Neler yeni

Baldiback 'in en son etkinliği

• Baldiback
    Baldiback, Realhas the Great adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    bu sınav ne zaman açıklancak acaba bi 17 bi 22 bi de 29'u diyeni gördüm
  • Baldiback
    Baldiback, Baldiback adlı kullanıcının profil mesajına yorum yaptı.
    bana şu an bi tık daha yazar eser lazım onu da telefondan hallediyom dil bilgisinde yazım kurallarıyla noktalama var da diğerleri yok
  • Baldiback
    Baldiback Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Realhas the Great'yorumunuza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İzlerken not tutmayı unutma ama sınava girmeden önceki akşam o notları oku sonra cumartesi fulle
  • Baldiback
    okeydir canim eyvallah
  • Baldiback
    dil bilgisi yapamıyom da nası fullicem la
  • Baldiback
    deme la öyle valla babam 2026 yks'ye sokmayacağını dedi dikkat eksikliğim için de defalarca pskiyatrist dedim 17'sine alabildim randevu...
  • Baldiback
    dünkü denemede 16d 15y yaptım 😀 paragrafı okurken dikkatim çok kolay kopuyo
  • Baldiback
    Baldiback Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Realhas the Great'yorumunuza Haha Haha tepkisini verdi.
    Türkçede 35 net falan yapta ordan kurtar bari
  • Baldiback
    tyt'de erken çıkışa tahmini 35 dakika varken ayt'de de 1.30 saat varken sınavı bitiriyorum (aytde mat-2 ve fen bakıyorum onlar dahil 55...
  • Baldiback
    mat bakmaktan ziyade paragraf + sosyal bilgiler kontrolü daha mantıklı geldi bana sen öyle diyince
  • Baldiback
    Baldiback Baldiback adlı kullanıcının profilindeki Realhas the Great'yorumunuza Haha Haha tepkisini verdi.
    Erken çıkacağına git Türkçede paragraf sorularını falan kontrol et en kötü sen kafada bitirmişsin
  • Baldiback
    sınavda tuvalete gitmem gerekir diye su içmiyorum
  • Baldiback
    gerçek sınavda geo kısmına kafa yormaya çalışcam zaten full bitirince matematiğe iyice uğraşcam erken çıkışta çıkcam
  • Baldiback
    Köklü sayıda bir şey yok zaten her sene en temel şeyi sorarlar kalan sürede bile çalışsan yaparsın
  • Baldiback
    geo hiç yapamıyom 😀 (genelde köklü sayı görürsem direkt geçiyorum köklü sayıları çözmeyi pek sevmiyorum)
  • Baldiback
    Yav mat yapamıyorsan bari geo çalışsaydın 10 soruyu cebe atardın
  • Baldiback
    bayılma la sözelci adamız biz
  • Baldiback
    2 net garanti tyt matta 😀
  • Baldiback
    pik 11 net gördüm en fazla 17 soru çözdüm
  • Baldiback
    Tyt mat kaç net senin
  • Baldiback
    sayısalcılara çok büyük saygım var o7
  • Baldiback
    G.o
  • Baldiback
    eyw
  • Baldiback
    oğlum ya kazanamazsam diye içim içimi yemeye başladı 2. mezun şansım da yok 😀
  • Baldiback
    https://x.com/inaktifcoo/status/1933595950628679839
  • Baldiback
    şu yks bi bitsin burda aktifliğimi arttırcam
  • Baldiback
    @Levon Turaç Levon abi'nin biran önce çözüm üretmesi lazım, o zaman forumu aktiflik için 1-2 önerim olacak ama nasıl, bir tepki...
  • Baldiback
    iş bulamazsam dershanelerde çalışırım
  • Baldiback
    Mis gibi Ankara üniversitesine gidersin baya köklü üniversite zattiri zort üniversiteye gidersen önündeki 50 yıl kötü bir deneyim olur
  • Baldiback
    Coğrafya da en iyi üniversite zaten 54 binle alıyormuş çerez bir zahmet yap oraya git celal Şengör olarak mezun olursun

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.