port kablosu ile bağlarsan g-sync etkinleştirebilirsin. Freesync olması farketmiyor
  10. A

1440P 360 hz ahh ahh gelir mi diye beklediğim monitör
  11. A

Bence en yanıltıcı olan nokta bu genel olarak hepsine sponsorluk üzerinden veriliyor ve BenQ turnuvalara sponsor olup heryeri XL2546K ile donatıp reklamın dibine vuruyor tabi bu demek değil ki kötü monitör gayet en tepe nokta bir ürün fakat artık rakipleri çıkıyor ViewSonic OMNI XG2431 bu...
  12. A

Nvidia ekran kartına g sync olmayan monitör olur mu

Aslında olay şu ekran kartı monitörün gösterebileceğinden fazla kare gönderirse görüntüde kırılmalar ve yırtılmalar oluşur. O yüzden g-sync/freesync aktif ettiğinizde ekran kartından gelen kareyi monitörün karesine senkronize eder yani 144 hz monitöre 144 kare gönderir ve kırılmaların önüne...
  13. A

Her hangi bir sorun yaşamadım çünkü nvidia kendisi bu desteği getirdi
  14. A

Display port kablosu ile bağladığın sürece g-sync ı her türlü kullanırsın
  15. A

Ben şuan öyle kullanıyorum kim diyorsa ya bilmiyor ya da başka bir yerden duymuş :)
  16. A

Monitör bağlantısını display port ile yaparsan nvidia denetim masasında G-sync çıkar ve aktif edebilirsin yani freesync monitörlerde g-sync destekli sorun olmaz ama g-sync aktif edeceğin zaman monitör ayarlarında freesync'ı aktif etmeyi unutma yoksa nvidia denetim masasında g-sync sekmesi görünmez
  17. A

Yardım Yüksek segment sisteme 60hz monitör kullanılır mı?

Elinde 60hz monitör mevcut mu yoksa 60hz mi alacaksın ?
  18. A

Yardım Yüksek segment sisteme 60hz monitör kullanılır mı?

Kullanabilirsin ama o sistemi 1080p 60hz ile kullanmaya devam etmeni kimse tavsiye etmez :) 2k 144hz veya en kötü ihtimalle 144hz bir monitör almanı öneririm tamamen bütçene bağlı yani. Öncelik olarakta sistem düşünmen mantıklı bence monitöre bütçe ayarlamak daha kolay çünkü sisteme göre
  19. A

Video Taş Gibi 144Hz IPS Oyuncu Monitörü ViewSonic XG2405-2

Bu serinin birde XG2431 240 hz 0.5 ms modeli var çok beğendim ama hiç ülkemize gelecek gibi durmuyor :) XL2546K ile karşılaştırmasına bakmıştım çok başarılıydı.
  20. A

Yardım Bu monitör 4k olarak mı geçiyor

Araştırmamız gerek. En düşük kaç inç olacak ?Curved mi olacak ? İsteklerini yazarsan araştıralım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.