Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Rehber 17K'ya 12400F | 3060Ti Üst Düzey Sistem Toplama Rehberi

Verdiğim siparişler hep 11-12 Kasım'da kargoya verilecek yazıyor. Ben stok kalmaz fiyatları yükselir diye sipariş verdim. Eğer cuma fiyatları daha da düşerse iptal edip, tekrar alırım. 😂
  2. LONGINUS

@ModArt Levon Hocam sen 3060ti'li sistem çıkaracaksın biliyorum, konuyuda okuyorsun şu an. Aslında niyetim senin sistemi beklemek ama çıkan indirimli orta-üst segment hazır sistemlerde bileşenler hep temel marka ve modeller oluyor. görünümü salaş kalıyor. Bu topladığım sistem görünüm olarak...
  3. LONGINUS

Merhaba sayın ModArt üyeleri, Uzun bir süre ekipmanlarım kasasız duruyordu. Beklediğim hazır sistemlerde bir türlü aradığım segmenti yakalayamadım. Bütçem maksimum 17 bin TL idi. Bende daha fazla dayanamayıp Kasım indirimleri ile şöyle bir sistem topladım ; Ürün isimleri linklere gömülü...
  4. LONGINUS

Yardım 2. El Ekran Kartı Alırken Neye Dikkat Etmeliyim ?

Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım
  5. LONGINUS

Yardım 2. El Ekran Kartı Alırken Neye Dikkat Etmeliyim ?

Arkadaşlar merhaba, Yarın ikinci el kutulu, faturalı, 11 aylık MSI gaming Z Trio 3060 ti ekran kartı almaya gideceğim. Ekran kartını alırken neye dikkat etmeliyim ? Furmark testi mi ne varmış. Tam adını yanlış yazmış olabilirim, hangi tesleri yapmam gerekir ve neye bakmam gerekir ? Şimdiden...
  6. LONGINUS

Soru Ne Kadara Satabilirim ?

Merhaba, Elimde iki tane MSI MPG Sıvı Soğutucu var. Hepsiburada sınırlı stok indirimli fiyattan aldım. SIFIR KAPALI KUTU | MSI MPG CoreLiquid K240 LCD Ekranlı Sıvı Soğutucu Sıfır en ucuz fiyatı 4350 TL SIFIR KAPALI KUTU | MSI MPG CORELIQUID K360 V2 LCD Ekranlı Sıfır en ucuz fiyatı : 5308...
  7. LONGINUS

Satılık SIFIR KAPALI KUTU | MSI MPG CoreLiquid K240 LCD Ekranlı Sıvı Soğutucu

3000 TL 7 Kasım 2022 HepsiBurada Faturalı, Sıfır Kapalı Kutulu ve Garantilidir. Akakçede En Ucuz Fiyatı 4350 TL'dir. 1350 LİRA UCUZA VERİYORUM.
  8. LONGINUS

İTOPYA Efsane Kasım Fırsatları

Mağaza ilk açılışında TARS-AIR, TANK-AIR gibi 3060-3060Ti üst seviye model marka bileşenler baya uyguna sınırlı stoklu satılmıştı. Benzer bir durum olabilir. Ancak mağazaya gitmenizi tavsiye etmem, çünkü her kampanyalı Allah'ın gününde hayvan gibi kalabalık oluyor. Boşuna zaman kaybı. Webten...
  9. LONGINUS

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Valla hocam bende sistem yok senin çıkaracağın sistemi bekliyorum. Mobilde görünmüyor üstte sayfa butonu 😂 İkinci el forumu için baya aşağılara ine ine baktım herhalde tam bitiremeden yok diye düşündüm
  10. LONGINUS

İlk bilgisayarın ve ilk modifikasyonun !

2013-2015 felan ilk sistemim. HD6870 ekran kartı o zamanlar ikinci el 250 TL ye almıştım, ikinci rakam ne kadar yüksekse ekran kartı o kadar iyidir diye bir algı vardı. İşlemci fx-4100 ile başladım, sonra ikinci el fx-6100 buldum 150 TL'ye almıştım. Anakarta takarken ters taktım, pinleri...
  11. LONGINUS

Hocam bir de herhangi bir konuyu açınca sayfa değiştirme butonları sadece altta var. Üstte de olsa çok iyi olur. Anasayfadan bu konuya geldiğimde son sayfaya gitmek için aşağıya doğru uzunca bir sürükleme hareketi yapmak zorunda kalıyoruz. Birde ikinci el forumu açmayı düşünür müsünüz ? Sistem...
  12. LONGINUS

Hocam öneri olarak PC hocasının forum ana sayfasındaki yeni konular ve yeni mesajlar alt bölümünde daha fazla göster butonu olursa iyi olur. Forumdaki konu açma ve mesaj yazma sıklığı arttıkça bu buton çok işe yarar diye düşünüyorum
  13. LONGINUS

Soru AHORA 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj Alınır mı ?

Sistem isminde bildiğin fena yanıltma var 😂 AHORA 5A-RTX3060/Ti
  14. LONGINUS

Palit, inno3d ekran kartı tercih edilir mi 3060 için? Yoksa Asus mu almalıyım?

Hocam al sat yapmayacaksınız, sadece kullanım amacı ise tereddüt etmeden alın. Ama ileride satarken piyasada cahil insan çok olduğu için marka isimlerinden dolayı onlara cazip gelmeyecektie
  15. LONGINUS

Sizce bu sistem alınır mı?

RYZEN 5 5600 ve 5600X arasında hiçbir fark yok. Normalde 16k sizin önerdiğinizin piyasası bu şu anda ama geçtiğimiz aylarda kampanyalı hazır sistemler 12-14 k dan satıldı. Tabi onların bileşenleri daha standart marka modeller ama siz bilirsiniz tabi.
  16. LONGINUS

Herkese Merhaba

Foruma hoş geldiniz
  17. LONGINUS

Donanım Arşivi Sistem V6

Yani hocam ortalama 10 k sistemden 200-300 tane 1 dakikada satıldığını düşün. 2,5-3 milyon TL para yapar. Günlük faizi bizim gibi normal insanların hesabında 1700 TL falan. Adamlar parayı 2-3 hafta bekletiyorlar ve 50 bin TL ekstra gelirleri oluyor. Hem stok eritmiş oluyor, hem reklam yapmış...
  18. LONGINUS

Donanım Arşivi Sistem V6

Hocam bu gibi uygun fiyatlı hazır sistemlerde çok cüzi miktar kâr ve hızlı satılmasından dolayı malları aniden nakite çevirip faizde bekletme durumundan kâr ettikleri için ucuza veriyorlar olabilir mi ?
  19. LONGINUS

Ulaşmak istediğim kişiyi nasıl bulabilirim?

Hocam illaki sosyal medya kullanıyordur. Adını soyadını biliyorsan her sosyal medyada tek tek hesaplara bak
  20. LONGINUS

Levon hocam sistemler nasıl olacak

Bende senin gibiyim hocam. Al sat yapıyorum. Ama hem kârımı düşük tutuyorum, hemde montaj, kurulum, güncelleştirme gibi hizmetleride yanında veriyorum. Satış sonrası bile danışmanlık hizmeti veriyorum. 😂 Mesela bu sabah nöbetten çıktım, gebzeye kadar gittim Mert bayantemurun kasasını 10.500 den...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.