Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

GIGABYTE EAGLE Model Alınabilir mi?

Bütçeniz yetiyorsa MSI veya Asus almanızı tavsiye ederim . Eagle modellerinin ısınma konusunda şikayetler var
  2. ™ROOT

PALIT RTX 3090 GameRock Alınması Önerilir mi ?

Testleri yap sorun gözükmüyorsa alabirsiniz mara ise kaliteli bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum
  3. ™ROOT

Asus Rog Strix 4080'e denk gelen arkadaşlar link paylaşırsa sevinirim

Biraz daha beklemekte fayda var yakında çıkar kokusu
  4. ™ROOT

Soru 2. El Ekran Kartımın Test Sonuçları Sizce Nasıl ?

Gayet güzel hayırlı olsun
  5. ™ROOT

Ryzen 5 5600 için Ekran Kartı önerisi

2k da çok sorun olacağını düşünmüyorum O kart için minimum Ryzen 5600x gerekli onunla bile birazcık drop yaşarsın. Yukarıda max olarak alabileceğiniz ekran kartlarını belirttim. Eğer ileride işlemcimi upgrade edecem derseniz alabilirsiniz
  6. ™ROOT

@bybarisss
  7. ™ROOT

Bütçeniz doğrultusunda 3070 6800 3070ti 6800xt modellerinden size uygun olanı alabilirsiniz.
  8. ™ROOT

İkinci el almak istediğinizi şimdi gördüm. 3070-ti rx6800-xt modellerini alabilrisiniz 2k da sorun çıkarmaz ama 1080p de bir miktar darboğaz yaşarsınız 1080 için en uygun kart 3060ti ve 6700xt burada seçim size kalmış
  9. ™ROOT

Yukarda belirttiğim iki modeli alabilirsiniz. rx 6700 xt kartı 3060 ti'ya oranla daha çok fps verir.
  10. ™ROOT

rx 6700 xt veya 3060 TI işlemciniz ile uyum içerisinde olacaktır. Bütçeniz nedir ?
  11. ™ROOT

Sıfır Asus Rog Rtx 3070 Ti Sorun Hakkında

Vatan size geri dönüş yapmış. Bu noktadan sonra yapılacak son şey tüketici hakem heyetine gitmek
  12. ™ROOT

ZOTAC RTX 4080 SATIŞTA

Fiyatlara bak !!!
  13. ™ROOT

Palit, inno3d ekran kartı tercih edilir mi 3060 için? Yoksa Asus mu almalıyım?

bütçe varsa asus alabilirsin yoksa diğer markada güvenilir
  14. ™ROOT

Asus Rog Strix RTX4090 Furmark Testi

Hayırlı olsun
  15. ™ROOT

AMD 7900xtx ve xt

Test sonuçları gayet iyi. Ben her zaman fiyat performans için AMD destekçisiyim ekran kartı konusunda bakalım ülkemizde fiyatlar ne olacak
  16. ™ROOT

Hangi Ekran kartı Markasını Tercih Ediyorsunuz ?

AMD kartları bana da fiyat performans açısından çok cazip geliyor insanlar genelde AMD Radeon kartlarda yazılımdan şikayetçi ama eskisi gibi yazılım sorunları yok
  17. ™ROOT

Bende sizinle aynı düşüncedeyim.
  18. ™ROOT

Soru Bu ekran kartı alınır mı?

72 aydır o 720 ay olsa duramazsın :) Karta gelecek olursa gayet güzel bir kartın soğutma performansıda çok iyi
  19. ™ROOT

En azından garantinden 0 ürün veremeleri iyi olmuş. Diğer markalarda bu tarz durumlarda süreç nasıl işliyor acaba...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.