Neler yeni

Son aktivite

• Baldiback
    Baldiback, Baldiback adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    deme la öyle valla babam 2026 yks'ye sokmayacağını dedi dikkat eksikliğim için de defalarca pskiyatrist dedim 17'sine alabildim randevu...
  • Realhas the Great
    Realhas the Great, Baldiback adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    2. mezun hayırlı olsun bence
  • Baldiback
    dünkü denemede 16d 15y yaptım 😀 paragrafı okurken dikkatim çok kolay kopuyo
  • Baldiback
    Baldiback Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Realhas the Great'yorumunuza Haha Haha tepkisini verdi.
    Türkçede 35 net falan yapta ordan kurtar bari
  • Realhas the Great
    Türkçede 35 net falan yapta ordan kurtar bari
  • Baldiback
    tyt'de erken çıkışa tahmini 35 dakika varken ayt'de de 1.30 saat varken sınavı bitiriyorum (aytde mat-2 ve fen bakıyorum onlar dahil 55...
  • Baldiback
    mat bakmaktan ziyade paragraf + sosyal bilgiler kontrolü daha mantıklı geldi bana sen öyle diyince
  • Baldiback
    Baldiback Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Realhas the Great'yorumunuza Haha Haha tepkisini verdi.
    Erken çıkacağına git Türkçede paragraf sorularını falan kontrol et en kötü sen kafada bitirmişsin
  • Realhas the Great
    Erken çıkacağına git Türkçede paragraf sorularını falan kontrol et en kötü sen kafada bitirmişsin
  • Baldiback
    sınavda tuvalete gitmem gerekir diye su içmiyorum
  • Realhas the Great
    Realhas the Great Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Baldiback'yorumunuza Haha Haha tepkisini verdi.
    gerçek sınavda geo kısmına kafa yormaya çalışcam zaten full bitirince matematiğe iyice uğraşcam erken çıkışta çıkcam
  • Baldiback
    gerçek sınavda geo kısmına kafa yormaya çalışcam zaten full bitirince matematiğe iyice uğraşcam erken çıkışta çıkcam
  • Baldiback
    Köklü sayıda bir şey yok zaten her sene en temel şeyi sorarlar kalan sürede bile çalışsan yaparsın
  • Realhas the Great
    Köklü sayıda bir şey yok zaten her sene en temel şeyi sorarlar kalan sürede bile çalışsan yaparsın
  • Baldiback
    geo hiç yapamıyom 😀 (genelde köklü sayı görürsem direkt geçiyorum köklü sayıları çözmeyi pek sevmiyorum)
  • Baldiback
    Yav mat yapamıyorsan bari geo çalışsaydın 10 soruyu cebe atardın
  • Realhas the Great
    Yav mat yapamıyorsan bari geo çalışsaydın 10 soruyu cebe atardın
  • Baldiback
    bayılma la sözelci adamız biz
  • Baldiback
    2 net garanti tyt matta 😀
  • Baldiback
    pik 11 net gördüm en fazla 17 soru çözdüm
  • Baldiback
    Tyt mat kaç net senin
  • Realhas the Great
    Tyt mat kaç net senin
  • Realhas the Great
    Realhas the Great Realhas the Great profilindeki Baldiback mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    sayısalcılara çok büyük saygım var o7
  • Baldiback
    Baldiback, Realhas the Great adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    sayısalcılara çok büyük saygım var o7
  • K
    Şu ikisinden,birisi.
    • Ekran Alıntısı.PNG
    • 1.PNG
  • E
    EMRE , bilgisayarım nekadar eder başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dostum ikinci el parçaların fiyatına bak kendi parçalarına denk olacak şekilde belki + - %10 fark ile ona göre bir fiyat çıkar ortalama...
  • eo52
    eo52 , Öneri 15.000 TL Bütçe Hazır Sistem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam Link https://www.itopya.com/dragon-5060-intel-core-i5-14400f-msi-geforce-rtx-5060-8g-shadow-2x-oc-16gb-ddr5-500gb-nvme-m_h29705...
  • Realhas the Great
    Realhas the Great Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Baldiback'yorumunuza Haha Haha tepkisini verdi.
    eyw
  • eo52
    eo52 , Öneri 15.000 TL Bütçe Hazır Sistem Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    @kuru cacık, Darboğaz derken
  • eo52
    Ryzen 5600, şu an senin için oyun maksatlı makinada fazla bile. Tek darboğaz ,RX 580 e.kartı ile olur.ARC 750 de işini rahat görürdü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.