Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

Yardım Yeni Sistem Ayarları Sorunları

RAM'iniz olması gerektiği değerde çalışıyor. Programda ise genelde her defasında özelleştirmeniz gerekir ancak geçtiğimiz günlerde ayar kaydetme özelliği gelmişti diye hatırlıyorum. Daha önce o programı kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum.
  2. Furkan Karagülle

Öncelikle RAM frekansını doğrulayaım. Görev Yöneticisi'ne girip RAM frekansına bakabilir misiniz?
  3. Furkan Karagülle

Sisteminizin tüm özellikleri nedir?
  4. Furkan Karagülle

Soru 8700k 1080 ti Darboğaz Yapabilir mi ?

Darboğaz söz konusu değil. Başka bir sorun mevcut.
  5. Furkan Karagülle

Çözünürlük ayarı kapalı

Format attıktan sonra da düzelmedi mi? Çevrimdışı hesap kullan bölümünden tekrar temiz kurulum yapın. Muhtemelen ayarları hesaba kaydetmiş. Format atmadan önce CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu yazın ve "Enter" tuşuna basın.
  6. Furkan Karagülle

Çözünürlük ayarı kapalı

Son olarak sistem yedeklemesi yapmış mıydınız?
  7. Furkan Karagülle

Çözünürlük ayarı kapalı

Ayarları sıfırlamayı denediniz mi?
  8. Furkan Karagülle

Çözünürlük ayarı kapalı

Ölçek ve ekran yönünü değiştirdiniz mi?
  9. Furkan Karagülle

Çözünürlük ayarı kapalı

Sorun devam ediyor mu?
  10. Furkan Karagülle

Yardım Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor

Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor?
  11. Furkan Karagülle

Yardım PC ısınma ve oyun kapanma sorunu

MemTest86 ile test yapar mısın?
  12. Furkan Karagülle

Ekran kartının %100 kullanımda olması gerekiyor zaten. :)
  13. Furkan Karagülle

Sonuçlar gayet normal.
  14. Furkan Karagülle

Kasanın yan kapağını çıkarıp tekrar deneyebilir misiniz?
  15. Furkan Karagülle

Bu bütçe kasa + sıvı soğutma için, değil mi?
  16. Furkan Karagülle

Bir yıl boyunca tüm donanımlar %100 yükte çalışsa bile hiçbir sıkıntı çıkmaz diyebilirim. :) Oyunda sıcaklıklar maksimum 85 derecelere ulaşır diye tahmin ediyorum. Sıvı soğutma için bütçeniz nedir?
  17. Furkan Karagülle

İndirimli fan bulabilirseniz eğer fan almak daha iyi olacaktır. Kasayı değiştirmek biraz zor olabiliyor. Gri portlara takabilirsiniz. Yani Boş-Dolu-Boş-Dolu şeklinde olmalı. Ama 3 ve 4. slota taktığınız zaman tek kanal olarak çalışacaktır. Büyük bir sorun teşkil etmiyor. Hatalı takmış olabilir...
  18. Furkan Karagülle

İşlemciye ve soğutucuya göre 97 derece sıcaklık normal sayılabilir. Ama bu durum çok da sağlıklı değildir uzun vadede. Bu yüzden daha kaliteli bir soğutucu almanızı veya BIOS üzerinden işlemciyi limitlemenizi öneriyorum. Bu işlemler için @RevDeisDou yardımcı olacaktır. Ayrıca kullandığınız...
  19. Furkan Karagülle

Öncelikle sıcaklıklar normal sayılabilir. Sizden stres testi yapmanızı ve sıcaklığı ölçmenizi istiyorum. AIDA64 üzerinden testi gerçekleştirebilirsiniz. İşlemciyi hiç kısıtlamayın tam performansta çalışsın. 90 derecelerde çalışacaktır muhtemelen. Bu durum bir sorun teşkil etmez. Son olarak...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.