Neler yeni

lancaster kullanıcısının son içeriği

1. L

Forumu Canlandırmak Adına Herkesin Setuplarını Bekliyorum

masanın modelini veya linkini atabilir misin tam olarak istediğim şekil :)
  2. L

Yeni sistemim :)

Toplarken i5 13600k için gittim ama ekran kartı kullanacaksın biraz kısmak istersen 13600kf al dediler bide sanırım anakart yeni bios güncellemesine kadar ram mhz 4800 destek verecekmiş bios güncellemesinden sonra 6000'e çekebilirsin dediler şimdilik 4800 götürür beni toplamaya başlıyorum şimdi...
  3. L

Yeni sistemim :)

Gene iyi mi kötü mü yaptık bilmiyorum da dün Vatan Bilgisayar Söğütözünden yeni sistemimi topladım. Biraz sonra toplamaya geçeceğim fakat daha önce bu kadar detaylı sistem toplamadım, sıvı soğutma, yeni nesil anakart Sistemim EKRAN KARTI : EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 ULTRA GAMING 8GB GDDR6X...
  4. L

Bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

Bu sanırım test yapıyorlar darboğaz testi onu nereden yapabilirim veya mevcut sistemimde herhangi bir bileşenin sıkıntısı olup olmadığını görebileceğim ekran kartı işlemci uyumu %lik değeri öğrenebileceğim bir site program var mı acaba ?
  5. L

Bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

Merhaba, Daha önce yazdığım konu ile alakalı tekrar yeni bir konu ile fikirlerinizi almak istiyorum. Şuan hali hazırdaki sistemim Monitör : LG ULTRAGEAR 27GL650F Klavye : Razer Blackwidow V3 Mouse : Razer Deathadder v2 Kulaklık : Hyperx Cloud 2 Ekran Kartı : EVGA GTX1080 Ti 11 GB GDDR5X 352Bit...
  6. L

Yeni Sistem Önerisi

Bu kasımda gelecek indirimi bekliyorum açıkçası 1 gün sürecek ve sağlam indirimlerin olacağı söyleniyor.
  7. L

Yeni Sistem Önerisi

İyi akşamlar, 50-60 bin TL bütçem var ve sistem dizmede çok kararsızım ve çoğu teknik detayı internetten izlesem de anlamıyorum. (DDR4 - DDR5 arasında fark, Ram CL değeri Mhz, İşlemci Ghz gibi.) Custom sıvı soğutmalı sistem çok fantazi kaçıyor ama çok istiyorum açıkçası. Kullanım amacım...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.