Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Ardacrk

Huntsman mini switch

Huntsman mini switchleri değişiyor mu?
  2. Ardacrk

VXE R1 mouse Pro mu Pro Max mi?

Hangisi alınmalı pro ve pro max modeli arasında kaldım yedek mouse olarak almak istiyorum elimde viper v2 pro mevcut hafifliği Yüzünden pro düşünüyorum pro maxin batarya farklı ve switchleri farklı sizce hangisi alınmalı (İkisi de dongle ile 4k hz de kullanılabiliyor) (R1 pro 2k R1 pro max 2.2k)
  3. Ardacrk

Facebook Grubundan Sebebini bilmediğim bir şekilde banlandım.

ModArt facebook grubundan diyorsan yöneticilerine sorabilirim ve ya kim olduklarını söyleyelim sen sor
  4. Ardacrk

Herkesin Setuplarını Görelim (Kaynaşma)

Kobay olarak kullanıcıları seçtiler herhalde
  5. Ardacrk

2.500 TL ye kadar kulaklık onerisi

Sesiyle ilgili sorunları var diyorlardı sanki superlight modeli varmış birde herhalde onun mousetaki gibi de tam araştırmadım bir bak istersen ama bence loginin kulaklıkları iyi değil ben 733 ü denedim hiç mi hiç beğenmedim
  6. Ardacrk

Her sene intel işlemcilerde bir şey problemli ya ısı sorunu ya bilmem ne niye böyle oldu acaba denemeden mi bize sunuyorlar artık 😂
  7. Ardacrk

14. Nesiller fıs mı çıktı hiç takip etmedim
  8. Ardacrk

Cs 1.6 oynanır mı bunla abi buney böyle 🥹
  9. Ardacrk

O 90lık başkaydı abi 150yi bilmiyorum ama 90 görsel olarakta hacim olarakta başkaydı 😁 hala izliyorum o videoyu
  10. Ardacrk

Abi senin bir sistem vardı youtube da 90k bir şeye dizmiştin hastayım o sisteme duruyor mu o render ve oyun bilgisayarı hepsi bir kasadaydı 😁
  11. Ardacrk

5700x Msi B550 Gaming plus 3070ti Corsair 8x4 3200 Cooler master 750 bronze Corsair mp600 pro lpx Corsair 3000D Nzxt 240 ID-Cooling 4 fan Razer viper v2 pro Razer blackshark v2 pro 2023 Razer huntsman mini Benq zowie xl 2546 240 hz Klasse longteng hybrid mouse pad Xrancer koltuk :)
  12. Ardacrk

PUBG crash ve FPS düşüş sorunu

Oyun işlemcisi mi işletimcisi mi ne çöktü diyor
  13. Ardacrk

PUBG crash ve FPS düşüş sorunu

Sadece pubg de oluyor internet kaynaklı mı sistem kaynaklı mı çözemedim. Hatasını da tam hatırlamıyorum. Mesela 250-200 arası gezerken bir yere bakıyorum bir anda 90-110 düşüyor oyundan kaynaklı da olabilir tam bilmiyorum
  14. Ardacrk

Duvar Kağıdı Tavsiyeleri

Razer axon muydu bir şey var onu indirip güzel duvar Kağıtları kullanabilirsin videolu gibi olanları da var
  15. Ardacrk

En İyi Gaming Klavyeleri inceliyoruz..!!

Huntsman mini saygı duruşuna geçti 😁
  16. Ardacrk

Darboğaz olur mu?

Kral 18.7 dar boğaz almaz 1080p de tamam 2k çözünürlükte hiç almıyor olabilir ama buna nispeten 18.7 dar boğaz olmaz o kadar da
  17. Ardacrk

Darboğaz olur mu?

yapmaz
  18. Ardacrk

2.500 TL ye kadar kulaklık onerisi

asus tuf h3 var wireless akakcede bakabilirsin arctis prime var Blackshark v2 x var 2850 ye corsair void wireless var arctis nova 1P var hyperx cloud 2 var
  19. Ardacrk

Connect Game güvenilir mi?

tamam işte öyle sanırım tam bende bilmiyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.