Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Haklıyken Azar İşittiğim Servis

Allah bağışlasın abi geleceği pasparlak olur İnşaAllah. Ailem aramamaya ikna etmeme rağmen aramış, hemen R yapmış kusura bakmayın falan demiş. Yani şaka gibi o kadar para döküyoruz ve 1 serviste 15-18 kişi var. Gayet güzel para aldıkları, 1 kere aramaya üşeniyorlar.
  2. cinaryasar

Yine haklı öz abim. Bu arada çocuğun mu vardı abi? Allah bağışlasın. Çocuk servislerinde genelde kadın oluyor ve bence çok güzel bir şey. Bence de kurallar getirilmeli, ailem bazen zar zor para yetiştiriyor. Karşılığı bu mu olacak ailemin onca çabasının?
  3. cinaryasar

Servis şöförün gay miydi (!)
  4. cinaryasar

Cidden iyi yapmışsınız. Hayır o çileyi çekiyorsun, bari o kadar para vermeyelim.
  5. cinaryasar

Yahu bide adam bana gelmiş dedi ki evime bırakırken (kalınlaştırarak sesini); "Bundan sonra 25-20 geçe in tamam mı" yahu zaten o saatlerde iniyorum. Ramazan bitince direk bırakacağım, günde en fazla 1.5 saat fazladan yürümüş olurum en azından kalori yakarım.
  6. cinaryasar

Ben onu bunu bilmem, bana hep çıkmamı söylediği saatte çıktım fakat bu sefer bana bilgi vermedi, üstüne azar işittim.
  7. cinaryasar

Gittiğim okul uzak diye ben servisle gidip geliyorum. 1 dakika bile geç kalınca sabaha kadar kızıyor, ama dün 20 dakika yağmurlu havada geç geldi ve kimse bir şey demedi. Beni normalde evimin önünden 12:25-12:30 arası alıyor. Ben de hep 12:20-12:25 arası evin önüne çıkarım fakat bugün 25 geçe...
  8. cinaryasar

İtopya şubeleri hakkında ne düşünüyosunuz ?

Ben Beylikdüzü'ne bir kaç kere gittim gayet güzel yerler.
  9. cinaryasar

Öneri 2023 tatil önerileri

Hocam size bir şey demedim. LOL oyununda genelde anneye küfür edilir ve karşı taraf hep annem öldü der ya, onun esprisini yaptım.
  10. cinaryasar

Öneri 2023 tatil önerileri

Hocam otele girince annemizi arayamıyormuşuz doğru mudur? (!)
  11. cinaryasar

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Benim hedefim zaten Beykoz Türk-Alman Üniversiteleri'nde okuyup, oradan Almanya avukatlık diploması alıp direk Almanya'ya göç etmek. İnşaAllah hedefimi, hayırlı olacak ise benim için başarırım.
  12. cinaryasar

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Ekonomi, parasızlık, arkadaşımın olmaması (1 Tane var fakat bu yaz uzak bir yere taşınıyorlar.), spor için para yetiştirememek, okulda akran zorbalığına uğramak ve derslerimin kötü olması.
  13. cinaryasar

Avukat Hesabından SMA'lı Çocuğa Söven Kişi

Hesabı dondurmuş daha fazla şey yapamasın diye. Hesabı açınca sadece il gözüküyor zaten. Bu kişiye dava açacak, zaten kendisi avukat.
  14. cinaryasar

Avukat Hesabından SMA'lı Çocuğa Söven Kişi

Sma'lı bebeğe destekçi olan bir avukat var. Onun hesabına birisi giriyor ve Sma'lı bebeğin yayınına girip hakaretler yağdırıyor. Hesapta giriş hareketlerinden IP adresi gibi şeyler bulunabilir mi? Bu kişiyi ifşalamak istiyorlar çünkü çok ağır şeyler söylemiş bebeğe. Ne yapılabilir?
  15. cinaryasar

kargo ile pc göndereceğim ama ekran kartı takılı olacak

O zaman sorumluluk kendisinin olur.
  16. cinaryasar

kargo ile pc göndereceğim ama ekran kartı takılı olacak

Neden kartı takılı göndermek zorundasın ki? Otobüsle yanında gidersen bir şey olmaz. Bir E-Sporcu vardı 100 Bin TL'lik bilgisayarıyla taşınacaktı ve 2 adet otobüs bileti alıp birine kendi oturdu, birine de bilgisayarı koydu. Ama sen yine de ekran kartını çıkartmaya ikna et. Takmak çok basit zaten.
  17. cinaryasar

Üzülerek Belirmek İsterim :(

Amin. Herkese sesleniyorum, orada tanıdığımız var ve bu sayede bilgi alıyoruz. Dışarıda çok fazla çocuklu aile var, lütfen durumu olanlar çocuklu aileleri evlerine misafir etsin. Durumu zor olanlar da misafir etsin, Rabbim yardım eder inşaAllah.
  18. cinaryasar

Üzülerek Belirmek İsterim :(

Sadece 1 ilde 20-30 bin ölü var diyenler de var maalesef. :(
  19. cinaryasar

Başka forumda haksız yere yasaklama aldım

Haklısınız, biraz alaycı konuşmuştum, aslında öyle konuşmam ben fakat ne kadar konuşursam bana da o kadar "AKP'li muamelesi yapıp koyun emojisi falan atıyorlardı" ben de birazcık sinirlendim çünkü ölümüne savundukları parti teröristler ile aynı masada. Baştaki yorumunuz da çok haklı fikirlere...
  20. cinaryasar

Başka forumda haksız yere yasaklama aldım

Bunlar bir de CHP'li ve özgürlük istiyoruz kafasındalar ama sırf CHP yandaşı gibi konuşmadım diye hemen uzaklaştırdılar beni, ilk sefer de değil önceden de haksız yere uzaklaştırma aldığım oldu, 2 kere itiraz ettim daha ses seda yok.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.