Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. C

PTT Kargo şehir farklı gözüküyor

Alıcı olarak sizin adresininiz ve şehriniz farklı mı gözüküyor? Farklı kişiler teslim alma ihtimali var. Bu ihtimale karşı PTT kargo müşteri hizmetlerinize danışmanızı tavsiye ederim.
  2. C

Yardım Oyundan modeme ban hakkında

Hocam niye böyle bir şey yapıyorsunuz gözünü seveyim ya niye bot kullanımı yapıyorsunuz? Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayınca yasaklandınız uyarısı veriyor doğru mu?
  3. C

Bu 6800 xt sistem alınır mı ?

Hocam pek diyebileceğim bir şey yok. Gerçekten iyi bir sistem, değiştirilebilecek bir şey yok. Deepcool bu bütçede yeterli, hava akışı sorunsuzdur. SSD olarak M2 SSD alabilirsiniz, eğer bütçe max bir şey ise Kioxia Exceria G2 M2 SSD öneriyorum.
  4. C

Gamepass'e Büyük ZAM❗️

Hayırlı olsun, milletimiz gerçekten hak ediyor. Tabii herkes değil ama, o kadar söyledik. Her neyse.. 1 yıllık Gamepass çekmiştim bu iyi oldu.
  5. C

YENİ 180.000 TL ROG Hyperion Bilgisayarım! [RTX 4090&i9-13900K]

Biraz bekleseydin daha iyisini alırdın abi .😃 Yine de hayırlı olsun diliyorum.
  6. C

DA-C4 Sistem 9999 TL!

Sistem şu an pahalı. İlk çıktığı fiyat gerçekten güzeldi, bu fiyata bu sistemi bulamazdık. Tabii ki PSU vs değiştirip alınırdı. Şu an maalesef alınmaz..
  7. C

Öneri Forza Horizon 4 vs Forza Horizon 5

Forza Horizon 4 ile 5 arasında hiç bir fark yok. Öyle ahım şahım bir şey değil, o fiyat farkına da değmez. Hatta 5'te buglar vardı bir ara.
  8. C

Mavi ekran hatası

Konuya 5 ay sonra yazmak mı anladım hocam. Her neyse..
  9. C

Mavi ekran hatası

Hocam biraz erken mi oldu sanki? Sistemi formatlayalı yıllar oldu..
  10. C

Mavi ekran hatası

Merhaba bir şeyi screenshot alırken bilgisayarım bir anda dondu mavi ekran verdi. Sorunun disklerde olduğunu düşünüyorum fakat diskleri tarattığım sonuçta herhangi bir problem çıkmıyor. Hem harddiskte hem de ssd'de testleri gerçekleştirdim. @Umut Nas
  11. C

Merhaba Umut hocam konuşmayalı uzun zaman oldu. Ben diğer forumdan cumali_032 umarım...

Merhaba Umut hocam konuşmayalı uzun zaman oldu. Ben diğer forumdan cumali_032 umarım iyisinizdir. Adana baya bi sallandı inşallah bu günleri de atlatacağız. Diğer forumda benim mavi ekran hatamı inceliyordunuz hocam bu hata için ne dersiniz? @Umut Nas
  12. C

Aleyküm selam.

Aleyküm selam.
  13. C

Melih Kalkan Hayatını Kaybetti

Allah rahmet eylesin. İyi biriydi iyi biriydi..
  14. C

MSI 4080 ekran kartı boyama

Hocam garanti dışı kalabilir. Gözünüze güzel gelebilir , sevebilirsiniz. Ama size önerim garanti var ise böyle bir risk almamanız.
  15. C

Telefon konularında beni etiketleyebilirsiniz.

Telefon konularında beni etiketleyebilirsiniz.
  16. C

Xiaomi'nin Türkiye'deki kullanıcılara MIUI 13 müjdesi

Hocam ben artık Xiaomi'den bıkmışım bıktım usandım ya. 2 yıl önce Redmi 9T 128GB adlı bir cihaz aldık. İlk 1 yıl kullandım ondan sonra öyle bir kasıyor ki anlatamam. Telefon da kronik sorunluymuş , şansım yok zaten. Fakat MIUI13 güzel haber.
  17. C

Yardım telefon alacağım yardım lütfen

Hocam size şunu söyliyeyim. Ben EasyCep adlı firmadan şüpheliydim , sebebi ise yan sanayi ürünleri takar bozuk çıkar vs. Kendime Samsung Galaxy S9+ aldım ve babama ise Samsung Galaxy Note 10 Lite aldık. Babamın cihazı sorunsuz çıktı fakat benim cihazım AMOLED yanığı vs lekeler çıktı. Benimkini...
  18. C

Öneri Samsung Galaxy S22 Alınır mı?

Hocam bence alınır. Sebebi ise iPhone modellerinin üst segmenti bile altta kalıyor. Hem samsung uyumlu aksesuarlarda kullanıyormuşsunuz , kısacası alınırr.
  19. C

Yeni yıldan beklentileriniz?

Corona bitsin , ekran kartı fiyatları iyice düşsün , telefon fiyatları artık düşsün! Yeni yıldan beklentim bu inşallah iyi bir yıl olur.
  20. C

Hangi CPU'yu tercih ederdiniz?

AMD , bir bakımdan fiyatı uygun olsa da ısınma problemleri hatalar ara sıra çıkabiliyor. Param olsaydı Intel tercih ederdim evet.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.