Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Cevikyusuf

13k ya kadar sistem arıyorum

Kanka modart giriş ve orta seviye sistem cikarcak bu ay onun haricinde vok orta-ust seviyesi sistem çıkaracak
  2. Cevikyusuf

🔥🔥🔥 İTOPYA EFSANE KASIM FIRSATLARI 🔥🔥🔥

bitane 2.5 luk HDD kutusu alip Harici disk yaparsınız fotoğraf dosya yüklemeye
  3. Cevikyusuf

🔥🔥🔥 İTOPYA EFSANE KASIM FIRSATLARI 🔥🔥🔥

Ssd var alınır 120 GB mld 180 TL mi neydi
  4. Cevikyusuf

24k Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Pusudayiz bakalım pch hocasının 3080 li sitemden sonra levon abi ne cikarcak
  5. Cevikyusuf

Yardım 2. El Ekran Kartı Alırken Neye Dikkat Etmeliyim ?

Direk hatta kartın seri no ile penta dan garanti sorgulatin
  6. Cevikyusuf

Fanlara bakın yeni nesil kartda olmuyor da gtx 10x0 lerde fan yaprağı kopması oluyordu Coilwhine varmı diye bakın Kutu seri no ile kart seri no uyuşuyor mu diye bakın fatura daki seri no ile kart seri nosunu karşılaştırin
  7. Cevikyusuf

Furmark a bakın yaklaşık 15 dk lik test yeterli olur kart 80 dereceleri görüyor ise almayin Furmark tek başına yeterli değil Superposition da yapın Kartın arkadaki güvenlik etiketi duruyor mu diye bakın adama termal macun bakimi için açıldı cart curt derse uzak durun
  8. Cevikyusuf

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Abi sistem ddr4 mü olacak ddr5 mi
  9. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Önceden kargo yapmıyorlar di magzadan bu sistem de yaptılar 20 tl aldılar akbil parası zaten o fiyata geliyor nerdeyse
  10. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Yok valla Maltepe de işim vardi tam 16.57 de gittim arkadaşlar da vardı dediler bana "ULAN NİYE GETİRDİN BİZİ BURAYA BAĞCILAR'DAN 1660 GELECEKMİS" diye işte ben dedim levon abi forumda info verdi 2060 gelecekmiş bilgi sağlam yerden dedim bı baktık listeyi tutan görevlinin kağıda 2060 sistem...
  11. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Abi bir ricam var sistemlerle ilgili mağaza stoğu internet sitesi ya çöküyor ya hata veriyor yada yetişemiyorsun mağza da en azından sabahtan nöbet tutuyorsun
  12. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Abi biliyor kaçtan satıldığını da adamin alternatif i yok ikinci elde ederi 10 lira mı adam sıfır ini 10 dan mi satıyor alıyor
  13. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Abi senden daha iyisi gelecekse paraları şimdiden ayarlayalım
  14. Cevikyusuf

Kanka bende diken üstünde yürüyorum etliye sütlüye bulaşmayacan Dediğimiz oldu yine
  15. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Abi modart blue çok tuttu neden gelmesin modart blue 2
  16. Cevikyusuf

Donanım Arşivi Sistem V6

Forumda bişey diyecem ban atacak diye diyemiyorum
  17. Cevikyusuf

En baba buysa çıkarmasın vok 8 e 10105f tuf 1660 ti li çıkardı Diyecen işlemci anakart fiyat farkı var doğru ama yinede 7.5 alınır fiyatı
  18. Cevikyusuf

Evi arabayı sat bas kanka da sanmıyorum kurusıkı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.