Neler yeni

EMRE 'in en son etkinliği

• E
    EMRE , Oyuncu koltugu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kendi tecrübem xDrive markası üzerinde oldu pandemide almıştım sistemi sattığım arkadaşıma vermiştim hala kullanıyor. Muhtemelen alacak...
  • E
    EMRE , 200-250k arası ikinci el araba önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Fiat Linea olabilir az yakar. Km yüksek olur ama en azından kliması var ustası var taksici esnafımız yıllarca boşuna binmedi.
  • E
    EMRE , ekran kartı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dostum ben rx 6600 8 gb + ryzen 5 5500 + 16 gb ram ile rdr2 cs go oynadım. Senin sistemin 2030 da bile bu iki oyunu açar piyasa illaki...
  • E
    EMRE , Mouse um CS2 de flick atarken hareket etmiyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Mouse altındaki kaydırma pedlerindeki koruma bantlarını söktün dimi aklıma bu geldi ilk
  • E
    EMRE , MSI MAG CoreLiquid 360R V2 RGB sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Msi center indirip oradan yapbilirsin. Mystic light yükleyip ışıklandırmasını kafana göre ayarlarsın.
  • E
    EMRE , 75k'ya bu sistem alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Şöyle ki oc merakın varsa anakartı msi b850m ile güncelle sonra parça fiyatlarına akakçe cimri epey üzerinden tek tek kontrol et eğer...
  • E
    EMRE , Aldığım sistem h.o mu g.o mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    İşlemci ekran kartı kombinasyonu gayet yerinde birde ram aynı marka nodel ile yükseltilip manuel oc yapılarak ibce ayar çekilir. Nvidia...
  • E
    EMRE , Aldığım sistem h.o mu g.o mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Doğru ayarlarla kullanırsan eğer bence mantıklı olmuş. Arkadaşımda var 5060 ti 16 gb AM4 sistemde kullanıyor 5700x3d işlemciyle tek...
  • E
    EMRE , 32 GB vs 64 gb DDR5 hangisi mantıklı. başlıklı konuya cevap yazdı.
    32 Gb Klevv marka ram aldım expo cl30 6000 mhz ama ben manuel cl 30 6000 de kullanıyorum expoyu sadece deneme amaçlı kullandım sonra...
    • pc.jpeg
  • E
    EMRE , Ekran kartı ne olsun başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-5070-windforce-oc-sff-12g-gv-n5070wf3oc-12gd-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,903268812...
  • E
    EMRE , Öneri 850w PSU ÖNERİSİ başlıklı konuya cevap yazdı.
    COUGAR UNIFACE RGB GES 850W 80Plus Gold ATX 3.1 / PCIE 5.1 Temperli Camlı ATX Gaming Kasa-CGR-5C78B-RGB-850 Uygun Fiyatları ile...
  • E
    EMRE , Toplama sistem için site önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    akakçe cimri epey bir ürünü 3 siteden birden bakıp sonra söz edilen sitelerle kıyasla en ucuzunu bulup al kardeşim başka bir yolu yok...
  • E
    EMRE , 5800X3D Mİ 5700X3D Mi satılık varsa olur başlıklı konuya cevap yazdı.
    Artık am5e geçmelisin bence bu sistemi bir süre daha kullan ve sabret. 9600x + Rtx 5070 yeni hedefin olsun.
  • E
    EMRE , Yardım Hangi Masayı Tercih Etmeliyim başlıklı konuya cevap yazdı.
    Flinder en sağlamı gibi duruyor eğer 2 monitör kullanacaksan yeterli ama 3 adet 27 inç kullanacaksan ve kasayı masaya koyacaksan ve en...
  • E
    EMRE , 32 GB vs 64 gb DDR5 hangisi mantıklı. başlıklı konuya cevap yazdı.
    @WesterN @kuru cacık değerli kardeşlerim evet fps etkisi yok ama zaten fps derdimde yok zaten en baba oyun 14 16 gb limitlerine...
  • E
    EMRE , Bellek (RAM) forumunda 32 GB vs 64 gb DDR5 hangisi mantıklı. başlıklı bir konu başlattı.
    Değerli arkadaşlarım. Yeni sistem topluyorum. Msi B850M gaming plus anakart ve 9800x3d işlemci kombinasyonuna pciE 5.0 kingston renegade...
  • E
    EMRE , Yeni yıldan önce RTX 5090 almak mantıklı mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    İş amaçlı kullanılacaksa ben kendimi sıkıp 5090 alırdım. Ekmek teknesi olacaksa tabi ki.. DDR5 ram piyasasının 3 4 ay önceki fiyatlarına...
  • E
    EMRE , 4090 En Fazla Kaç Yıl Daha Yeterli Olur? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yeni her zaman iyidir bende çok arada derede kaldım ama hem 2k hem 4k için yazılım desteğiyle bence 5080 önde olur. VRAM konusunda güçlü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.